PDA

Teljes verzió megtekintése: Tette Nyelv feltétel integrált értesítés rendszere vB

StarBuG
09-02-10, 20:55
Szia

Van egy hatalmas probléma.

Én egy üdvözlő üzenetet, hogy üdvözölje a vendégeket, és be őket, hogy az ötlet az én fórum.

Azonban ez az üzenet mindig a német, mert keresztül történik a BB közlemények rendszer (és egy kép a SEO szempontjából)

Az lenne jó, hogy további feltételként lehetőségek az értesítésben rendszerben.

EG:
- A felhasználó nem böngészi a fórumot [LANGUAGE]
- Felhasználó böngészni a fórumot [LANGUAGE]

Ez is, hogy tájékoztatók a gépi fordítást lehetővé.
Ez nagyon fontos lenne számomra és talán mások is.

Ha valakinek van egy probléma megoldásához, hogy a nyelv állapota az aktuális hirdetmény rendszer kérjük ossza meg velem.

StarBuG

vBET
10-02-10, 14:37
Ha a tiszta BB észre rendszert meg kell fordítani (vagy írunk körülbelül 2 különböző dolog.) Ha a BB notive rendszer növeli vBSEO -, akkor értesítést nem tiszta HTML, de figyelembe a JavaScript vBSEO - ezért ezek nem fordították. Ebben az esetben csak megy a vBET Egyéb lehetőségek és kapcsolja be a "Fordítás vBSEO üzeneteket JavaScript". Akkor lesz fordítva.

Kérjük, adja meg nekünk nem ez a megoldás. Ha nem, kérjük írja meg többet BB észre rendszer, amely akkor írt - különösen akkor, ha az Admin CP találjuk meg.

StarBuG
10-02-10, 17:58
Ez megoldotta a problémát, de az ötlet még jó.

Ne feledd, kértem itt, hogy hogyan tudok egy üzenetet jelenít meg a vendégek, akik ellátogatnak a fórumot egy lefordított nyelven?

Ezek a felmondási lehetőség lehetővé tenné, hogy megjelenik egy üzenet, és nem a vendégek számára, hogy használja az anyanyelvét.

Nem urgend, de még mindig szép funkciót.

Jelenleg én megjelenik a fenti üzenet küldése feltételes bedrótozva az én sablont.

StarBuG

vBET
11-02-10, 20:36
A megoldás olyan, mint van most. Csak add a sablont, ha részben a feltétellel ellenőrzése nem nyelvi param van állítva.

Mi fogja vizsgálni BB üzenet rendszert, és ellenőrizze lehetőségek leírására olyan üzenetet, amely csak akkor lesz látható a fordítás oldalra Admin CP - ha jól értem, amit akarsz. Ez?

StarBuG
11-02-10, 23:35
legördülő feltételek, mint a többiek az értesítésben rendszerben például tagja [Csoportok]

2 feltételei:
- A felhasználó nem böngészi a fórumot [LANGUAGE] (legördülő minden aktivált langauges)

kamilkurczak
30-12-10, 16:13
már készül az új csoportokat a felhasználói csoportokhoz tartozó opciókat észre rendszer. (Nyelvek Grup)
2 új lehetőségek:
1.User tartozik csoportot: [a default nyelv]
2.User nem tartozik a csoportot: [a default nyelv]

1. megjelenő üzenetet csak emberek nyelvet opcióval
2. nem jelennek meg az üzenetet csak emberek nyelvet lehetőséget.
Benne lesz a következő relase.

Most dolgozom a gondolat ..

kamilkurczak
05-01-11, 11:06
legördülő feltételek, mint a többiek az értesítésben rendszerben például tagja [Csoportok]

2 feltételei:
- A felhasználó nem böngészi a fórumot [LANGUAGE] (legördülő minden aktivált langauges)

Már kész .. része lesz a következő relase:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1