PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Zmiana języka w usercp ale zachowuje link w url po

Cybershaolin
16-11-09, 06:03
Przy zmianie języka forum w usercp na inny język, powiedzmy ten przykład:

Teraz: angielski
Zmiana na francuski
Zmiana z powrotem na angielski

Po zapisaniu, URL przeglądarki utrzymuje dodanie starego lang = fr na końcu lub na dowolny adres URL (lub w tym przypadku, tutaj na forum, utrzymuje w ten sposób: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/fr/usercp. php

Czy to błąd?

BTW dlaczego jest różne tutaj? Tu mamy forum / fr i na moim forum mamy lang = fr na końcu adresu URL?

vBET
16-11-09, 10:52
Przy zmianie języka forum w usercp na inny język, powiedzmy ten przykład:

Teraz: angielski
Zmiana na francuski
Zmiana z powrotem na angielski

Po zapisaniu, URL przeglądarki utrzymuje dodanie starego lang = fr na końcu lub na dowolny adres URL (lub w tym przypadku, tutaj na forum, utrzymuje w ten sposób: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/fr/usercp. php

Czy to błąd?

BTW dlaczego jest różne tutaj? Tu mamy forum / fr i na moim forum mamy lang = fr na końcu adresu URL?

Ja sprawdzić, czy jest to tylko niektóre z ciasteczek - dzięki za powiadomienia.

O postaci URL - przejdź do Admin CP -> vBET -> Main i zobacz co masz ustawione dla Tłumaczenie linki typu

vBET
16-11-09, 17:55
Poprawione - zostaną włączone do 3.1.3

Cybershaolin
28-11-09, 20:30
Cóż, wciąż napotykają ten problem za pomocą 3.2.2. Więc prbably mieć to otworzyć zamiast zamknięty ...

vBET
28-11-09, 21:16
Cóż, wciąż napotykają ten problem za pomocą 3.2.2. Więc prbably mieć to otworzyć zamiast zamknięty ...

Przepraszam, że został rozwiązany i przetestowany w 3.1.3, być może skorygować coś podobnego.

Proszę mi powiedzieć, nie widzisz tego błędu na naszym serwerze. Jeśli nie proszę mnie PM adres URL forum.

Cybershaolin
29-11-09, 07:40
Nie wydaje się być OK, ale tutaj użyć vbSEO linki katalogi tutaj tak naprawdę nie mogę porównać, ponieważ po mojej stronie, używam "language = pl" wzór.

vBET
29-11-09, 16:05
I to jest bardzo przydatne informacje dla nas. Będziemy go przetestować tej konfiguracji nie ma na naszym serwerze testów.

Również - zalecamy, aby zmienić swój wzorzec do odpowiedniego konsensusu SEO. Proszę pamiętać, że nie trzeba używać vBSEO - vBET obsługuje nawet surowego linki vBulletin (w 3.3.0 będzie wspierać również z tłumaczeniem linki za darmo SEO mod - Zoints SEO).

Cybershaolin
29-11-09, 17:48
Nie używam vBSEO i moje ustawienia to odzwierciedlać. Dzięki za poświęcenie czasu, aby spojrzeć na to.

vBET
29-11-09, 18:03
Oczywiście. Po raz kolejny można mieć ładne linki SEO tłumaczenie (tj. / pl /) bez vBSEO, udało nam się konfigurowalne pozwalają podjął decyzję:)

Cybershaolin
30-11-09, 02:50
I nie potrzebuję. Dlatego też nie należy go używać i konfiguracji vBET to odzwierciedla. Dlatego też zgłaszali rzeczywisty problem z "język = pl" w tym konkretnym wątku. :)

vBET
15-01-10, 01:38
Poprawione - zostaną uwzględnione w vBET 3.3.0

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1