PDA

View Full Version: Atrisinātas VB4.0.3 CMS Loop

Anthony Parsons
12-05-10, 06:20
Kad pieteicies veikt tikai, mēģina iekļūt CMS saturu, izmantojot noklusējuma vb mod_rewrite sūta pārlūkprogrammās uz cilpa ar šādu kļūdu:

Tīmekļa lapas (neļaus man post URL ziņu) radīja pārāk daudz pārvirzes. Jūsu pārlūkprogrammas sīkfailu iztīrīšana šīs vietas vai atļaujot trešās puses sīkfailus var noteikt problēmu. Ja nē, tas iespējams ir servera pielāgošanas rezultāts un nevis jūsu datora problēma.

Testē šo pāri Chrome, FF un IE8, tādu pašu rezultātu par visiem, tikai CMS un tikai tad, kad atteicies.

Kā jūs varētu iedomāties, tas sūta meklētājprogrammām stājas mazliet jautājums mēģinot zirnekļa dažādās valodās. Forums un Blog, kad esat atteicies ir perfekta.

Me vai bug?

trevis
12-05-10, 16:13
Tas arī notiek ar mani. Risinājums bija pārskatīt savu SEO uzstādījumi (pārrakstīt) [] s!

vBET
12-05-10, 17:52
Lūdzu, iedodiet man savu pilnu. Htaccess failu un arī URL uz lapu, kur es varu redzēt.

Anthony Parsons
13-05-10, 00:14
Paldies vBet ... URL, kas zemāk.

RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^ptsdforum\.org
RewriteRule ^(.*)$ http://www.ptsdforum.org/$1 [R=permanent,L]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^.*$
RewriteRule ^404\.shtml$ "http\:\/\/www\.ptsdforum\.org" [R=301,L]

#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
#If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

#vBulletin Standard Rules
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

# Forum
RewriteRule ^threads/.* showthread.php [QSA]
RewriteRule ^forums/.* forumdisplay.php [QSA]
RewriteRule ^members/.* member.php [QSA]
RewriteRule ^blogs/.* blog.php [QSA]
ReWriteRule ^entries/.* entry.php [QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

# MVC
RewriteRule ^(?:(.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $1.php?r=$2 [QSA]

vBET
13-05-10, 18:29
Lūdzu, skatiet PM

trevis
13-05-10, 21:03
Michał, esat mainījis htaccess? Vai jūs varētu dalīties modificēto htaccess?

Anthony Parsons
14-05-10, 06:01
Viņš nav vēl to izdarījušas ...

vBET
15-05-10, 00:44
Viņš nav vēl to izdarījušas ...

Esam atraduši iespējams licences pārkāpums no jūsu forumu un pārtraukt atbalstīt savu licenci līdz jautājums tiks atrisināts. Tev PM par to un pēc šeit ar informāciju ieskatīties PM.

trevis
18-05-10, 02:25
Michal, tev manu htaccess?

vBET
18-05-10, 17:25
Es iet uz PM brīdi.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1