Михал,
жао закаснела реакција - Био сам на одмору прошле недеље.
Чини ми се да запамтите да ВП-робота аутотранслатес користећи Гоогле, Иахоо или баблефисх (на располагању опције у цонфиг) па погледајте на њиховој имплементацији другарица.
Срдачан поздрав
Мартин
Хвала - Ја ћу истражити ово. Управо сада имамо "нову наду" - Гоогле тврди да превод АПИ-ја неће бити затворена, само променио на плаћени један. Ово је важно, јер ниједан други АПИ-ја даје толико много језика. Ипак ми ћемо истражити и друге могућности, јер сада нема детаља о новом Гоогле-стратегије.
Било би сјајно када ВБЕТ и даље могу да користе Гоогле-ов АПИ-ја, заједно са способношћу да користи секундарни без преводиоца ако је потребно. За мене плаћени Гоогле АПИ ће бити вредно тога.
Као што сам написао да ћемо такође проверити и друге могућности. Увек можете да користите Гоогле за неке преводе не подржава други и других услуга, где можете имати бесплатно. Ово је место где ћемо ићи.
Следећа идеја како се рукује додатне АПИ превод да додате једноставан параметар где можете одлучити да ли желите да све превео Гоогле, или од стране других АПИ, где је то могуће.
Такво решење ће и даље вам омогућити да користите све језике и направио мање трошкове (Гоогле Превод АПИ-ја ће бити плаћени). Такође, конфигурација це бити тривијалне - само један параметар. А за оне који би желели да изаберу одређену услугу превођења (када су неки превод ће имати више од 2 опције) ћемо имати једноставан низ ПХП са мапирањем преводом на провајдера. Тамо где ће бити могуће користити више од 1 добављача другачији од Гоогле-ми ћемо навести ово у ПХП-у коментар. Тако да се тамо отворити конфигурациони фајл видећете шта треба да буде преведен од стране Гоогле-(нема других провајдера за такву језик) и шта ће бити преведен од стране других провајдера - којих је један и шта подржава специфичне превод. Једноставно за сваки језик ће постојати мапи где кључни ће бити код језика и вредност ће бити провајдер.
Ко не брине о детаљима јуст ванна хаве јефтиније превода - само укључите једну опцију. Ко жели детаља и да детаљне избора само промена једног стринга на други одговарајући ПХП табели.
То је стварно идеја како да додате подршку за друге превођење АПИ.
Сви коментари цени![]()
Погледајте овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост8865
Чини се да је велика алтернатива. И даље морамо да проверите детаље лиценце. То је бесплатан, али постоји нека додатна напомена о обратите њима, тако да ћемо успоставити контакт и разјасните ће бити могуће да користите Мицрософт АПИ за бесплатно са вБЕТ као адаптером слој.
Ми само послати маил са пар питања на маил адресу коју Мицрософт на Мицрософт Превод АПИ странице. Проверили смо лиценцу и нашли никакво ограничење, али желимо да будемо сигурни да је тражио у правом месту и не пропустите нешто. Дакле, у овом тренутку чекамо разјашњење ће бити легално користити Мицрософт Превод АПИ-ја у вБЕТ.
Ми ћемо вас информисан![]()