PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Mogę napisać nowy wątek lub odpowiedzieć na wątek lub usunąć post przekierowuje mnie na pustą stronę ...

dsav90
11-08-10, 04:32
kiedy po nowy wątek lub odpowiedzieć na wątek lub usunąć post przekierowuje mnie na pustą stronę ... (Internet Explorer nie może wyświetlić strony sieci Web) Jakieś pomysły ...

tutaj jest mój. htaccess

# Komentarz następujący wiersz (dodaj "#" na początku)
# W celu wyłączenia funkcji mod_rewrite.
# Uwaga: trzeba jeszcze wyłączyć hack w
# Panelu sterowania vBSEO zatrzymać url przepisuje.
RewriteEngine On

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

# VBET Begin

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / forum / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((archiwum /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientScript | cpstyles | zdjęcia) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# VBET End

# VBSEO
# Niektóre serwery wymagają dyrektywy RewriteBase być
# Włączony (usuń "#" na początku w celu aktywacji)
# Uwaga: po włączeniu, należy podać ścieżkę
# Do głównego folderu vB (tj. RewriteBase / forum /)
# RewriteBase /

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((archiwum /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientScript | cpstyles | zdjęcia) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

vBET
11-08-10, 18:42
Najpierw należy zaktualizować do ostatniej wersji (nie jest to vBET 3.3.5, ale będziemy się kolejnego wydania dzisiaj / tommorow z drobnych korekt błędów więc nie jest pilna, prosimy czekać na 3.3.6 nad aktualizacja wtedy) i potwierdzić to nadal się dzieje - jeśli tak, to Kamil poprosi o więcej szczegółów, ponieważ nie jesteśmy w stanie odtworzyć go na naszym forum (jeśli można proszę zwrócić uwagę nas, jak to zrobić dokładnie).

Możesz także dissable vBET na chwilę i sprawdź czy problem nadal istnieje, aby mieć pewność, że jest to związane z vBET. Jeśli problem będzie nadal istnieć z niepełnosprawnymi vBET, a następnie ISSE jest gdzie indziej - można to sprawdzić przez tymczasowy dissabling modów innych jeden po drugim i patrzeć, kiedy problem zniknie.

Twój htaccess wygląda OK.

dsav90
13-08-10, 19:32
Aktualizacja nie naprawić .. I wyłączona vBET i problem nadal istnieje .. Wydaje się, że chages że vBET instrukcje powiedzieć, zrobić, aby pliki VBSEO. I rozwiązał je i problem zniknął .. Re robił je i on wrócił .. Lub do wyczerpania vBET włączone .. Używam VBSEO 3.5.1 PL1

vBET
14-08-10, 12:13
OK, tak - to jest bardzo ważne dla nas informacje - testowaliśmy vBET na vBSEO 3.5.1 nie vBSEO 3.5.1 PL 1. Kamil będzie się sprawdza, jesteśmy w stanie odtworzyć problem. Jeśli tak będzie go rozwiązać, a dam wam szybko naprawić, zanim nowa wersja wejdzie. Jeśli nie będziemy prosić o dostęp do forum, aby móc sprawdzić i rozwiązać go tam.

dsav90
14-08-10, 22:22
OK .. daj mi znać ...

Mam cofnąć zmiany w plikach VBSEO i wszystko wydaje się działać dobrze **********

vBET
14-08-10, 23:00
To działa, ale nie wszystko - linki nie są tłumaczone teraz. Zmiany te są wymagane do integracji tłumaczyć linki. Jak napisałem - sprawdzimy to i go rozwiązać, dzięki czemu będą mogli korzystać ze wszystkich funkcji vBET:)

dsav90
15-08-10, 00:17
Niesamowite ... Dziękujemy .. Macie wielkie wsparcie!!)

Taurus
17-08-10, 04:19
Od aktualizacji do 3.3.6 I dalej się te same białe strony. Zdarza się losowo. Jednak po wyłączeniu vBET nie zdarza się w ogóle. Prosimy o kontakt!

kamilkurczak
17-08-10, 10:12
Sprawdziłem go na vBSEO 3.5.1 wersja pl1 testu na naszym forum i nie mogę go odtworzyć. Będę pisać o niej Michał.

kamilkurczak
18-08-10, 10:09
Witam,

Teraz naszym głównym forum pracuje nad najnowszym 3.5.1 vBSEO pl1. Nie mogę znaleźć tej kwestii, więc proszę:
1. można go odtworzyć na naszym głównym forum? proszę spróbować znaleźć ten problem na tym forum i wklej tu wyniki.
2. Jeśli nie można znaleźć ten problem proszę PM do mnie swoim forum admincp, FTP i vBSEO dane cp i znajdę ten problem i naprawić go na forum.

Dzięki.

kamilkurczak
20-08-10, 19:35
proszę, przeczytaj poprzedni post i odpowiedzi tutaj. Jest to konieczne.

vBET
22-08-10, 22:37
Od aktualizacji do 3.3.6 I dalej się te same białe strony. Zdarza się losowo. Jednak po wyłączeniu vBET nie zdarza się w ogóle. Prosimy o kontakt!

Jestem na forum i nie jestem w stanie odtworzyć problem. Należy powiedzieć to nadal się dzieje. Ponadto - zgodnie z dzienników którym PM mnie to wyglądało trzeba było zaktualizowany plik produkt, ale vBulletin php był stary (istniejących funkcji nie była widoczna). To może być problem pamięci podręcznej serwera (nie cache vBET) - gdzie nowe pliki nie była widoczna i serwer wciąż używał starych plików. Więc to może być powodem.

Krótko: I nie można odtworzyć go na swoim forum - można? Czy nadal się czy nie? Jeśli tak - proszę opisać dokładnie jak mogę odtworzyć go na swoim forum.

Taurus
22-08-10, 22:49
To jest podchwytliwe. Zdarza się losowo. Więc też nie wiem kiedy to się stanie, czy nie. Jednak w vBET czas była wyłączona tak się nie stało w ogóle. Będę się do ciebie, jeśli mogę dostać więcej informacji.

kamilkurczak
24-08-10, 13:09
Witam,

Czy zauważyliście ten problem ponownie, czy nie? Byłem na forum i zrobiłem wiele postów i nie znalazłem tego problemu. Czy możesz to potwierdzić?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1