PDA

مشاهده نسخه کامل : حل خطا در PHP : جریان باز نمی

Simon Lloyd
28-05-11, 10:14
سلام ، من بوده ام چک کردن خطا سیاهههای مربوط من و بسیاری از این :
[28 - 2011 10:05:24] PHP هشدار : file_get_contents (/ صفحه اصلی / thecodec / public_html هاست / تنظیمات ثبت / vbet.css) [<ahref='function.file-get-contents'> function.file - ، محتویات </ A>] : برای باز کردن جریان شکست خورده : هیچ فایل یا دایرکتوری در / صفحه اصلی / thecodec / public_html هاست / تنظیمات ثبت / vbseo.php در خط 1395

هر ایده چرا؟ من در به روز رسانی به آخرین نسخه از فعال تصدی کرده اند

vBET
29-05-11, 20:58
من فقط چک تالار خود را و من را در خروجی HTML غیر فعال را ببینید :

<linkrel="stylesheet" type="text/css" href="images/vbet/flags/vbet.css"/>

همچنین در کد فعال تصدی تنها 2 مکان با vbet.css مثل این یکی. بنابراین من هیچ نظری ندارم به همین دلیل باشد در تلاش است تا آن را در تنظیمات ثبت / vbet.css. شاید آن چیزی با شما. htaccess تغییر نام دهید و شما باید تغییر مسیر برای CSS. یا به آن چیزی است با بایگانی شده است. از آنجا که موضوع با بایگانی -- vbseo.php رشته بر روی خط 1395 -- تیم باشد در مورد آن سوال کنید. شما می توانید به ما شما فایل htaccess نشان می دهد و ما آن را بررسی کنید.

Simon Lloyd
29-05-11, 21:41
میشل ، برای پاسخ به لطف شما می توانید بر روی سرور سایت / من در هر زمان برای چک کردن آنچه شما نیاز دارید به عنوان کمیل جزئیات دسترسی همه فعال تصدی ، با این حال برای درمان مشکل من به سادگی کپی vbet.css از / فعال تصدی / پرچم / / تنظیمات ثبت / آن دسترسی ممکن است آن را به چیزی برای انجام با ارتقاء باشد کاملا در حالی که ، در قدیمی باشد شما به ما گفت برای ایجاد تغییر در فایل های بایگانی خاص در مکان خاص ، زمانی که بلاگ جدید آمد آن فایل در مکان های مختلف بود و به ما گفت که چگونه تغییرات وجود دارد بیش از حد ، شاید آن است که؟

به هر حال ، احساس آزاد برای دسترسی به آنچه شما نیاز دارید و نگاهی به :)

vBET
02-06-11, 23:03
کمیل در تعطیلات در حال حاضر است. لطفا فقط به من کسانی که ارسال جزئیات دسترسی به PM من. لطفا بایگانی CP دسترسی به جزئیات بیش از حد -- شاید ، چیزی است که اشتباه با تاییدیه سفارشی و یا چیزی شبیه به آن برای این مشکل وجود دارد.

من چک می تواند چیزی پیدا کنم.

vBET
09-06-11, 20:43
جزئیات دسترسی نیست. آیا شما هنوز هم نیاز به کمک ما در اینجا یا آن را حل شده است؟

vBET
15-06-11, 16:22
بدون پاسخ -- در نظر گرفته حل شده است. در مورد دیگر لطفا فقط در اینجا نوشتن و ما به این موضوع.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1