Zobacz pełną wersję: VBSEO i VbOptimise
Przed nabycia produktu would like me odpowiedzieć na dwóch preguntas.1.-widziałem fora vbulletin, którzy powiedzieć, że VB powoduje negatywny wpływ na wydajność serwera. Moja witryna ma 1 milion odsłony dziennie i użyć Memchached. Upewnić się, że serwer nie upuszczaj jest? 2.-"VB" jest comptabile z Vbseo i VbOptimise? Czytałem, że nie są one zgodne, chcą mnie były prawdy.Dziękujemy.
Witam, odpowiadając na pytania
1.-Tłumaczenie jest coś dodatkowych, co się dzieje po wygenerowaniu strony tak oczywiście będzie trwało dodatkowych zasobów. Ale mamy wiele usprawnień jak pamięci podręcznej, co ogranicza tego wpływu. I w przypadku wystąpienia Goście dodajemy nawet strony generacji prędkości (dla Gości buforowaną stronę generuje szybciej niż w normalnym vBulletin) - w takim przypadku możemy pamięci podręcznej skierowaniem tak następnego żądania do samej strony są błyskawiczne - po prostu strumieniowe już przygotowane wynik (mniej czasu procesora i pamięci zużycia przez koszty miejsca na dysku twardym). Oczywiście, do momentu jej wygaśnięcia (konfigurowalne). Nie gwarantujemy wam jak szybko można stronach wygeneruje, ponieważ zależy od zbyt wiele czynników (liczbę z procesorów, ilość pamięci, szybkość połączenia dostawcom tłumaczenia, liczba żądań do przetłumaczonych stron). Dla normalnej stron vBET ma minimalny wpływ (wystarczy dodać flagi i kontroli dla tytułów w różnych językach). Większy ruch do przetłumaczonych stron będzie oznaczać większe zużycie zasobów. Tak długo, jak długo będzie miał wolnej pamięci serwera nie należy wchodzą. Należy pamiętać, że można zawsze używać tylko część obsługiwanych języków i po pamięci podręcznej jest wypełniony, a następnie dodać więcej języków i sprawdź, jak serwer obsługuje go. Nie ma żadnych magii - dodatkowe funkcje wytworzy dodatkowych kosztów, ale mamy pracy o magii po tym (pamięć podręczna, Gości pamięci podręcznej) Aby zminimalizować wpływ ten i kiedykolwiek wpłynął buforowane strony generują szybciej niż normalna stron.
2. - Tak jesteśmy zgodne z vbseo (można to sprawdzić na tym forum bardzo) i jesteśmy zdolni do integracji z stoisko vbseo i vBulletin przyjazny adres URL do tłumaczenia adresów URL. Możemy również są zgodne z vBOptimise - używamy go na tym forum zbyt. Jest to konieczne do integracji z vbseo (wyraźnie opisane jak), ale integracja nie jest konieczna dla vBOptimise
Dziękuję.
W przypadku innych pytań - proszę zapytać.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):