PDA

View Full Version: Решени Празна страница, когато Модераторски.

JMTA
29-06-11, 06:55
Празна страница, когато Модераторски.

Когато модератор изтрива, се движи, слива и др пост те ще получат празна страница

Всяко решение?

vBET
29-06-11, 17:20
Дали това се случи на нормална страница или на преведена страница? Моля, обърнете внимание, че vBET не ми пука за преводи за администратори и модератори - така че никога не сме тествали тази област - такива задачи трябва да се направи при нормални страници не върху преведени.

Ако това се случва при нормални страница, моля опишете как точно възпроизвеждане на този въпрос. Също така, моля отидете на вашите логове за грешки и да намерят грешка за това. Най-вероятно нещо липсва - някои функция / клас не се вижда.

JMTA
29-06-11, 20:11
Дали това се случи на нормална страница или на преведена страница? Моля, обърнете внимание, че vBET не ми пука за преводи за администратори и модератори - така че никога не сме тествали тази област - такива задачи трябва да се направи при нормални страници не върху преведени.

Ако това се случва при нормални страница, моля опишете как точно възпроизвеждане на този въпрос. Също така, моля отидете на вашите логове за грешки и да намерят грешка за това. Най-вероятно нещо липсва - някои функция / клас не се вижда.

Това се случва при нормални страници. Аз съм инсталирал vBET 3.x и когато модератор изтрива ЕЖ пост той получава PE този адрес: forum.com / showthread PHP т = 43971 и страницата е празна? Ако се върнете във форума пост е изтрит

vBET
30-06-11, 01:32
Току-що направи тестове на този форум и всичко е наред. Така че ние не сме в състояние да го възпроизвеждат в нашия форум (може би защото конфигурацията разлики).

Моля, проверете вашите логове за грешки - ще откриете, че има информация, какво не е наред. Моля, изпратете ни съобщение за грешка, така че ние ще бъдем в състояние да се бори с него. Както написах преди - най-вероятно някой файл не е включен, така че липсата на използваната функция или клас. Но ние се нуждаем съобщение за грешка, за да разберете какво се случва.

PS.
Виждам, че не са се превърнали на връзки vBET SEO - ние ви съветваме да го включите. то ще изглежда като / PL / вместо харесва? език = PL
Можете да го включите в Admin CP -> vBET -> Main. Това ще изисква Htaccess промени в параметър описание ще намерите всички подробности:)
Ако имате вече индексирани страници в език = стил, а след това една допълнителна правило в Htaccess ще пренасочи хубаво използване на 301 пренасочат за Google това означава: "Тази страница вече е на друго място, но тя все още е една и съща страница, направена актуализация в индекса без да губи моята позиция ". Тук ще намерите това допълнително правило: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1541

JMTA
01-07-11, 13:05
Благодаря, решен

Грешката е PHP Фатална грешка: Призив за недефинирана функция vbet_vbseo_filter_replace_text () в / Var / WWW / хостове / forum.com / httpdocs / vbseo / включва / functions_vbseo_createurl.php он-лайн, 47

Току-що промени. Htacces, комплект "Link тип", за да VBSEO_URI и включен vBET SEO връзки милион сега работи добре

Благодаря

vBET
01-07-11, 20:51
Това предполагам, за да работи дори и без SEO връзки (все още SEO връзки са много по-добре за вашия форум и го съветва да го използвате). Благодаря за съобщението за грешка, аз ще я фиксира да работи дори и без връзки на SEO.

Редактирано
Аз просто го проверява - тази функция се използва само за интеграция с vBSEO, така че всичко е наред. И двете vBET и vbseo екип съвети Бързи връзки. Ето защо ние приемем, че всеки, който се грижи за превод на връзки ще продължават да се грижат за тип SEO. Така че няма промени в vBET за толкова дълго, колкото никой не ще каже, че той трябва да я има без SEO връзки (какво не има смисъл;)).

Още веднъж благодаря за Вашето потвърждение - решен:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1