Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Keitimas kalba usercp, tačiau išlaiko nuorodą URL po
Cybershaolin
16-11-09, 06:03
Keisdami forumą kalbos į kitą kalbą usercp Tarkime, šiame pavyzdyje:
Dabar: english
Prancūzijos keitimas
Pakeitus atgal į anglų
Išsaugoti, naršyklės URL nuolat pridedant senų lang = fr pabaigoje arba bet kurio URL (arba šiuo atveju, čia jūsų forume, palaiko šį: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/fr/usercp. PHP
Ar tai klaida?
BTW, kodėl čia jis skiriasi? Čia mes gauname forumas / fr ir mano forume mes gauname lang = fr URL pabaigoje?
Keisdami forumą kalbos į kitą kalbą usercp Tarkime, šiame pavyzdyje:
Dabar: english
Prancūzijos keitimas
Pakeitus atgal į anglų
Išsaugoti, naršyklės URL nuolat pridedant senų lang = fr pabaigoje arba bet kurio URL (arba šiuo atveju, čia jūsų forume, palaiko šį: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/fr/usercp. PHP
Ar tai klaida?
BTW, kodėl čia jis skiriasi? Čia mes gauname forumas / fr ir mano forume mes gauname lang = fr URL pabaigoje?
Aš patikrinti ji kai kuriuos, bet su sausainiais - ačiū už pranešimas.
Apie forma URL - eikite į Admin CP -> vBET -> Pagrindinis ir pamatyti, ką jūs turite nustatyti Vertimo nuorodos tipas
Ištaisyta - bus įtrauktos į 3.1.3
Cybershaolin
28-11-09, 20:30
Na aš vis dar susiduriate su šia problema, naudojant 3.2.2. Taigi jūs prbably kad tai atvira, o ne uždaro ...
Na aš vis dar susiduriate su šia problema, naudojant 3.2.2. Taigi jūs prbably kad tai atvira, o ne uždaro ...
Atsiprašome ji buvo ištaisyta ir išbandomi 3.1.3, galbūt mes ištaisyti kažkas panašaus.
Pasakykite man, matote šią klaidą mūsų serveryje. Jei ne, prašome PM man savo forumo URL.
Cybershaolin
29-11-09, 07:40
Ne atrodo, Gerai čia, bet jūs naudojate vBSEO Nuorodų katalogai čia, kad aš tikrai negali palyginti, nes mano pusėje, aš naudoju "kalba = lt" modelis.
Ir tai mums labai naudinga informacija. Mes jį išbandyti mūsų bandymų serveryje ne ši konfigūracija.
Taip pat rekomenduojame pakeisti savo modelį gauti tinkamą SEO sutarimo. Atkreipkite dėmesį, kad jums nereikia naudoti vBSEO - vBET palaiko net žaliavinio vBulletin Nuorodos (3.3.0 bus remiamos nuorodos vertimo NEMOKAMAI SEO mod - Zoints SEO).
Cybershaolin
29-11-09, 17:48
Aš nenaudoju vBSEO ir savo nustatymus tai atspindi. Ačiū, kad radote laiko pažvelgti į šią.
Žinoma. Dar kartą galite gražus SEO vertimo nuorodos (ty / ru /) be vBSEO, mes padarėme tai konfigūruojama jums padarė sprendimą:)
Cybershaolin
30-11-09, 02:50
Man nereikia. Tai kodėl aš ne ją naudoti, ir VBet konfigūracija atspindi. Tai kodėl aš pranešė aktuali problema "kalba = lt" šioje konkrečioje temoje. :)
Ištaisyta - bus įtrauktos į vBET 3.3.0
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):