PDA

View Full Version: Atrisinātas Sporādisks Translation

Lissa
03-06-10, 03:41
Nav pārliecināts, vai tas ir labākais nosaukums lol cerams, es varu paskaidrot labāk

Ik tik bieži, kad es vai mana locekļi nodod pēc tā amatiem, it kā mēs esam ievietojis citā valodā (kad es iet uz to rediģētu tā saka [lang = nl])

Tas nav notikt daudz tāpēc es domāju, ka padara to grūti pin uz leju, bet tas līdz šim ir noticis pa laikam, kamēr mēs visi esam posting angļu valodā un tas ir vienmēr uz to pašu valodu (holandiešu karogu)

Ak, un es tikko pamanīju, virsraksts ir šo to par pārāk [langtitle = nl]

vBET
10-06-10, 13:18
Lūdzu, sniedziet mums kādu precīzu piemēru - precīza redakcija, kas tika izmantota. Un kāda ir jūsu valodas noteikšanas iestatījums? Ņemiet vērā, ka ir jums, izmantojot Google, tad dažreiz Google var sajaukt, un kas nepareizi atzīšanu (parasti uz ļoti īsu tekstu, vai kad vārdi 2 valodās ir pašu ziņu). Tādā gadījumā nav vispār, tas nav atkarīgs no mums bug - tas ir Google. Taču jūs varat konfigurēt pārliecināts, ka Google ir jābūt, lai pievienotu valodas iestatījums.

Pastāstiet jums joprojām ir nepieciešams jebkuru jautājumu palīdzību aprakstīts šeit:)

vBET
14-06-10, 23:28
Nav atbildes - uzskatīja atrisināta. Lūdzu, ņemiet vērā šeit, ja ir vairāk vajadzīga palīdzība:)

Lissa
14-07-10, 21:17
Gah, es esmu tik žēl ... kāda iemesla dēļ es ne vienmēr saņem manu paziņojumus šeit lol, un es esmu tik aizņemta, ka šis jautājums gāja ceļmalā līdz tas tur augkopība up atkal lol

Es esmu pievienojot screenshot pēdējo reizi tas notika, šo vienu PM lol

Valodas noteikšanu iestatījums Trust Google, kad rezultāts ir uzticības cienīgs

Iestatījumu, jūs vislabāk ieteiktu šim iestatījumam?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1