PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Kłopoty z konfiguracją dodatkowych: Grupy mojej stronie

forosmb
23-06-11, 14:00
Po drobnych testów w naszej domenie lustro testowania, mamy zainstalowany na raz vbSEO i vBET produktów w miejscu produkcji.

Mieliśmy problemów związanych z charakterem "[" na adresy URL. To becomed coś takiego: # 20: (postaci kodu html) i kilka linków nie działa. Jak nie aktywować tłumaczenie url vBET, uważamy, że jest najprawdopodobniej ze względu na obsługę vBSEO.

(Każdy doświadczył tego tak?)

Ale z drugiej strony miał tylko doświadczonych kłopoty z dodatkowych: konfiguracja grupy. Duża ilość użytkowników mają swoją dodatkowych: wyłączone grupy użytkowników.

Ja nie mogę zapewnić że jest to spowodowane vBET ale nie manipulować innych config tym czasie.

Nowe grupy użytkowników wprowadzenie produktu może mieć wpływ na to?

Jak mogę reindex Grupy konfiguracji, na wypadek naszej bazy danych zawierają błędy?

kamilkurczak
24-06-11, 18:58
hello,
Proszę daj mi url do strony z tym kłopoty url, i będzie to sprawdzić.

Czy na pewno skonfigurowane vBET z vBSEO dobre? możesz sprawdzić wszystkie konfiguracje kroki jeszcze raz?

o Grupy - vBET mieć własne grupy użytkowników - grupy językowe. vBET nie mają nic wspólnego z BB lub innej grupy. można opisać lepiej, co należy zrobić, aby chek go na moim forum test?

vBET
28-06-11, 16:45
I po prostu wrócić z wakacji - czy nadal potrzebujesz pomocy tutaj? :)

forosmb
30-06-11, 22:25
Tak,
com www sexomercadobcn

Mamy lustro do badań na
com www pulpoman

Wiele dodatkowych: Grupy stały się nieaktywne dla użytkowników.
id 15, 20, 28

identyfikator grupy zmniejszyła się z 600 do 570 użytkowników należących.

Wysyłam administrator przez MP.

vBET
01-07-11, 01:21
Mieliśmy podobny problem z vBET4.x wersji i znaleźliśmy rozwiązania. Jeśli jest to ten sam problem to będzie rozwiązać również problem. Proszę zobaczyć tutaj i danieli szybko naprawić. Trochę poczekać i zobaczyć czy problem nadal istnieje - prosimy o potwierdzenie czy to pomoże:)

Szybko naprawić tutaj:

Będzie to uwzględnione w następnym wydaniu.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1