PDA

Zobrazit plnou verzi: pošt a nití

Valdo
25-02-10, 16:50
Nainstaloval jsem vbSEO Sitemap Generátor následujících pokynů: VB Enterprise překladatel - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=220886)
Mám vložit potřebný kód, jak je uvedeno, pro SEO link na soubor vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php.
Od té doby jsem si začal všímat velkou převahou jde vlákna čísla po číslo, někdo z vás znát důvod tohoto?
Děkuji

vBET
25-02-10, 20:07
Ano - protože tato integrace kódu se stará jen o vlákno odkazy. Tak to se přidá k překladu mapa stránek pouze odkazy na závity.

Valdo
25-02-10, 20:52
tak je to normální? je vše v pořádku? protože pak jsem poslal a 200.000 adres URL indexovány pouze 20.000?
díky

vBET
27-02-10, 03:31
Je to OK:) Google bude schopen indexovat všechny stránky, které jste poslali Sitemap za jednu minutu;) Jak jsou indexovány Rychlé odkazy záleží na Google algoritmy.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations