View Full Version: Atrisinātas Tukšu lapu, kad palēninās.
Tukšu lapu, kad palēninās.
Ja moderators dzēš, pārvieto, apvieno utt pastu viņi saņem tukšu lapu
Jebkurš risinājums?
Vai tas notiek ar parastiem lapu vai uz tulkoto lapu? Ņemiet vērā, ka vBET nerūp tulkojumi administratoriem un moderatoriem - lai mēs nekad pārbaudīti šajā jomā - šie uzdevumi jāveic ar parastiem lapās nevis tulkotas.
Ja tā notiek ar parastiem lapā, lūdzu, aprakstiet, kā precīzi atkārto šo jautājumu. Tāpat, lūdzu, dodieties uz kļūdas logs un atrast kļūdas par to. Droši vien kaut kas ir pazudis - dažas funkcijas / klases nav redzama.
Vai tas notiek ar parastiem lapu vai uz tulkoto lapu? Ņemiet vērā, ka vBET nerūp tulkojumi administratoriem un moderatoriem - lai mēs nekad pārbaudīti šajā jomā - šie uzdevumi jāveic ar parastiem lapās nevis tulkotas.
Ja tā notiek ar parastiem lapā, lūdzu, aprakstiet, kā precīzi atkārto šo jautājumu. Tāpat, lūdzu, dodieties uz kļūdas logs un atrast kļūdas par to. Droši vien kaut kas ir pazudis - dažas funkcijas / klases nav redzama.
Tas notiek par normālu lapās. Es uzinstalēju vBET 3.x un ja moderators ce dzēsti post viņš iegūst pe šo URL:. Forum.com / showthread php t = 43.971 un lapa ir tukša?. Ja jūs atgrieztos uz forumu postenis ir svītrots
Es tikko testus par šo forumu, un tas ir OK. Tātad mēs nevaram atveidot uz mūsu forumu (varbūt tāpēc, ka konfigurācijas atšķirībām).
Lūdzu, pārbaudiet jūsu kļūdas logs - jūs atradīsiet informāciju, kas ir nepareizi. Lūdzu, sūtiet mums kļūdas ziņojumu, lai mēs varētu cīnīties ar to. Kā es rakstīja agrāk - visticamāk kādu failu nav iekļauta tik trūkst izmanto funkcijas vai klases. Bet mums ir kļūdas ziņojumu, lai uzzinātu, kas notiek.
PS.
Es redzu, jums nav ieslēgta vBET SEO saites - iesakām to ieslēgtu. tad tas izskatās / pl / nevis kā? language = pl
Jūs varat to ieslēgt ar Admin CP -> vBET -> Main. Tam būs nepieciešamas htaccess pārmaiņas - parametru aprakstu, jūs atradīsiet visu informāciju:.)
. Ja esat jau indeksē lapas language = stils, tad vienu papildu noteikumu htaccess būs novirzīt jauki, izmantojot 301 novirzīšanu - Google tas nozīmē: "Šī lapa tagad ir citā vietā, bet vēl ir pašā lapā - made update indeksa nezaudējot savu pozīciju ". Šeit jūs atradīsiet šo papildu noteikumu: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1541
Paldies, solved
Kļūda bija PHP Fatal error: Call to undefined funkciju vbet_vbseo_filter_replace_text () in / var / www / vhosts / forum.com / httpdocs / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php par 47 līniju
Es tikai modificēts. Htacces, kas "Link Tips", lai VBSEO_URI un ieslēgta vBET SEO saites, tagad darbojas naudas sodu
Paldies
Tā domāt strādāt pat bez SEO saites (vēl SEO saites ir daudz labāks par jūsu forumu un tas ir ieteikt to lietot). Paldies par kļūdas ziņojumu es salabot strādāt pat bez SEO saites.
Rediģēts
Es tikai pārbauda to - šī funkcija tiek izmantota tikai integrācija ar vBSEO, tāpēc tas ir OK. Gan vBET un vbseo komanda konsultācijas SEO saites. Tieši tāpēc mēs pieņemam, ka ikvienam, kas rūpējas par saitēm tulkošanas arī rūp SEO veidu. Tātad nekādas vBET izmaiņas, ka, kamēr neviens pateiks, ka viņš ir bez SEO saites (kas nav apziņu;)).
Vēlreiz paldies par jūsu apstiprinājums - atrisinātas:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):