Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Kaip integruoti mano vBAdvanced Centimetrų per sekundę puslapis ne forume šaknis?
Simon Lloyd
05-10-10, 16:36
Sveiki visi,
Aš ką tik buvo šiek tiek padėti gauti produktą dirbti ir ji gražiai dabar, tačiau aš esu naudojant vBAdvanced Centimetrų per sekundę (ne vBadvanced dinamika) ir puslapis ne domeno lygmeniu, ty www.thecodecage.com / index.php mano forumas yra šį lygį www.thecodecage.com / forumz Kaip gauti vertimas dirbti šiame puslapyje?
Linkėjimai,
Simonas
Simon Lloyd
05-10-10, 16:57
Tiesiog jums žinoti, kad i redaguoti / vba_cmps_include_top.php atrodyti
<? Php
pasaulio $ vbenterprisetranslatorflags;
pasaulio $ vbenterprisetranslatorflagsdropdown;
eval ('$ Navbar = "". fetch_template ("Navbar").'";');
/ / ++============================================== ===========================++
/ / | | VBadvanced Centimetrų per sekundę v3.1.0 (VB 3,6 - vB 3,8) - 88.781
/ / | | © 2003-2009 vBadvanced.com - Visos teisės saugomos
/ / | | Šis failas negali būti perskirstomi visą ar didžiąją dalį.
/ / | | VBadvanced (http://vbadvanced.com)
/ / | | Siuntėsi 16:57, Sek Sau 11-ąją 2009But vėliavas nerodo, kad ji cant būti išverstas?
Linkėjimai,
Simonas
kamilkurczak
06-10-10, 08:55
Jūs bandė šį:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post54
Simon Lloyd
06-10-10, 09:53
Tai mano domeno lygmeniu viršuje. Htaccess
RewriteEngine on
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]Įrašo URL išorėje yra įjungtas, tačiau vis dar nerodo?
kamilkurczak
06-10-10, 10:04
pirma Htaccess išorės puslapyje turėtų būti:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
rewritecond %{query_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
Prašome įklijuokite šį į jūsų. Htaccess taisyklės
Simon Lloyd
06-10-10, 10:26
Kamil, ačiū už atsakymą, dabar mano. Htaccess viršuje atrodo
RewriteEngine on
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
rewritecond %{query_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
bet aš vis dar negaliu padaryti vėliavas, todėl negali patikrinti, vertimo.
EDIT: infact kitų šalių dabar negali matyti pagrindiniame puslapyje
Simon Lloyd
06-10-10, 10:39
Kamila, aš išplėtė savo FTP prieiga lygio domeno:)
kamilkurczak
06-10-10, 10:54
tiesiog atrodo dabar:
jei jūs naudojate šią nuorodą: Cage'as kodas - Pagalba pakietu "Microsoft Office - Microsoft Office Aptarimas (http://www.thecodecage.com/pl/)
yra išverstas, bet nematau vėliavas, todėl mes turime pridėti šį vėliavas ranka
Simon Lloyd
06-10-10, 11:01
Ačiū, kaip mes darome, kad?
Linkėjimai,
Simonas
kamilkurczak
06-10-10, 11:35
Taigi,
1. eikite į savo admincp> vBET-> vėliavų
2. nustatyti Vėliavos vieta į Custom
3. pridėti į šabloną, gera vieta (jūsų forume yra pagal logotipo vaizdas)
šį kodą:
$vbenterprisetranslatorflags
(Rasti gerą vietą paieškos mašina savo admincp> Stiliai ir šablonai> Paieška Šablonai)
:)
Simon Lloyd
06-10-10, 11:39
(Ačiū, aš pastebėjau, kad jūs jau padaryta, kad ir i appreciate it:) yra tik vienas daugiau nereikšminga problema, jei pažvelgti čia kodas Cage - Office Microsoft - Microsoft Office (http://www.thecodecage.com/es/) diskusijų pamatysite kad vartotojai internete pavadinimai verčiami, ar yra būdas užkirsti kelią naudotojų vardai yra verčiama ten?
kamilkurczak
06-10-10, 11:49
Gerai aš bandys rasti išeitį
Simon Lloyd
06-10-10, 11:50
Kamil, Labai ačiū už Jūsų dėmesį:)
kamilkurczak
06-10-10, 11:52
»Dabar lauke Vartotojai mod ar normalus vB galimybe?
Simon Lloyd
06-10-10, 11:56
Tai yra normalus vBAdvanced modulis, jei jums atrodo, admincp vBAdvanced Centimetrų per sekundę> adv_portal_onlineusers thats šabloną, kuris tiekia modulis (manau), aš jums taip pat pm'd failo pavadinimą, kad aš ftp'd pakeisti parodyta failą vardai tokie:
/ / Simons pakeisti
Simon Lloyd
07-10-10, 13:11
(Ačiū, aš pastebėjau, kad jūs jau padaryta, kad ir i appreciate it:) yra tik vienas daugiau nereikšminga problema, jei pažvelgti čia kodas Cage - Office Microsoft - Microsoft Office (http://www.thecodecage.com/es/) diskusijų pamatysite kad vartotojai internete pavadinimai verčiami, ar yra būdas užkirsti kelią naudotojų vardai yra verčiama ten?
Gerai aš bandys rasti išeitį
»Dabar lauke Vartotojai mod ar normalus vB galimybė ištaisyti šią problemą šią temą http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/8-usernames-still-translated-2.html?
kamilkurczak
07-10-10, 13:46
Ačiū už patvirtinimą:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):