Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 11

Téma: cachecleaner

Junior Member

Angry cachecleaner

vb 3,8 a legújabb vBET a vb3

Olvastam, bár a hozzászólás itt, és semmi sem állandó ebben, kérem, segítsen. Mit tehetek, hogy erősít ez?

Warning: require_once ([elérési út] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include egyszer]: failed to open stream: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / xxadmin / misc.php (1932): eval () ' d code on line 61

Végzetes hiba: require_once () [function.include]: Failed opening required '/ home / z / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php "(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / z / public_html / xxadmin / misc.php (1932): eval ()' d code on line 61

Végzetes hiba: Call to undefined function can_administer () in / home / xxxxxxx / public_html / zadmin / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php on line 18
    Utoljára szerkesztette chick; 13-01-11 -on 20:39. Indok: hozzáadott info

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

hello,
    Kérjük, írja le ide, mit kellene tennem ezt ismételnie az én teszt fórumon .. mert nem tudom reprodukálni most.

Köszönöm

Junior Member

Alatt vBet ESZKÖZÖK a adminCP ha rákattintok Gyorsítótár Cleaner ez ad ez az üzenet.

Warning: require_once ([elérési út] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include egyszer]: failed to open stream: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / xxadmin / misc.php (1932): eval () ' d code on line 61

Végzetes hiba: require_once () [function.include]: Failed opening required '/ home / xxxxxxx / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php "(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / xxxxxxx / public_html / xxadmin / misc.php (1932): eval ()' d code on line 61

Nem tudom, hogyan lehet reprodukálni ezt?

Én admin könyvtár átnevezése MEGFELELŐEN, úgy tűnik, vbet nem érti a admincp van xxadmin NEM admincp

Ok értem most. Fogom próbálni, és gyere vissza megoldás az Ön számára, kérjük, adja meg nekem egy kis időt.
    Köszönöm

ok így ha átnevezték a neve a admincp mappát kell tenni ezt a fájlt:
    vbenterprisetranslator_cachecleaner.php és vbenterprisetranslator_ignoredwords.php
    be az új admincp mappa, mert van olyan is (vBET) fájlokat.
    így:
    1. nyitott feltöltés / admincp mappa prom vBET csomag
    2. Másolja ezt a két fájlt be az új admincp mappát.

Junior Member

Ez már ha ezek a fájlok találhatók (IN MY átnevezett XXADMIN mappát ********** egyébként a többi vBET admin funkciók nem működne ******!

Minden működik ... még az összes cron funkciók munkát ... is vbenterprisetranslator_ignorgedwords.php működik ....

... csak vbenterprisetranslator_cachecleaner.php a xxadmin / ez nem működik.

ezért meg kell változtatni az url admincp a vBET fájlt. Fogom ellenőrizni, és írja ide a gyors róka az Ön számára.

Én még mindig dolgoznak rajta. Szeretném kipróbálni. Köszönöm a türelmét.

hello,
    Van megoldás az Ön számára.

1. megy admincp-> Plugins és termékek-> Manage termékek->
    2. a vBET termék keresése admin_maintenance bővítmény
    3. ebben a plugin-találja:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/admincp/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    4. és Csere:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/'.$vbulletin->config['Misc']['admincpdir'].'/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    5. menteni plugint
    6. kipróbálni.

Megoldott, szerepelni fog a következő relase.
    Köszönöm ezt az infót

Junior Member

Smile

Nagyon szépen köszönöm, hogy igen nagy dolgozott kérdés fix

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •