View Full Version: Решени Знамињата се збркана.
Дечки, не знам што се случува денес! Имав ми оптоварувањето на процесорот користење доведе до повеќе од 160, и мислам дека беше vBET кеширање или така. И сега сите мои знамиња се целосно збркана. Погрешен знамиња за погрешно јазици. Ве молиме погледнете во ова. Благодарам.
Windows 7 теми - CreativX (http://creativx.net/forums/)
24 часа, и ништо!
Некои од нас имаат големи форуми знаете! Може ли да ве молиме да се добие некој да се погледне во ова прашање??
Здраво. Како што знаете, ние ја поддржуваме бесплатно, сепак нашата поддршка не е 24 / 7 и за викендите е можно за мислења да се чека малку повеќе, но во текот на неделата нашиот персонал е тука за секој ден:)
Се проверува вашиот форум и не знам што се пишува за. Се чини да биде во ред. Ве молиме напишете што знаме точно не е во ред и е во паѓачкото мени или во подножјето знамиња?
Исто така - бидете сигурни дека го користите Крај на датотеки и тоа не е само проблем со вашиот кешот на прелистувачот. Новата верзија има други јазици, па знамиња сликата менува и тоа е можно дека само имаше проблем не се со вашите кешот на прелистувачот со vBET. Можете да ги користите F5 да ја превчитате страница без користење на кеш во IE.
Ве молиме кажете му го издаде постои или не е лажна тревога. Ако постои - наведете детали, затоа што јас не ја гледам \\.
Михал молам мојот пријател. Не сум глупав. Јас расчисти кеш мојот интернет пребарувач е многу пати. Знамињата се сосема во ред. Погрешен знамиња со погрешна јазици. Во овој момент на шпанското знаме е поставено како англиски јазик. Можеби кешот не е расчистено!
Ова е реална мистерија за мене. Имам поминато речиси целиот ден се обидувам да дознаам ова. Се чини дека само членови во Кина ова прашање. Може да биде на Google нешто можеби?
Знаме Секој другите земји се точни. Но ми членови во Кина оваа чудно прашање. Јас живеат и работат во Кина премногу.
kamilkurczak
23-05-11, 19:57
Здраво Бик,
Можам да најдам што предизвика ова прашање, јас проверив во сајт извор и користење на Google Chrome алатки.
Дали имате идеја што да направите за да имаат исти резултати како тебе?
Исто така, Ве молиме копирајте го и испрати ми ја PM вашиот сајт изворниот код со ова прашање.
Можеби ќе најдете нешто на вашиот сајт извор.
Што е со различни интернет прелистувачи? може да ви провери користите IE, Chrome или Opera? Можеби ова е предизвикано од прелистувачот (погрешно CSS стил или нешто).
која верзија на прелистувачот се користите? ако IE - пишете која верзија на IE
Здраво Камил. Јас ќе ви испратиме на премиерот сега. Го имам истото прашање во сите прелистувачи.
Па, чудесно знамињата се сега фиксни за мене повторно. Единствената причина за оваа чудна појава можам да мислам на е тоа што имаше нешто да се направи со моето содржина испорака мрежа. Тоа знамето слики некако се измешаа на серверот Кина кога vBET го кешот. И сега по некое време, тие добија фиксна повторно.
Значи во оваа фаза се чини фиксен. Благодарение Камил и Михал!
kamilkurczak
24-05-11, 11:31
Ви благодариме за оваа потврда - решен:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):