צפה בגרסא המלאה: עשית שפות
שלום, יש לי רק 3 שפות לאפשר למשתמשים אבל אני רוצה את מנועי החיפוש זמינים בכל השפות. ¿אני יכול לקבל את 3 השפות הזמינות למשתמשים 52 עבור מנועי החיפוש?. מצאתי כי שפות לא מופעלים על הדגלים לא עובד. דוגמה: יש לי מופעלת אנגלית, קטלאנית ו גליציאנית forum.com / en forum.com / ca forum.com / gl ועובד היטב. אבל אני רוצה forum.com / cn forum.com / זה forum.com / *.* להמשיך לפעול ברקע. תודה.
כרגע השבתת דגל אמצעי השבתת תרגום בשפה זו. זה כדי לאבטח את הפורום נגד בקשות תרגומים שלא צריך לקרות, כי אין לך דגל כזה, אבל מישהו יכול להגדיר כתובת ידנית.
נא להסביר היתרון שיש תרגומים כולם זמינים, אך מגבילים את המשתמשים? כרגע לדעתנו זה יכול לבלבל חלק מהמשתמשים. במיוחד אלה שבאו לפורום תורגם שלך, לקרוא לך תמיכה בשפה רב הקהילה, לעשות רישום ואז נראה כי הם לא יכולים לכתוב בשפה שלהם ...
אנא לשכנע אותנו שזה רעיון טוב במצב מסוים, שבו אנו לא רואים כרגע. אם זה נשמח להוסיף אפשרות כזו, אבל אם לא, אז הוספת אפשרויות נוספות אשר אינן משמשות לא טוב עבור המוצר.
. היי, אני אתן את שלוש סיבות: פורום שלי כמו רבים אחרים מכוונים מדינה, 4 שפות משמשות במדינה שלי, הם אלה שרוצים שהופעלו.הפורום שלי אינו שימושי עבור זרים במצב של השתתפות, אבל כן כמו פגישת ייעוץ.לדוגמה, באמצעות האפשרויות של: ניתוב מחדש על מבקרים זרים של שפת המשתמש יכול לקבל כל הפורום בשפה שלך.היתרונות של זה יהיה: לשפר את זמן טעינת דף (דף relantizan 52 שפות) באופן חזותי טוב יותר עבור רוב המשתמשים שלי (52 שפות, מהלכים על 4, אבל באמת כולם עדיין יהיה זמין) האפשרויות של vbet עדיין יהיה זמין (52 שפות ו שלהם באינדקס מנועי החיפוש).לדעתי שהיתרונות הם רבים ;)
כן. ידיעת נקודת המבט שלך אנו יכולים לומר - זה באמת רעיון נהדר:) ואנחנו רוצים להודות לך על הבאת את תשומת לבנו לבעיה זו. אנחנו פשוט לא הבין את זה לפני.
נוסף ברשימה TODO, וכן יש לכלול שחרור הבא:)
אני מקווה את הגירסה החדשה בקוצר רוח: D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):