Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Zmiana języka w usercp ale zachowuje link w url po
Cybershaolin
16-11-09, 06:03
Przy zmianie języka forum w usercp na inny język, powiedzmy ten przykład:
Teraz: angielski
Zmiana na francuski
Zmiana z powrotem na angielski
Po zapisaniu, URL przeglądarki utrzymuje dodanie starego lang = fr na końcu lub na dowolny adres URL (lub w tym przypadku, tutaj na forum, utrzymuje w ten sposób: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/fr/usercp. php
Czy to błąd?
BTW dlaczego jest różne tutaj? Tu mamy forum / fr i na moim forum mamy lang = fr na końcu adresu URL?
Przy zmianie języka forum w usercp na inny język, powiedzmy ten przykład:
Teraz: angielski
Zmiana na francuski
Zmiana z powrotem na angielski
Po zapisaniu, URL przeglądarki utrzymuje dodanie starego lang = fr na końcu lub na dowolny adres URL (lub w tym przypadku, tutaj na forum, utrzymuje w ten sposób: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/fr/usercp. php
Czy to błąd?
BTW dlaczego jest różne tutaj? Tu mamy forum / fr i na moim forum mamy lang = fr na końcu adresu URL?
Ja sprawdzić, czy jest to tylko niektóre z ciasteczek - dzięki za powiadomienia.
O postaci URL - przejdź do Admin CP -> vBET -> Main i zobacz co masz ustawione dla Tłumaczenie linki typu
Poprawione - zostaną włączone do 3.1.3
Cybershaolin
28-11-09, 20:30
Cóż, wciąż napotykają ten problem za pomocą 3.2.2. Więc prbably mieć to otworzyć zamiast zamknięty ...
Cóż, wciąż napotykają ten problem za pomocą 3.2.2. Więc prbably mieć to otworzyć zamiast zamknięty ...
Przepraszam, że został rozwiązany i przetestowany w 3.1.3, być może skorygować coś podobnego.
Proszę mi powiedzieć, nie widzisz tego błędu na naszym serwerze. Jeśli nie proszę mnie PM adres URL forum.
Cybershaolin
29-11-09, 07:40
Nie wydaje się być OK, ale tutaj użyć vbSEO linki katalogi tutaj tak naprawdę nie mogę porównać, ponieważ po mojej stronie, używam "language = pl" wzór.
I to jest bardzo przydatne informacje dla nas. Będziemy go przetestować tej konfiguracji nie ma na naszym serwerze testów.
Również - zalecamy, aby zmienić swój wzorzec do odpowiedniego konsensusu SEO. Proszę pamiętać, że nie trzeba używać vBSEO - vBET obsługuje nawet surowego linki vBulletin (w 3.3.0 będzie wspierać również z tłumaczeniem linki za darmo SEO mod - Zoints SEO).
Cybershaolin
29-11-09, 17:48
Nie używam vBSEO i moje ustawienia to odzwierciedlać. Dzięki za poświęcenie czasu, aby spojrzeć na to.
Oczywiście. Po raz kolejny można mieć ładne linki SEO tłumaczenie (tj. / pl /) bez vBSEO, udało nam się konfigurowalne pozwalają podjął decyzję:)
Cybershaolin
30-11-09, 02:50
I nie potrzebuję. Dlatego też nie należy go używać i konfiguracji vBET to odzwierciedla. Dlatego też zgłaszali rzeczywisty problem z "język = pl" w tym konkretnym wątku. :)
Poprawione - zostaną uwzględnione w vBET 3.3.0
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):