Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Błąd PHP: strumień nie otworzył
Simon Lloyd
28-05-11, 10:14
Witam, byłem sprawdzenie moich logów błędów i dużo z nich:
[28-maj-2011 10:05:24] PHP Warning: file_get_contents (/ home / thecodec / public_html / forumz / vbet.css) [<a href='function.file-get-contents'> function.file-get -zawartość </ a>]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in / home / thecodec / public_html / / forumz vbseo.php on line 1395
Każdy pomysł dlaczego? mam zaktualizowany do najnowszej wersji vBET
I tylko sprawdzeniu forum i widzę w html wyjście:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="images/vbet/flags/vbet.css"/>
Także w kodzie vBET tylko 2 miejsca z vbet.css są takie jak ten. Więc nie mam pojęcia dlaczego vbseo próbuje znaleźć go w forumz / vbet.css. Może to coś z. Htaccess i masz przekierowanie dla css. Albo jest to coś z vbseo. Ponieważ problem jest z vbseo - vbseo.php pola na linii 1395 - poproś zespół vbseo o tym. Możesz pokazać nam swoje. Htaccess, a my sprawdzimy to.
Simon Lloyd
29-05-11, 21:41
Michał, dzięki za odpowiedź, można uzyskać dostęp do witryny / serwera w każdej chwili sprawdzić, co trzeba jak Kamil ma wszystkie vBET Dane dostępu, jednak leczyć problem i po prostu skopiowane vbet.css z / vBET / flagi / do / forumz / to możliwe, może to mieć coś wspólnego z aktualizacji vbseo całkiem jakiś czas temu, w starym vbseo powiedziałeś nam dokonać zmian w niektórych plików vbseo w niektórych miejscach, gdy nowy vbseo przyszedł miał pliki w różnych miejscach i powiedziałeś nam, jak zrobić zmian w tym miejscu, być może tak jest?
W każdym razie, nie krępuj się dostęp, co trzeba i spojrzeć:)
Kamil jest na urlopie teraz. Proszę wyślij mi te szczegóły dostęp do mojego PM. Proszę o przesłanie informacji vBSEO CP dostęp za - być może coś jest nie tak z własnych przekierowania czy coś takiego.
Będę sprawdzić mogę coś znaleźć.
Nie uzyskać szczegółowe informacje dostępu. Czy nadal potrzebują naszej pomocy tutaj lub jest to rozwiązane?
Brak odpowiedzi - za rozwiązany. W innym przypadku proszę po prostu napisz tutaj i wrócimy do tej kwestii.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):