PDA

مشاهده نسخه کامل : حل مشکل با تنظیمات گروهها را aditional در روی سایت خودم تهیه کنم

forosmb
23-06-11, 14:00
پس از تست جزئی در حوزه تست آینه ما ، ما را در یک بار باشد و فعال تصدی محصولات در سایت تولید نصب شده است.

ما تا به حال یک مسئله مربوط کاراکتر "[" در آدرس. این becomed چیزی شبیه # 20 : (کد HTML شخصیت) و برخی از لینک ها کار متوقف شد. همانطور که ما ترجمه آدرس از فعال تصدی فعال نیست ، ما فکر می کنیم آن است که احتمالا به دلیل دست زدن باشد.

(هر کسی تجربه این به هر حال؟)

اما از سوی دیگر ، او فقط تجربه مشکل با پیکربندی گروهها aditional. مقدار زیادی از کاربران خود را غیر فعال گروه کاربری aditional.

من نمی توانم اطمینان دهم و آن را با توجه به فعال تصدی اما ما دستکاری هر پیکربندی های دیگر این زمان.

درج محصول جدید گروه کاربری تحت تاثیر قرار می توانست این؟

چگونه می توانم reindex گروهها پیکربندی در مورد بانک اطلاعاتی ما شامل اشتباهات؟؟

kamilkurczak
24-06-11, 18:58
میهمان گرامی ،
لطفا یک URL را به من بدهد به سایت با مشکل آدرس این ، من آن را بررسی کنید.

آیا شما مطمئن شوید که شما فعال تصدی با خوب باشد پیکربندی؟ می تواند شما را چک کنید تمام تنظیمات مراحل بار دیگر؟

در مورد گروهها -- فعال تصدی کرده اند از گروه ها خود را -- گروه زبان. فعال تصدی کرده اند هیچ ربطی به با VB یا دیگر گروه های. می تواند شما را بهتر توصیف آنچه که من باید به چک آن را در فروم تست من انجام؟

vBET
28-06-11, 16:45
من فقط از تعطیلات -- آیا شما هنوز هم نیاز به کمک در اینجا؟ :)

forosmb
30-06-11, 22:25
بله ،
WWW sexomercadobcn COM

ما یک آینه برای آزمایش در
WWW pulpoman COM

بسیاری از گروهها را aditional تبدیل شده اند به کاربران غیر فعال شد.
شناسه (شماره) 15 ، 20 ، 28

گروه ID را از 600 به 570 کاربران متعلق کاهش یافته است.

من ارسال کاربر admin MP.

vBET
01-07-11, 01:21
شماره مشابه با نسخه vBET4.x بود و ما راه حل برای آن یافت. اگر آن را به همان شماره و سپس آن را نیز به حل مشکل شما. لطفا اینجا را ببینید و آیش تعمیر سریع. مدتی صبر کنید و می کند مشکل هنوز وجود دارد -- لطفا تأیید کنید آن کمک :)

سریع اینجا تعمیر :

این خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1