PDA

Teljes verzió megtekintése: posta és menetes

Valdo
25-02-10, 16:50
Nekem van beiktatott vbSEO Sitemap Generator kövesse az alábbi utasításokat: BB Enterprise Fordító - vBulletin.org Fórum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=220886)
Én beillesztett a szükséges kódot, amint azt, a SEO link a fájlra vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php.
Attól a pillanattól kezdve kezdtem észrevenni nagy elterjedtsége téma száma tekintetében hozzászólások száma, nem bárki tudja az oka ennek?
Köszönöm

vBET
25-02-10, 20:07
Igen - mert ez az integráció kódot törődik csupán téma linkeket. Így növeli a sitemap fordítás linkeket csak szálakat.

Valdo
25-02-10, 20:52
így normális? Minden rendben? mert akkor én küldött és 200.000 URL indexelt csak 20.000?
köszönöm

vBET
27-02-10, 03:31
Ez rendben van:) A Google nem indexeli az összes oldalt, amely elküldi a sitemap egy perc alatt;) Milyen gyorsan linkek indexelt függ a Google algoritmus.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations