View Full Version: Atrisinātas Kā integrēt manu vBAdvanced CMPS lapa ārpus foruma root?
Simon Lloyd
05-10-10, 16:36
Hi all,
Man tikko bija nedaudz palīdzēt iegūt produktu jāstrādā, un tas skaisti tagad, tomēr es esmu, izmantojot vBAdvanced CMPS (nav vBadvanced dinamika) un lapa ir domēna līmenī, ti, www.thecodecage.com / index.php mans forums ir Šajā līmenī www.thecodecage.com / forumz Kā es varu nokļūt tulkošanas darbu šajā lapā pārāk?
Regards,
Simon
Simon Lloyd
05-10-10, 16:57
Vienkārši, lai jūs zinātu, ka man ir edited includes / vba_cmps_include_top.php izskatās šīs
<? Php
pasaules $ vbenterprisetranslatorflags;
pasaules $ vbenterprisetranslatorflagsdropdown;
eval ('$ navigācijas joslas = "'. fetch_template (navigācijas joslas").'";');
/ / ++============================================== ===========================++
/ / | | VBadvanced CMPS v3.1.0 (vB 3,6 - VB 3.8) - 88.781
/ / | | © 2003-2009 vBadvanced.com - Visas tiesības aizsargātas
/ / | | Šo failu nevar pārdalīt pilnīgi vai būtisku daļu.
/ / | | VBadvanced (http://vbadvanced.com)
/ / | | Downloaded 16:57, Sv 11 Jan 2009But karogu neuzrāda tik tā aprunāt tiktu tulkota?
Regards,
Simon
kamilkurczak
06-10-10, 08:55
Jūs esat mēģinājis šo:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post54
Simon Lloyd
06-10-10, 09:53
Šis ir aug mana domēna līmenī. Htaccess
RewriteEngine on
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]Track URL ārpus ir ieslēgts, bet tomēr tas neuzrāda?
kamilkurczak
06-10-10, 10:04
. pirmkārt htaccess, lai ārpus lapa būtu:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
rewritecond %{query_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
lūdzu, ielīmējiet šo noteikumu savā. htaccess
Simon Lloyd
06-10-10, 10:26
Kamil, paldies par atbildi, un manu. Htaccess top tagad izskatās šādi
RewriteEngine on
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
rewritecond %{query_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
bet es vēl joprojām nevar veikt karogiem parādās tā nevar pārbaudīt tulkojumu.
EDIT: infact citām valstīm, tagad nevar redzēt mājas lapu
Simon Lloyd
06-10-10, 10:39
Kamil, i ir paplašinājušas savu ftp pieeju domēna līmenī:)
kamilkurczak
06-10-10, 10:54
paskatieties tagad:
Ja jūs izmantot šo url: Cage kods - Pomoc pakietu Microsoft Office - Microsoft Office dyskusja (http://www.thecodecage.com/pl/)
ir tulkota, bet es neredzu karogi, tāpēc mums ir pievienot šo karogi ar rokām
Simon Lloyd
06-10-10, 11:01
Thanks, kā mēs to darām?
Regards,
Simon
kamilkurczak
06-10-10, 11:35
tā,
1. doties uz jūsu AdminCP-> vBET-> karogi
2. kas Karogi Vieta Custom
3. pievienot veidņu labā vietā (jūsu forums ir zem logo attēlu)
šo kodu:
$vbenterprisetranslatorflags
(Atrastu labu vietu, ar meklētājprogrammu mašīnu savā AdminCP-> Stili un veidnes-> Meklēt veidnes)
:)
Simon Lloyd
06-10-10, 11:39
(Paldies, es ievēroju, ka jūs jau esat veikuši, un i appreciate it:) ir tikai viena neliela problēma, vairāk, ja paskatās šeit kodu Cage - Office Microsoft - Microsoft Office (http://www.thecodecage.com/es/) diskusiju jūs redzēsiet, ka tiešsaistes lietotāju vārdi tiek tulkots, vai ir veids, kā novērst lietotājvārdiem translēšanas tur?
kamilkurczak
06-10-10, 11:49
ok es centīšos rast risinājumu
Simon Lloyd
06-10-10, 11:50
Kamil, liels paldies par jūsu uzmanību ar šo:)
kamilkurczak
06-10-10, 11:52
Šajā »Lietotāji tiešsaistē kaste ir mod vai parastu vB iespēja?
Simon Lloyd
06-10-10, 11:56
Tas ir normāls vBAdvanced moduli, ja jūs apskatīt AdminCP pie vBAdvanced CMPS> adv_portal_onlineusers thats veidni, kas nodrošina moduļa (es domāju), man arī pm'd jūs faila nosaukumu, ka man ftp'd uz, lai mainītu parādīts failā piemēram, šādi:
/ / Simons maiņu
Simon Lloyd
07-10-10, 13:11
(Paldies, es ievēroju, ka jūs jau esat veikuši, un i appreciate it:) ir tikai viena neliela problēma, vairāk, ja paskatās šeit kodu Cage - Office Microsoft - Microsoft Office (http://www.thecodecage.com/es/) diskusiju jūs redzēsiet, ka tiešsaistes lietotāju vārdi tiek tulkots, vai ir veids, kā novērst lietotājvārdiem translēšanas tur?
ok es centīšos rast risinājumu
Šajā »Lietotāji tiešsaistē kaste ir mod vai parastu vB iespēja? es noteikti šo jautājumu ar šo pavedienu http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/8-usernames-still-translated-2.html
kamilkurczak
07-10-10, 13:46
Paldies par apstiprinājums:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):