Zobacz pełną wersję: Już Stan Język zintegrowany z systemem zawiadomienia o BB
Cześć
Mam ogromny problem.
Używam powitanie witać moich gości i wprowadzenie ich do idei mojego forum.
Jednakże, ten komunikat jest zawsze w języku niemieckim, ponieważ odbywa się za pomocą BB Zawiadomienia systemu (i to obraz dla celów SEO)
Byłoby super, że dodatkowe opcje stanu w systemie powiadamiania.
EG:
- Użytkownik nie jest przeglądanie forum [LANGUAGE]
- Użytkownik przegląda forum w [LANGUAGE]
To także ogłoszeń informacyjnych o automatyczne tłumaczenie możliwe.
Byłoby to dla mnie bardzo ważne i może inni też.
Jeśli ktoś ma obejść, aby uzyskać stan język obecny system powiadomienia proszę dać mi teraz.
StarBuG
Jeśli korzystasz z jasnego systemu powiadomienia BB powinno być przetłumaczone (lub piszemy o 2 różne rzeczy). Jeśli używasz BB notive systemu wzmocnione przez vBSEO - to zauważy, nie są czyste HTML, ale brane są pod JavaScript vBSEO - dlatego te nie są tłumaczone. W tym przypadku wystarczy przejść do vBET opcje Misc i włącz "Tłumacz wiadomości vBSEO w JavaScript". Wtedy będzie tłumaczone.
Prosimy o podanie nam informacji nie jest rozwiązanie. Jeśli nie proszę pisać więcej o systemie BB wypowiedzenia, który piszesz - zwłaszcza tam, gdzie w Admin CP możemy go znaleźć.
Ta rozwiązać mój problem, jednak idea jest wciąż dobra.
Pamiętaj, pytałem tutaj w jaki sposób można wyświetlić komunikat dla gości, którzy odwiedzają mojego forum w przetłumaczone języka?
Opcje te powiadomienia, pozwoliłoby, aby wyświetlić wiadomość do nich, a nie do osób, które używają języka ojczystego.
Nie jest urgend ale nadal będzie fajnym dodatkiem.
Obecnie wyświetlane powyżej wiadomość poprzez warunkowe sztywno do mojego szablonu.
StarBuG
Rozwiązaniem jest jak masz teraz. Wystarczy dodać w szablonie, jeśli część z kontroli stanu nie param ustawiony jest język.
Zbadamy systemu wiadomości BB i sprawdzić możliwości wykorzystania tego komunikatu, który będzie wyświetlany tylko na stronie przetłumaczone przez Admin CP - jak rozumiem to, co chcesz. To jest?
rozwijanej warunki jak inni w systemie np. wypowiedzenia jest członkiem [Grupy]
2 warunki:
- Użytkownik nie jest przeglądanie forum [LANGUAGE] (rozwijanego dla wszystkich aktywnych langauges)
kamilkurczak
30-12-10, 16:13
mamy już nowy Grupy użytkownik należy do opcji grupy użytkowników w systemie powiadamiania. (Językach Grup)
2 nowe opcje:
1.User należy do grupy użytkowników: [jego domyślny język]
2.User nie należy do grupy użytkowników: [jego domyślny język]
1. wyświetlanie wiadomości tylko dla osób z językiem z opcji
2. nie wyświetlania wiadomości tylko do osób z językiem z opcji.
To będzie w następnej dopuszczeniu.
teraz pracuję na pomysł ..
kamilkurczak
05-01-11, 11:06
rozwijanej warunki jak inni w systemie np. wypowiedzenia jest członkiem [Grupy]
2 warunki:
- Użytkownik nie jest przeglądanie forum [LANGUAGE] (rozwijanego dla wszystkich aktywnych langauges)
Już zrobione .. zostaną uwzględnione w następnym wydania:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):