Прагляд поўнай версіі: Ужо зроблена Мова Умова інтэграваныя ў сістэмы апавяшчэння VB
Прывітанне
У мяне ёсць велізарная праблема.
Я выкарыстоўваю прывітанне, каб вітаць сваіх гасцей і пазнаёміць іх з ідэяй мой форум.
Аднак гэта паведамленне заўсёды па-нямецку, таму што гэта робіцца з дапамогай сістэмы апавяшчэнняў VB (і малюнкі для мэт SEO)
Гэта было б выдатна мець дадатковыя опцыі стан ў паведамленні сістэмы.
Я. Г.:
- Карыстальнік не праглядаюць форум у [МОВА]
- Карыстальнік праглядаюць форум у [МОВА]
Гэта таксама спрыяла б інфармацыйныя запіскі аб аўтаматызаванага перакладу магчыма.
Гэта было б вельмі важна для мяне і, магчыма, і іншых.
Калі хто-то абыйсці, каб атрымаць стан мовы ў цяперашняй сістэме апавяшчэння калі ласка, дайце мне цяпер.
StarBuG
Калі вы выкарыстоўваеце яснае апавяшчэнне VB сістэмы яна павінна быць перакладзеная (ці мы пішам аб 2 розныя рэчы). Калі вы выкарыстоўваеце VB notive сістэме ўзмацняецца vBSEO - тады апавяшчэнне не ў чыстым HTML, але прымаюцца да JavaScript па vBSEO - гэта значыць, чаму тыя не перакладаюцца. У гэтым выпадку проста зайдзіце на vBET Розныя варыянты і уключыце "Перавесці паведамлення vBSEO у JavaScript". Потым ён будзе пераведзены.
Калі ласка, дайце нам зваротную сувязь робіць гэта ваша рашэнне. Калі не пішыце больш пра VB апавяшчэнне сістэма, якая вам пісаць пра - асабліва там, дзе ў панэль адміністратара, мы можам яго знайсці.
Гэты вырашыць маю праблему, тым не менш ідэя па-ранейшаму добра.
Памятаеце, я прасіла вас тут, як я можа адлюстроўваць паведамленне для гасцей, якія наведваюць мой форум у перакладзе мовы?
Гэтыя апавяшчэння варыянтаў дазволіць адлюстроўваць паведамленне для іх, а не для гасцей, якія выкарыстоўваюць родную мову.
Гэта не urgend але ўсё роўна будзе прыемная асаблівасць.
У цяперашні час я дысплей вышэй паведамленне праз умоўныя жорстка ў мой шаблон.
StarBuG
Рашэнне, як у вас прама цяпер. Проста дадайце ў шаблон, калі частка з умовай праверкі робіць мову параметр усталяваны.
Мы будзем даследаваць VB паведамленне сістэму і праверыць магчымасці для апісання такога паведамлення, якое будзе адлюстроўвацца толькі на пераклад старонкі, панэль адміністратара - наколькі я разумею, што вы хочаце. Ці так гэта?
выпадальнага умовах, такіх як іншыя, напрыклад, сістэма апавяшчэння членам [Групы]
2 ўмовы:
- Карыстальнік не праглядаюць форум у [МОВА] (расчыняецца для ўсіх актываваных langauges)
kamilkurczak
30-12-10, 16:13
мы ўжо зрабілі новыя групы карыстальнікаў у карыстацкім належыць групах варыянтаў паведамлення сістэмы. (Мовы груп)
2 новых варыянту:
1.User належыць групах: [змаўчанні яго мова]
2.User не належыць групах: [змаўчанні яго мова]
1. паведамленне на дысплеі толькі для людзей з мовы ад варыянту
2. Не адлюстроўваць паведамленні толькі тым людзям мову варыянт.
Яна будзе ўключана ў наступны relase.
Зараз, я працую над вашай ідэі ..
kamilkurczak
05-01-11, 11:06
выпадальнага умовах, такіх як іншыя, напрыклад, сістэма апавяшчэння членам [Групы]
2 ўмовы:
- Карыстальнік не праглядаюць форум у [МОВА] (расчыняецца для ўсіх актываваных langauges)
Ужо зроблена .. будуць уключаны ў наступны relase:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):