PDA

Teljes verzió megtekintése: A Első byte - nagy különbség, ha a Google ki van kapcsolva.

norku
21-09-11, 17:21
Van bárki más észrevette a nagy különbség az idő, az első byte a következő beállítást:

admincp - vBET - fordítás Szolgáltatók - A Google CSAK (BETA) - nincs

Ha meg azt sem én a végén egy időben az első byte több mint 8 másodperc. Ha állítsa yes az idő megy le 1.2secs.

Már teszteltem az elmúlt órában és az eredmények összhangban vannak. Minden csinálok hívja a fórum oldalon keresztül webpagetest.org az alapértelmezett nyelv - nem nyelvi kapcsolók.

admincp - vBET - fordítás Szolgáltatók - A Google CSAK (BETA) - Application ID Microsoft fordítás API helyesen szerepel.

Továbbá, a fenti beállítások a "nem" a fordítások nem jelennek meg. Láttam egy francia tagjának válaszüzenet után. Egyszer megmentette a poszt láttam, hogy a vBET doboz és zászlók jelentek meg a postbit hanem a lefordított szöveg hiányzott. Visszamentem, és állítsa A Google CSAK (BETA), hogy igen, és íme! minden működött rendesen.

Én lennék érdekelt, hogy vajon másnak látja ezt a problémát a saját fórumon.

r.dziadusz
21-09-11, 17:36
Szia
Eleinte, kérjük, nézd meg, ha megvan a megfelelő azonosítója Microsoft fordítás API?

norku
21-09-11, 18:27
Hi,

Igen, mint már említettük, a Microsoft API szám helyes, és belépett. Az is egyértelműen lehetővé tette - Én csak belépett Bing és ellenőrizni.

r.dziadusz
22-09-11, 09:00
Kérjük, ellenőrizze Fórum nyelvi opciót, akkor, ha megfelelően (alapértelmezett nyelv van beállítva), kérjük, mutassa meg. Htaccess fájlt. Ha a konfiguráció rendben van, akkor kell ellenőrizni, hogy a helyére

vBET
22-09-11, 13:08
Mintegy fordítási idő - nem egészen vBET - ez akár a külső fordítási szolgáltatás. Amint megjelenik a Microsoft API fordítás lassabb, mint a Google Translation API-t. Ez idővel változni. Különben semmit sem tehetünk vele. Tehát nincs mit megoldani itt.

Mintegy hiánya eredmények - kérjük, írja le pontosan, hogyan lehet reprodukálni. Pontos adatokat, amelyet a post. URL oldalra, ahol megtörténik is segíteni fog:)

norku
22-09-11, 14:44
htaccess:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#vbet translator rules end

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]

## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>

## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>

#Remove index.php from xxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]

A fórum az alapértelmezett nyelv az angol. Váltás a Google ki, a Microsoft meg nem tesznek különbséget nézésekor / forum / (például), mert nincs fordítás szükséges. Ha én vagyok megtekintésére / forum / da / I elvárná, hogy a különbség, igen, de látom, hogy 8sec időt az első byte nézésekor / forum / Ez nem lehet igaz.

A felhasználó nem csinál semmi különöset. Ő volt a francia meg az ő alapértelmezett nyelv, és egy egyetlen mondat után az adott nyelv nyilvános fórumon. A Google ki van kapcsolva néztem posztján, és nem volt szöveg, csak a vBET zászlók mutatják nyelvet, és a szövegdobozba, ahol a vBET fordítást rendesen jelenik meg. Megfordultam Google vissza, és a szöveg volt látható.

Megnéztem a naplók most, és kapok több száz ezeket a hibákat:

[Cs. szeptember 15. 14:04:17 2011] [error] [client 66.249.72.103] [Cs szeptember 15. 14:04:17 2011] [info] végrehajtása "/ home / xxx / public_html / forum / vbenterprisetranslator_seo.php", mint UID 503, 500 GID

vBET
22-09-11, 18:25
A. Htacess helyes. Ahogy írta minden rendben a Google, így a szabályok helyes.

Felhívjuk figyelmét, hogy választ fordítás API válaszidő nem rajtunk múlik. Már van ez az információ. Tehetünk semmit ezzel. Kérheti a Microsoftot teszi a szolgáltatás gyorsabb. Ha azt szeretnénk, ön egy ellenőrizni, hogy mennyi idő vBET vár választ a külső fordítás API - csak kapcsolja be Admin CP -> vBET -> Fordítás Beállítások -> Fordítás válaszidő. Akkor, ha be van jelentkezve rendszergazdaként látni fogja, hogy hány alkalommal, amikor a szerver várakozási ideje alatt ezt az oldalt generáció. Felhívjuk figyelmét, hogy nem lesz várni, ha fordítás már eltárolt.

Kérjük, adja meg EXACT üzenetet írt. A hiba lehet néhány speciális karakter.

A log - nyissa meg az új téma az új kérdés, és mi mindent megteszünk róla ott:)

norku
23-09-11, 10:23
Tehát ha egy oldal betöltése a fórum alapértelmezett nyelv (nincs fordítás szükséges) még mindig a késedelem okozta kapcsolatot a Microsoft? Ez nincs értelme ..

vBET
23-09-11, 15:43
Ez néz ki, hogy nem értelme, de csak akkor, ha nem fordítások készülnek. Mégis - a fórum az alapértelmezett oldal fordításokat lehet. Ez azért van, mert nézd oldalon, amely szükséges lefordítani üzeneteket írt más nyelven (használt lang és / vagy langtitle BBCode).

Tehát legyen szíves - használja a hint. Már tudod, mit tegyen, annak érdekében, hogy ellenőrizze a várakozási idő. Tehát legyen szíves csinál ez. Írás, mert nem ad nekünk nincs értelme van. Ha nincs szüksége a supporthoz és nem szeretné használni, képes megjelölni a probléma mint megfejt. Ha a támogatás - használ ez, és nekünk az eredményt nem vélemények,-egyébként ez lesz kell soha nem záró hurok arról, hogy mit gondol;

Részletek - ez az, amit kell dolgoznunk, kérdésekkel:)

norku
24-09-11, 14:22
Én realise(d), hogy Microsoft válaszidő, ami túl a kontroll. Ez nem az én pont. Saját pont: Miért van a válaszidő azt a hibát, ha az alapértelmezett nyelvre, csak az alapértelmezett nyelvet tartalmazó oldal loading? Nincs olyan követelmény a fordítás még 8 mp-késés, mielőtt az oldal terhel. Ha én kapcsol hát-hoz Google általában az oldal tölti be. Ha a gyorsítótár más nyelvekhez töltse ki majd a Microsoft válasz idő talán lesz az olyan kibocsátás, de ha egy lap késleltetési az alapértelmezett nyelv majd ez szar. Újra én teljesen azzal, hogy ez túl a kontroll:)

Ismét a francia felhasználó írt egy szabványos üzenet szabványos szimbólumokat. A fordítás egyszerűen nem működik, ha én a Microsoft. Ez volt lefordítva pontosan mikor váltott vissza a Google. Teszteltem most és a Microsoft fordítás utáni német nyelven, és megjeleníti azt. A dolog a francia srác volt, talán csak egy hibát.

By the way, Admin CP - > vBET - > Fordítási beállítások - > fordítás válasz idő-ON hatására a CSS-problémák. Beszéltünk, ez egy kicsit vissza.

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-Troubleshooting/1969-VB-4-1-4-vbet-4-2-3-mess.html

vBET
25-09-11, 22:13
Újra - kérjük, használat OUR emlékeztető, és ellenőrizze, hogy mi a várakozási idő a fordítások. Nem számít, gondoljuk, hogy fordítások történik vagy nem - valójában történik-e, kérdések kihagyása. Olyan ötlet, és a annak ellenőrzése, hogy tényleg nem rendelkezik bármely fordítások van mi kemény-hoz hisz nekünk most használja. Ha ez nem történik most átmenetileg tiltsa le a gyorsítótár és jelenik meg ismét hogyan mûködik, ha a gyorsítótár nem van töltve. Nem hisszük, hogy van 8 mp a fordítás nélküli hosszabb page generation - egyszerűen nay értelemben nem is. Úgy gondoljuk, hogy van-e a fordítások, és akkor csak nem észre, hogy. Mi már kapott nagyon régen, és annak ellenőrzése, hogy eszköz. Kérjük, használja azt. Ellenőrzés nélkül jövőben vita nincs értelme van, mert nem tudjuk, mi megvitatni. Használja a mi az ötlet, és ellenőrizze a fordítás várakozási idő lapon, ha azt gondolja, hogy a fordítás nem történik meg. Ha tényleg nem, és a termelés lassabb majd mi keres szorosabb-e. Jobb most az a kérdés nincs értelme van, mert nincs megerősítve, hogy nincs fordítás.

CSS kapcsolatos Admin CP - > vBET - > Fordítási beállítások - > fordítás válaszidő-ON a egyáltalán nem számít. A paraméter leírás is olvasni, ez csak a rendszergazdák számára látható, és csak annak meghatározására, hogy mi folyik a földszinten használható. Használ ez, - nekünk eredmények (hány várakozási idő fordításra van ezen az oldalon, ahol Ön várakozik 8 mp generation, hány kapcsolatok)-, illetve kikapcsolhatja azt.

Nem tudjuk, hogy segítsen, ha megtagadja a segítséget. Kérjük, használja azt.

Francia üzenet - kapcsolatban adjon kifüggesztett-ban francia úgy tudunk, hogy vizsgálatot, és a probléma megoldásában,:) pontos üzenet (cím és tartalom) De csinál ez külön szálban,-ez egy van a várakozási idő különbségekről. Mi lesz elveszett, ha mi fog egy szál osztani számos olyan - ebben az esetben lehetővé válik a nincs vita nyomon követése. Szomorú részére a kis kényelmetlenséget, de ez segít minket, hogy megtudja, milyen szakaszba, a probléma megoldásához a van.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1