Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 3 од 6 FirstПрви 12345 ... ПоследњиLast
Резултати 21 на 30 од 56

Тема: Гоогле Транслате АПИ-искључивање или ће бити плаћено? Није битно - вБЕТ подржава други АПИ

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Мај 2011
    Поруке
    25

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Ово је добра вест - барем још увек ће бити начин да се толико превода. Надајмо цена ће бити прикладно ... У сваком случају ми ћемо се истрага о другим решењима, јер то је висе оговарају него вести.

Хвала за све информације вам дати Ако неко има нешто да дода - чак и шта мислите о актуелној ситуацији - само пишу.
    Не мислим да би требало да буде проблема, Гоогле производе које нису намењене милионера.

Михал,

жао закаснела реакција - Био сам на одмору прошле недеље.

Чини ми се да запамтите да ВП-робота аутотранслатес користећи Гоогле, Иахоо или баблефисх (на располагању опције у цонфиг) па погледајте на њиховој имплементацији другарица.

Срдачан поздрав

Мартин

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хвала - Ја ћу истражити ово. Управо сада имамо "нову наду" - Гоогле тврди да превод АПИ-ја неће бити затворена, само променио на плаћени један. Ово је важно, јер ниједан други АПИ-ја даје толико много језика. Ипак ми ћемо истражити и друге могућности, јер сада нема детаља о новом Гоогле-стратегије.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Било би сјајно када ВБЕТ и даље могу да користе Гоогле-ов АПИ-ја, заједно са способношћу да користи секундарни без преводиоца ако је потребно. За мене плаћени Гоогле АПИ ће бити вредно тога.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Као што сам написао да ћемо такође проверити и друге могућности. Увек можете да користите Гоогле за неке преводе не подржава други и других услуга, где можете имати бесплатно. Ово је место где ћемо ићи.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Следећа идеја како се рукује додатне АПИ превод да додате једноставан параметар где можете одлучити да ли желите да све превео Гоогле, или од стране других АПИ, где је то могуће.

Такво решење ће и даље вам омогућити да користите све језике и направио мање трошкове (Гоогле Превод АПИ-ја ће бити плаћени). Такође, конфигурација це бити тривијалне - само један параметар. А за оне који би желели да изаберу одређену услугу превођења (када су неки превод ће имати више од 2 опције) ћемо имати једноставан низ ПХП са мапирањем преводом на провајдера. Тамо где ће бити могуће користити више од 1 добављача другачији од Гоогле-ми ћемо навести ово у ПХП-у коментар. Тако да се тамо отворити конфигурациони фајл видећете шта треба да буде преведен од стране Гоогле-(нема других провајдера за такву језик) и шта ће бити преведен од стране других провајдера - којих је један и шта подржава специфичне превод. Једноставно за сваки језик ће постојати мапи где кључни ће бити код језика и вредност ће бити провајдер.

Ко не брине о детаљима јуст ванна хаве јефтиније превода - само укључите једну опцију. Ко жели детаља и да детаљне избора само промена једног стринга на други одговарајући ПХП табели.

То је стварно идеја како да додате подршку за друге превођење АПИ.

Сви коментари цени

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би tavenger5 View Post
    Ово изгледа као велики алтернативу. Како ја видим постоји 35 језика подржан. И изгледа да се све на све превод. Ће морати да изгледају ближе - такође у Условима коришћења услуге.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би MOGmartin View Post
    Михал,

жао закаснела реакција - Био сам на одмору прошле недеље.

Чини ми се да запамтите да ВП-робота аутотранслатес користећи Гоогле, Иахоо или баблефисх (на располагању опције у цонфиг) па погледајте на њиховој имплементацији другарица.

Срдачан поздрав

Мартин
    Да сам нашао информацију да ВП-робота користе Иахоо баблефисх (то је једно решење) за преводе. Направио сам напоменути о томе у мом радном месту за ово питање и ја ћу испитати га. Ако имате било какве додатне информације у овој области молимо вас да овде или ПМ. Хвала

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би tavenger5 View Post
    Било би сјајно када ВБЕТ и даље могу да користе Гоогле-ов АПИ-ја, заједно са способношћу да користи секундарни без преводиоца ако је потребно. За мене плаћени Гоогле АПИ ће бити вредно тога.
    Погледајте овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост8865
    Чини се да је велика алтернатива. И даље морамо да проверите детаље лиценце. То је бесплатан, али постоји нека додатна напомена о обратите њима, тако да ћемо успоставити контакт и разјасните ће бити могуће да користите Мицрософт АПИ за бесплатно са вБЕТ као адаптером слој.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ми само послати маил са пар питања на маил адресу коју Мицрософт на Мицрософт Превод АПИ странице. Проверили смо лиценцу и нашли никакво ограничење, али желимо да будемо сигурни да је тражио у правом месту и не пропустите нешто. Дакле, у овом тренутку чекамо разјашњење ће бити легално користити Мицрософт Превод АПИ-ја у вБЕТ.

Ми ћемо вас информисан

Страна 3 од 6 FirstПрви 12345 ... ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •