View Full Version: Riješen PHP Pogreška: struja nije otvorena
Simon Lloyd
28-05-11, 10:14
Bok, Ive 'bio provjerom moje pogreške trupaca i imaju puno tih:
[28-May-2011 10:05:24] PHP Upozorenje: file_get_contents (/ home / thecodec / public_html / forumz / vbet.css) [<a href='function.file-get-contents'> function.file-dobiti -sadržaj </ a>]: nije moguće otvoriti potok: Nema takve datoteke ili direktorija u / home / thecodec / public_html / forumz / vbseo.php na liniji 1395
Bilo koji ideja zašto? imam nadograđen na najnoviju verziju vBET
Upravo sam provjeriti svoj forum i vidim u HTML izlaz:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="images/vbet/flags/vbet.css"/>
Također u vBET kod samo 2 mjesta s vbet.css su kao što je ovaj jedan. Dakle, nemam pojma zašto vbseo pokušava pronaći u forumz / vbet.css. Možda je nešto sa svojim. Htaccess i imate preusmjeravanje za CSS. Ili je to nešto s vbseo. Budući da je problem s vbseo - vbseo.php polja na liniji 1395 - zatražite vbseo momčadi o tome. Možete nam pokazuju svoje. Htaccess varalica i mi ćemo to provjeriti.
Simon Lloyd
29-05-11, 21:41
Michal, hvala za odgovor, možete pristupiti web / poslužitelj u bilo koje vrijeme provjeriti što vam je potrebno kako Kamila ima sve vBET pristup pojedinosti, ali se izliječiti problem i jednostavno kopirati vbet.css od / vbet / flags / do / forumz / je moguće da svibanj imati nešto za napraviti sa nadogradnjom vbseo dosta vremena natrag, u stare vbseo ste nam rekli da napravite promjene u određenim vbseo datoteka u određenim mjestima, kada je novi vbseo došao je imao datoteke na različitim mjestima, a vi nam je rekao kako bi promjene tamo, možda je to to?
U svakom slučaju, slobodno za pristup ono što vam je potrebno i pogledati:)
Kamil je na odmoru upravo sada. Molim pošaljite mi samo one korisničke podatke na moj pm. Molimo, pošaljite vBSEO CP pristup detaljima previše - možda nešto nije u redu s prilagođenim redirections ili nešto slično.
Ja ću provjeriti mogu pronaći nešto.
Nije dobili pristup pojedinosti. Da li i dalje treba naša pomoć ovdje ili je to riješeno?
Bez odgovora - smatra riješen. U drugom slučaju molimo Vas samo napisati ovdje, a mi ćemo se vratiti na pitanje.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):