PDA

View Full Version: Atrisinātas Es post jaunu pavedienu vai atbildēt uz pavedienu vai dzēst pēc tā novirza man tukšu lapu ...

dsav90
11-08-10, 04:32
kad es post jaunu tēmu vai atbildi uz pavedienu vai dzēst pēc tā novirza man tukšu lapu ... (Internet Explorer nevar parādīt tīmekļa lapu) Jebkuras idejas ...

šeit ir mana. htaccess

# Comment šādu rindu (pievienot "#" sākumā)
#, Lai izslēgtu mod_rewrite funkcijas.
# Lūdzu, ņemiet vērā: jums joprojām ir nepieciešams atslēgt kapāt ar
# VBSEO vadības panelī, lai pārtrauktu url pārraksta.
RewriteEngine On

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

# VBET Sākt

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & novirzīts = / forum / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & novirzīts = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arhīva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | clientscript | cpstyles | attēli) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# VBET Beigas

# VBSEO
# Daži serveri prasīt Rewritebase direktīvu, kas
# Iespējots (noņemt '#' sākumā, lai aktivizētu)
# Lūdzu, ņemiet vērā: ja iespējota, jāietver ceļš
#, Lai jūsu saknes vB mapi (ti RewriteBase / forums /)
# RewriteBase /

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((arhīva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | clientscript | cpstyles | attēli) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

vBET
11-08-10, 18:42
Vispirms, lūdzu atjaunojiet pēdējais laidiens (tas ir vBET 3.3.5, bet mēs to darījis citu presei šodien / tommorow ar mazu kļūdu labojumi, lai tas nav steidzami, tad, lūdzu gaidiet, 3.3.6 nad update pēc tam), un apstiprina, tas joprojām notiek - ja jā, tad Kamil lūgs jums par sīkāku informāciju, jo mēs nevaram atveidot uz mūsu forumu (ja jūs varat, lūdzu, ņemiet vērā, mums, kā to darīt tieši).

Jūs varat arī dissable vBET brīdi un pārbauda, tas jautājums joprojām pastāv, lai pārliecinātos, ka tas ir saistīts ar vBET. Ja jautājums tiks vēl joprojām pastāv vBET invaliditātes īpatsvars, tad isse ir kaut kur citur - jūs varat pārbaudīt to, ko pagaidu dissabling citu mods pa vienam, un izskatās, kad jautājums izzūd.

Jūsu htaccess izskatās OK.

dsav90
13-08-10, 19:32
Atjaunināšana nav salabot .. Es invalīdiem VBET un problēma joprojām bija tur .. Šķiet, ka ir chages ka VBET instrukcijas saka darīt, lai VBSEO failus. Es undid viņiem un problēmu aizgāja .. Re darīja tiem, un tas atnāca atpakaļ .. Ar vai ar izklāstīti VBET ļāva .. Es lietoju VBSEO 3.5.1 PL1

vBET
14-08-10, 12:13
OK - šis ir ļoti svarīgs informācijas mums - mēs testē vBET par vBSEO 3.5.1 nav vBSEO 3.5.1 PL 1. Kamil tiks veikti testi, lai redzētu, vai mēs spējam atkārtot jautājumu. Ja jā mēs atrisināsim to un sniegt jums ātru labojumu, pirms jaunā izlaišanas nāks. Ja ne mēs jums lūgsim, lai piekļūtu jūsu forumā, lai varētu pārbaudīt un atrisināt to tur.

dsav90
14-08-10, 22:22
OK .. let me know ...

Man ir novērstas izmaiņas VBSEO failus un viss, šķiet, ir darba naudas sodu **********

vBET
14-08-10, 23:00
Tas ir darbs, bet ne visu - saites nav tulkots tiesības tagad. Šīs integrācijas izmaiņas nepieciešamas, lai tulkotu saites. Kā es rakstīja - mēs pārbaudīsim to un atrisināt to, lai jums būs iespēja izmantot visas funkcijas vBET:)

dsav90
15-08-10, 00:17
Awesome ... Paldies .. Jūs guys ir liels atbalsts:!)

Taurus
17-08-10, 04:19
Tā jaunināšanu uz 3.3.6 es turpinu uz iegūt šīs pašas baltas lapas. Tas notiek nejauši. Taču, kad es atslēgt VBET tas nenotiek vispār. Lūdzu padomu!

kamilkurczak
17-08-10, 10:12
I pārbauda to 3.5.1 vBSEO PL1 versiju par mūsu testu forumā, un es aprunāt reproducēt. Es rakstīt par to, lai Michał.

kamilkurczak
18-08-10, 10:09
Hello,

Tagad mūsu galvenais forums strādā par šo jaunāko 3.5.1 vBSEO PL1. Es aprunāt atrast šo jautājumu, tāpēc, lūdzu:
1. Jūs varat atveidot uz mūsu galvenajiem forumā? lūdzu, mēģiniet atrast šo jautājumu par šo forumu un ielīmējiet šeit rezultātiem.
2. Ja jūs aprunāt atrast šo jautājumu, lūdzu, PM man savu forumu AdminCP, FTP un vBSEO cp detaļas un es atrast šo problēmu un noteikt to par savu forumu.

Paldies.

kamilkurczak
20-08-10, 19:35
lūdzu, tikai lasīt iepriekšējo post un atbildi šeit. Ir nepieciešams.

vBET
22-08-10, 22:37
Tā jaunināšanu uz 3.3.6 es turpinu uz iegūt šīs pašas baltas lapas. Tas notiek nejauši. Taču, kad es atslēgt VBET tas nenotiek vispār. Lūdzu padomu!

Es esmu par savu forumu, un es neesmu spējīgs reproducēt jautājumu. Lūdzu pastāstiet vai tas joprojām notiek. Tāpat - saskaņā ar logs, kurā jūs PM man tas izskatījās, piemēram, jums bija atjaunināto zāļu failu, bet vBulletin php failiem bija vecs (esošās funkcija nav redzams). Tā varētu būt servera kešatmiņas jautājums (nav vBET cache) - ja jaunie faili nav redzami, un serveris bija vēl joprojām, izmantojot veco failu. Tātad tas varētu būt iemesls.

Īsi: Es nevar atveidot uz jūsu forums - jūs varat? Vai tā joprojām notiek, vai ne? Ja jā - lūdzam aprakstīt, kā tieši es varu atveidot uz jūsu forumā.

Taurus
22-08-10, 22:49
Šī ir delikāta vienu. Tas notiek nejauši. Tāpēc es arī nezinu, kad tas notiks vai ne. Tomēr laikā VBET tika atspējots tas nenotika vispār. Es nokļūt atpakaļ uz jums, ja es varētu saņemt vairāk info.

kamilkurczak
24-08-10, 13:09
Hello,

Vai Jūs novērojat šo jautājumu vēlreiz, vai ne? Es biju uz savu forumu un es daudzus amatus un man nav atrasts šo jautājumu. Vai varat apstiprināt to?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations