مشاهده نسخه کامل : حل خطا در PHP : جریان باز نمی
Simon Lloyd
28-05-11, 10:14
سلام ، من بوده ام چک کردن خطا سیاهههای مربوط من و بسیاری از این :
[28 - 2011 10:05:24] PHP هشدار : file_get_contents (/ صفحه اصلی / thecodec / public_html هاست / تنظیمات ثبت / vbet.css) [<ahref='function.file-get-contents'> function.file - ، محتویات </ A>] : برای باز کردن جریان شکست خورده : هیچ فایل یا دایرکتوری در / صفحه اصلی / thecodec / public_html هاست / تنظیمات ثبت / vbseo.php در خط 1395
هر ایده چرا؟ من در به روز رسانی به آخرین نسخه از فعال تصدی کرده اند
من فقط چک تالار خود را و من را در خروجی HTML غیر فعال را ببینید :
<linkrel="stylesheet" type="text/css" href="images/vbet/flags/vbet.css"/>
همچنین در کد فعال تصدی تنها 2 مکان با vbet.css مثل این یکی. بنابراین من هیچ نظری ندارم به همین دلیل باشد در تلاش است تا آن را در تنظیمات ثبت / vbet.css. شاید آن چیزی با شما. htaccess تغییر نام دهید و شما باید تغییر مسیر برای CSS. یا به آن چیزی است با بایگانی شده است. از آنجا که موضوع با بایگانی -- vbseo.php رشته بر روی خط 1395 -- تیم باشد در مورد آن سوال کنید. شما می توانید به ما شما فایل htaccess نشان می دهد و ما آن را بررسی کنید.
Simon Lloyd
29-05-11, 21:41
میشل ، برای پاسخ به لطف شما می توانید بر روی سرور سایت / من در هر زمان برای چک کردن آنچه شما نیاز دارید به عنوان کمیل جزئیات دسترسی همه فعال تصدی ، با این حال برای درمان مشکل من به سادگی کپی vbet.css از / فعال تصدی / پرچم / / تنظیمات ثبت / آن دسترسی ممکن است آن را به چیزی برای انجام با ارتقاء باشد کاملا در حالی که ، در قدیمی باشد شما به ما گفت برای ایجاد تغییر در فایل های بایگانی خاص در مکان خاص ، زمانی که بلاگ جدید آمد آن فایل در مکان های مختلف بود و به ما گفت که چگونه تغییرات وجود دارد بیش از حد ، شاید آن است که؟
به هر حال ، احساس آزاد برای دسترسی به آنچه شما نیاز دارید و نگاهی به :)
کمیل در تعطیلات در حال حاضر است. لطفا فقط به من کسانی که ارسال جزئیات دسترسی به PM من. لطفا بایگانی CP دسترسی به جزئیات بیش از حد -- شاید ، چیزی است که اشتباه با تاییدیه سفارشی و یا چیزی شبیه به آن برای این مشکل وجود دارد.
من چک می تواند چیزی پیدا کنم.
جزئیات دسترسی نیست. آیا شما هنوز هم نیاز به کمک ما در اینجا یا آن را حل شده است؟
بدون پاسخ -- در نظر گرفته حل شده است. در مورد دیگر لطفا فقط در اینجا نوشتن و ما به این موضوع.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):