PDA

View Full Version: Решени Публикувате нова тема или отговаряте на конец или изтрия мнение, ме пренасочва към празна страница ...

dsav90
11-08-10, 04:32
когато пускате нова тема или отговаряте на конец или изтрия мнение, ме пренасочва към празна страница ... (Internet Explorer не може да покаже уеб страница) някакви идеи ...

тук е моя. Htaccess

# Коментар следния ред (добавете "#" в началото)
#, За да забраните mod_rewrite функции.
# Моля, обърнете внимание: Вие все още трябва да изключите рана в
# Контролния панел vBSEO да спре URL пренаписва.
RewriteEngine На

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ...? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта на сайта = $ 1 [L]

# VBET Започнете

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 и пренасочени = / форум / L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 и пренасочени = / форум / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | Cron)
RewriteRule ^ ((архив /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! Г
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | modcp | clientscript | cpstyles | изображения) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# VBET End

# VBSEO
# Някои сървъри изискват Rewritebase директивата да бъде
# Поддръжка (премахнете "#" в началото, за да активирате)
# Моля, обърнете внимание: когато е активирана, трябва да включва пътя
#, За да ви главната папка VB (т.е. RewriteBase / форуми /)
# RewriteBase /

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | Cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((архив /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! Г
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | изображения) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

vBET
11-08-10, 18:42
Първо моля обновете до последната версия (не е vBET 3.3.5, но ние ще направи още едно освобождаване днес / tommorow с малки корекции на бъгове, така че е не е спешно, моля изчакайте за 3.3.6 над актуализация, тогава) и потвърдете пък все още се случва - Ако отговорът е да, тогава Камил ще ви попитам за повече подробности, защото не сме в състояние да го възпроизвеждат в нашия форум (ако можете да се свържете с нас се отбележи, как да го направиш точно).

Можете също така да dissable vBET за момент и проверка не издава все още съществува, за да бъдат сигурни, че тя е свързана с vBET. Ако въпросът ще продължи да съществува с vBET инвалиди, след това isse е някъде другаде - можете да го проверите от временен dissabling други модове, един по един и с нетърпение При проблем изчезне.

Htaccess ви изглежда ОК.

dsav90
13-08-10, 19:32
Актуализацията не го оправи .. Увреждания VBET и проблемът все още е там .. Тя изглежда да бъде chages, че VBET инструкции казват да се направи, за да файлове VBSEO. Аз ги разплита и проблемът си отиде .. Re тях, и се върна .. Със или без VBET поддръжка .. Аз съм с VBSEO 3.5.1 PL1

vBET
14-08-10, 12:13
OK така - това е много важна информация за нас - ние тествахме vBET на vBSEO 3.5.1 не vBSEO 3.5.1 PL 1. Камил ще направи тестове, за да сме в състояние да възпроизведете проблема. Ако отговорът е да, ние ще го решим и ще ви даде бързо решение на проблема, преди Новата версия ще дойде. Ако не ние ще ви попита за достъп до вашия форум, за да бъде в състояние да се провери и да го решим там.

dsav90
14-08-10, 22:22
OK .. нека ме познават ...

Имам отменено промени на файлове VBSEO и всичко изглежда да работи добре **********

vBET
14-08-10, 23:00
Това е работа, но не всичко - връзки не са преведени точно сега. Тези интеграция промени се изисква да преведат връзки. Както написах - ние ще го проверите и да го реши, така ще можете да използвате всички функции на vBET:)

dsav90
15-08-10, 00:17
Яки ... Благодарим Ви, че .. Вие, момчета, има голяма подкрепа!)

Taurus
17-08-10, 04:19
Тъй като обновяването до 3.3.6 държат на получаване на същите тези бели страници. Това се случва на случаен принцип. Въпреки това, когато аз забраните VBET това не се случи на всички. Моля, посъветва!

kamilkurczak
17-08-10, 10:12
Проверени на vBSEO 3.5.1 PL1 версия на нашия тест форум и не мога да го възпроизвежда. Аз ще напиша за него на Michał.

kamilkurczak
18-08-10, 10:09
Здравейте,

Сега основната ни форум е работа на този най-vBSEO 3.5.1 PL1. Не мога да намерите на този въпрос, така че, моля:
1. да го възпроизвежда върху основната нашия форум? моля опитайте се да намерите този въпрос в този форум и поставете тук резултатите.
2. Ако не можете да намерите на този въпрос моля PM да ме за вашия нов форум admincp, FTP и vBSEO CP детайли и ще намерите този въпрос и го закрепете на вашия форум.

Благодаря.

kamilkurczak
20-08-10, 19:35
моля, просто прочетете предишния пост и отговор тук. Това е необходимо.

vBET
22-08-10, 22:37
Тъй като обновяването до 3.3.6 държат на получаване на същите тези бели страници. Това се случва на случаен принцип. Въпреки това, когато аз забраните VBET това не се случи на всички. Моля, посъветва!

Аз съм на вашия форум и аз не съм в състояние да възпроизведете проблема. Моля, кажете, прави все пак се случи. Също така - в съответствие с дървата, които ми PM изглеждаше, че се обновява на файла на продукта, но беше стар Еврофутбол PHP файлове (съществуващата функция не е била видима). Тя може да бъде въпрос на сървъра кеш (не vBET кеш), където новите файлове не е била видима и сървър е все още със стари файлове. Така че би могла да е причината.

Малко: Аз не може да го възпроизвеждат на вашия форум - можете ли? Има ли все още да се случи или не? Ако отговорът е да - моля, опишете точно как мога да го възпроизвеждат на вашия форум.

Taurus
22-08-10, 22:49
Това е сложен. Това се случва на случаен принцип. Така че аз също не знам кога ще се случи или не. Въпреки това в VBET време беше изключен, за това не се случи на всички. Аз ще се върна за вас, ако мога да получа малко повече информация.

kamilkurczak
24-08-10, 13:09
Здравейте,

Забелязахте ли отново този въпрос или не? Бях на вашия форум и аз направих много мнения и не съм намерил този въпрос. Можеш ли да го потвърдите?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1