PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Zászlók elrontotta.

Taurus
21-05-11, 16:00
Srácok, nem tudom, mi folyik itt ma! Én már a CPU-terhelés használat növekedése több mint 160, és azt hiszem ez volt vBET cache és így tovább. És most az én zászló teljesen elrontotta. Rossz zászlók a rossz nyelvek. Kérjük, vizsgálja meg ezt. Köszönöm.

Windows 7 Témák - CreativX (http://creativx.net/forums/)

Taurus
22-05-11, 15:57
24 óra, és semmi!

Néhányan közülünk már nagyobb fórumokon tudod! Tudok vegye fel valakit, hogy vizsgálja meg ezt a kérdést??

vBET
22-05-11, 16:21
Szia. Mint azt tudjuk, hogy támogatja a szabad, még a támogatás nem 24 / 7 és a hétvégén lehetőség van a hozzászólások várni kicsit, de a hét folyamán munkatársaink itt minden nap:)

Megnéztem a forum, és nem tudom, mit írt. Úgy tűnik, hogy OK. Kérjük, írja amely zászló pontosan nem OK, és ez a legördülő menüben vagy lábléc zászlók?

Is - győződjön meg róla, hogy használja a tényleges fájlok és ez nem csak a probléma a böngésző cache. Új verzió további nyelveket, így a zászló képe megváltozott, és lehetséges, hogy éppen volt probléma a böngésző cache nem a vBET. Használhatja az F5 oldal újra használata nélkül cache az IE.

Kérem, mondja meg probléma létezik, vagy hamis riasztás. Ha létezik - részletezze, mert nem látom. \\

Taurus
22-05-11, 16:54
Michal kérjük, barátom. Nem vagyok hülye. Én törli a böngésző cache sokszor. A zászlók teljesen rossz. Rossz zászlókat rossz nyelvek. Ebben a pillanatban a spanyol zászló van beállítva, mint az angol. Lehet, hogy a cache nem törli!?

Taurus
23-05-11, 10:45
Ez egy igazi rejtély számomra. Töltöttem szinte minden nap, hogy kitaláljam ezt meg. Úgy tűnik, hogy csak a tagok Kínában ebben a kérdésben. Lehet ez egy Google dolog talán?

Minden más tag zászló helyességét. De a tagok Kínában a furcsa kérdés. Élek és dolgozom Kínában is.

kamilkurczak
23-05-11, 19:57
Hello Taurus,

Találok, mit okozhat ez problémát, megnéztem a honlapon forrás és a google chrome eszközökkel.

Van egy ötletem, mit tehetek, hogy ugyanazt az eredményt, mint te?
Kérjük, másolja ki és küld el nekem a PM a webhely forráskódját ezzel a kérdéssel.
Lehet, hogy fogok találni valamit a honlapon forrás.
Mi a helyzet a különböző internetes böngészők? tudod ellenőrizni, hogy IE, Chrome vagy Opera? Talán ez okozza böngésző (rossz css stílus, vagy valami).
milyen verziójú böngészőt használni? ha IE - írj milyen verziójú IE

Taurus
24-05-11, 04:20
Hi Kamil. Küldök neked egy PM most. Én ugyanazt a problémát minden böngészőben.

Taurus
24-05-11, 11:30
Nos, csodával határos módon a zászlók már rögzített megint. Az egyetlen oka, ez a különös esemény tudok gondolni, hogy volt valami köze a tartalomszolgáltató hálózatot. Ez a zászló képek valahogy összekeveredtek a kínai szerveren, amikor vBET volt a cache. És most egy idő után, hogy van fix újra.

Tehát ezen a ponton úgy tűnik, állandó. Köszönet Kamil és Michal!

kamilkurczak
24-05-11, 11:31
Köszönöm a megerősítést - megoldódott:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1