מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: רשיון vb4 מוכנים גרסה

macjoshua
03-01-10, 11:58
שלום, מוצר נהדר! אני רוצה לרכוש אותו עבור האתר החדש שנוצר בפורומים / CMS שלנו vb4 ולהתקין. כאשר אחד vb4 מאופשר גרסה יהיה? הלוח שלנו היא כרגע עדיין תחת vb3.8. אם אני קונה רישיון אחד ולהתקין על vb3.8, אני מקבל את גרסת אוטומטית vb4? תודה על המידע!

vBET
03-01-10, 16:25
שלום.

vBET עבור vBulletin 4.0 מתוכנן במרץ. אנחנו רוצים קודם לשחרר vBET 3.3.0 עם שיפורים רבים. ואז נשחרר חינם vBET 2.4 גרסה 4.0 vBulletin. וזה יאפשר לנו עשו ממש טוב vBET גרסה 4.0 של vBulletin 4.0

כאשר אתה קונה רשיון vBET 3.x זה מתאים vBET 3.0 ומעלה - אז זה חל על vBET 4.0 (מהתא יהיה תחת רישיון זהה). 1 רכישת רישיון אתה יכול להשתמש 1 ההתקנה vBET בפעם בחיים ויש לך גישה לעדכונים חינם במשך שנה 1 ממועד הקנייה.

אם אתם צריכים לדעת דבר אחר לפני הקנייה רישיון vBET, אז בבקשה רק לשאול:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1