Michal,
Atsiprašome dėl uždelsto atsakymo - buvau praeitą savaitę atostogų.
Man atrodo prisiminti, kad wp-robotas autotranslates arba Google, Yahoo ar bablefish (turimas galimybes konfigūravimo), todėl ieškoti jų įgyvendinimo mate.
nuoširdžiausi linkėjimai
kregždė
Ačiū, ne - Aš tirs šį. Dabar mes turime naują viltį "-" Google "teigia, kad vertimo API nebus uždarytas, tik pasikeitė į mokamas vienas. Tai svarbu, nes joks kitas API suteikia tiek daug kalbų. Dar mes ištirti kitas galimybes, nes dabar nėra jokių detalių apie naują "Google" strategija.
Būtų puiku, jei VBET vis dar gali naudoti "Google" API kartu su galimybę naudoti antrinių nemokamai vertėjas, jei reikia. Man mokama Google "API būtų verta.
Kaip rašiau, mes patikrinti kitas galimybes. Jūs visada galite naudotis "Google" nepalaiko kai kurie vertimai kitų ir kitas paslaugas, galite jį nemokamai. Tai yra, kur mes galėsime eiti.
Kitas idėja, kaip susitvarkyti su papildoma vertimo API pridėti paprasčiausias parametras, kur Jūs galite nuspręsti, ar norite viską išversti "Google", ar kitos API kai tai įmanoma.
Toks sprendimas leidžia jums naudotis visomis kalbomis ir mažesnėmis sąnaudomis ("Google" vertimo API bus mokama). Taip pat konfigūracija bus trivialus - tik vienas parametras. Ir tiems, kurie norėtų pasirinkti konkrečias vertimo paslaugų (kai kurie vertimo turės daugiau nei 2 variantai) turėsime paprastą PHP masyvas su kartografavimo vertimo paslaugų teikėjo. Ten, kur bus galima naudoti daugiau kaip 1 teikėjas kitoks nei Google, mes pažymėti tai, Php komentarą. Taigi galite atidaryti konfigūracijos failą, ten pamatysite, kas turi būti išversti "Google" (jokių kitų paslaugų teikėjų, tokia kalba), ir kas bus išverstas kitų teikėjas - tai vienas ir ką dar palaiko konkrečias vertimo. Tiesiog kiekviena kalba bus žemėlapyje, kur raktas bus kalbos kodą ir vertė bus teikėjas.
Kam nereikia rūpintis detales tiesiog nori turėti pigiau vertimai - tiesiog įjunkite viena galimybė. Kas nori ir išsamios rinktis tik keičia vieną eilutę į kitą atitinkamą PHP stalo.
Tai yra tikroji idėja, kaip įtraukti paramą kitoms vertimo API.
Apie klaidas ir netikslumus programuotojams![]()
Taip, radau informacijos, kad wp-robotas gali naudoti Yahoo bablefish (tai yra vienas sprendimas), už vertimą. Aš padariau pastabą apie tai mano darbo vietoje, už šį klausimą, ir aš ją išnagrinėti. Jei turite kokios nors papildomos informacijos šioje srityje, prašome pateikti čia arba pagal PM. Ačiū![]()
Skaitykite čia: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8865
Tai atrodo puiki alternatyva. Vis dar turime patikrinti licenciją detales. Jis yra nemokamas, tačiau yra tam tikrų papildomąją pastabą apie tai, susisiekti su jais, todėl mes kreiptis ir išaiškinti, bus galima naudoti "Microsoft" API nemokamai su vBET adapteris sluoksnis.
Mes tiesiog siųsti laiškus kelis klausimus pašto adresą, "Microsoft" puslapis "Microsoft Vertimas API. Mes patikrinti licenciją ir rasti jokių apribojimų, tačiau mes norime būti tikri, mes buvo ieškote tinkamoje vietoje ir nepraleido kažką. Taigi šiuo metu mes laukiame paaiškinti teisinę naudoti Microsoft Vertimo raštu API vBET.
Mes Jus informuoti![]()