Прагляд поўнай версіі: Растлумачыць Час атрымання першага байта - BIG розніца, калі Google выключаны.
Хто-небудзь яшчэ заўважыў вялікай розніцы ў час да першага байта з наступнай усталёўкай:
AdminCP - vBet - пераклад Правайдэры - Выкарыстоўвайце Google ТОЛЬКІ (BETA) - не
Калі я паставіў яго на няма, я ў выніку час да першага байта па 8secs. Калі я паставіў яго на ды часу зніжаецца да 1.2secs.
Я праверыў гэта на апошнюю гадзіну і вынікі адпавядаюць. Усё, што я раблю кліча форуму старонцы праз webpagetest.org на мове па змаўчанні - няма мовы перамыкачоў.
AdminCP - vBet - пераклад Правайдэры - Выкарыстоўвайце Google ТОЛЬКІ (BETA) - ID прыкладанні для Microsoft Пераклад API уведзены правільна.
Акрамя таго, з вышэй ўсталёўкі на «не» пераклады не з'яўляюцца. Я назіраў член французскага адказу на паведамленне. Аднойчы ён выратаваў паведамленне я ўбачыў, што акно vbet і сцягі з'явіліся ў postbit але перакладзены тэкст прапаў без вестак. Я вярнуўся і ўсталяваць Выкарыстоўвайце Google ТОЛЬКІ (BETA), каб так, і вуаля! усё працавала нармальна.
Мне было б цікава, ці ёсць хто-небудзь бачыць гэтую праблему на сваім борце.
r.dziadusz
21-09-11, 17:36
Прывітанне
Спачатку не маглі б Вы праверыць, калі ў вас ёсць правільны ідэнтыфікатар для Microsoft Пераклад API?
Прывітанне,
Так, як ужо згадвалася, колькасць Microsoft API правільна і ўвайшоў. Гэта таксама абавязкова ўключыць - я проста ўвайшоў у Bing і правяраецца.
r.dziadusz
22-09-11, 09:00
Калі ласка, праверце опцыю Форум мовы, калі гэта зроблена належным чынам (мова па змаўчанні ўсталяваная ў сістэме), калі ласка, пакажы мне свае. Htaccess файл. Калі ў вашай канфігурацыі ў парадку, мы павінны праверыць яго на месца
Аб перакладзе часу - гэта не да vBET - гэта залежыць ад знешняй службы перакладу. Як відаць Microsoft Пераклад API павольней, чым Google Translation API. Ён можа змяняцца з часам. У любым выпадку мы нічога не можам зрабіць з гэтым. Так што няма нічога, каб вырашыць тут.
Аб адсутнасць вынікаў - калі ласка, апішыце, як менавіта да ўзнаўлення. Дакладныя дадзеныя, якія былі на гэтай пасадзе. URL на старонку, дзе яна адбываецца таксама дапаможа:)
Htaccess:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
Мова форуму па змаўчанні выкарыстоўваецца англійская мова. Пераключэнне ад Google і выкарыстоўваючы Microsoft павінна мець ніякага значэння пры праглядзе / форум / (да прыкладу), так як няма неабходнасці перакладу. Калі я прагляду / форум / ды / я чакаў бы ўбачыць розніцу, так, але я бачу, што 8 сек час да першага байта пры праглядзе / форум / Гэтага не можа быць правільным.
Карыстальнік не рабіў нічога асаблівага. У яго была французская ставіў сваёй мовы па змаўчанні і зрабіў прапанову адной пасады на той мове, на грамадскім форуме. З дапамогай Google выключыў я паглядзеў на свой пост і не было ніякага тэксту, толькі vbet сцягі які паказвае мова ад і да, і тэкставае поле, дзе vbet пераклад звычайна з'яўляецца. Я павярнуў назад на Google і тэксту не было відаць.
Я праверыў мае часопісы толькі цяпер, і я атрымліваю сотні з гэтых памылак:
[Чц 15 Верасень 14:04:17 2011] [памылка] [кліент 66.249.72.103] [чц Верасень 15 14:04:17 2011] [інфармацыя] Выкананне "/ галоўная / XXX / public_html / форум / vbenterprisetranslator_seo.php", як UID 503, 500 GID
Ваша. Htacess правільна. Як вы пісалі ўсе выдатна працуе з Google, так што правілы з'яўляюцца правільнымі.
Звярніце ўвагу, што API адказ Пераклад час водгуку не залежыць ад нас. Вы ўжо атрымалі гэтую інфармацыю. Мы нічога не можам зрабіць з гэтым. Вы можаце папрасіць Microsoft аб тым, каб іх абслугоўванне хутчэй. Калі вы хочаце вы даведацца, колькі часу vBET чакае адказаў ад знешніх API Пераклад - проста уключыце панэль адміністратара -> vBET -> Параметры Пераклад -> Пераклад часу водгуку. Тады, калі вы ўвайшлі як адміністратар, вы ўбачыце, колькі часу ваш сервер чакае ў працягу гэтага генерацыі старонкі. Звярніце ўвагу, што не будзе чакаць, калі пераклад ўжо ў кэш.
Калі ласка дайце дакладнае паведамленне якой было напісана. Памылка можа быць пра якую-небудзь асаблівы характар.
Аб часопісе - калі ласка, адкрыйце новы струмень для новага выпуску і мы будзем працаваць аб гэтым ёсць:)
Так пры загрузцы старонкі ў мову форуму па змаўчанні (без перакладу патрабуецца) яшчэ ёсць затрымка, выкліканая падлучэння да Microsoft? Гэта не мае сэнсу ..
Гэта можа выглядаць як яно не сэнс, але толькі пры адсутнасці пераклады выконваюцца. Яшчэ б - на форуме пераклад старонкі па змаўчанні могуць быць зробленыя. Менавіта таму, што вы можаце паглядзець на старонцы, якую неабходна перакладаць паведамленні, напісаныя на іншых мовах (выкарыстоўваецца мову і / ці langtitle BBCode).
Таму, калі ласка, скарыстайцеся нашай падказкай. Вы ужо ведаеце, што рабіць, каб праверыць час чакання. Таму, калі ласка, зрабіце гэта. Пісьмовай форме, што гэта не мае сэнсу для вас, дае нам ніякага прагрэсу. Калі вы не маеце патрэбу ў нашай падтрымцы і не жадаеце яго выкарыстоўваць, мы можам адзначыць гэты пытанне вырашанае. Калі вам патрэбна дапамога, калі ласка, выкарыстоўвайце яго і даць нам вынікі не думкі - інакш гэта будзе не заканчэнне цыклу, аб чым мы думаем ;)
Дэталі - гэта тое, што нам трэба працаваць з пытанняў :)
Я разумею, (d), што Microsoft часу водгуку знаходзіцца па-за вашага кантролю. Гэта не мая кропка гледжання. Мая кропка гледжання: чаму час водгуку праблема, калі я загрузка старонкі па-змаўчанні мову, які змяшчае толькі мову па-змаўчанні? Няма патрабаванні для перакладу, але існуе 8sec затрымка перад загрузцы старонкі. Калі пераключыцца назад у Google старонка загружаецца нармальна. Калі кэш пачынае запаўняць для іншых моў, то Microsoft часу адказу не будзе, магчыма, стане такой праблемай, але калі есць старонка затрымкі на мову па змоўчванні, то гэта дзярмо. Зноў жа, я цалкам разумею, што гэта па-за вашага кантролю :)
Зноў жа, французскі Далучаныя стандартнае паведамленне з выкарыстаннем стандартных сімвалаў. Пераклад проста не працуюць, калі я быў з дапамогай Microsoft. Яна была перакладзеная правільна, калі я перайшоў назад у Google. Я тэставаў толькі цяпер і Microsoft перакладзены паведамленне на нямецкай мове і адлюстроўваецца правільна. Рэч з французскім хлопцам быў, верагодна, проста глюк.
Дарэчы, Admin CP> vBET -> Параметры Перакладу> Пераклад часу адказу Аб прычынах праблемы з CSS. Мы абмяркоўвалі некаторы час таму.
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1969-vb-4-1-4-vbet-4-2-3-mess.html
Яшчэ раз - калі ласка, СКАРЫСТАЙЦЕСЯ НАШЫМІ падказкамі, і праверыць, што час чакання для перакладаў. Усе роўна, мы думаем, што адбываецца пераклад ці не - гэта пытанні, яны на самай справе адбываецца, ці не. Так што, калі ласка, скарыстайцеся нашымі падказкамі, і ПЕРАКАНАЙЦЕСЯ, што вы сапраўды не маюць ніякіх пераводаў там тое, што цяжка паверыць, для нас цяпер. Калі гэта не адбудзецца прама цяпер вы можаце часова адключыць кэш-памяці, і вы зноў убачыце, як гэта працуе, калі кэш не запоўненыя. Мы не верым, што ў вас есць 8 секунд больш часу генерацыі старонкі і без перакладу - гэта проста не мае няма сэнсу. Мы лічым, што пераклады есць, і вы проста не ўсведамляеце гэтага. І мы ўжо даў табе даўно як інструмент, каб праверыць яго. Калі ласка, выкарыстоўвайце яго. Без праверкі далейшая дыскусія не мае сэнсу, таму што мы не ведаем, што мы абмяркоўваем. Калі ласка, скарыстайцеся нашымі падказкамі, і праверыць пераклад часу чакання на старонку, дзе вы думаеце, што пераклад не адбудзецца. Калі гэта сапраўды не пакалення і павольней, затым мы паглядзім бліжэй на гэта. Прама зараз ваша пытанне не мае сэнсу, паколькі ен не пацвердзіў, што ніякага перакладу.
Праблемы з CSS для Admin CP> vBET -> Параметры Перакладу> Пераклад часу рэакцыі НА зусім абыякава. Як вы можаце прачытаць у гэты параметр апісанне адлюстроўваецца толькі для адміністратара і павінны выкарыстоўвацца толькі для вызначэння таго, што адбываецца ўнізе. Калі ласка, выкарыстоўвайце яго - даць нам вынікі (колькі часу чакання для перакладу на гэтай старонцы, дзе вас чакаюць 8sec для пакалення, колькі злучэнняў) і выключыце яго.
Мы не ў стане дапамагчы вам, калі вы адмаўляецеся ад нашай дапамогі. Калі ласка, выкарыстоўвайце гэта.
Пра паведамленняў на французскай мове - калі ласка, дайце ДАКЛАДНЫ тэкст паведамленні (загаловак і зьмест) напісаў на французскай, так што мы можам пратэставаць яго і вырашыць гэтую праблему :) Але і рабіць гэта ў асобны паток - гэта адна аб вашых чаканне адрозненні. Мы, будуць страчаныя, калі мы дзелім адзін паток на некалькі пытанняў, - ніякага абмеркавання адсочвання можна будзе ў такім выпадку. Прабачце за гэтага маленькага нязручнасці, але гэта дапаможа ўсім нам, каб высветліць, на якім этапе рашэння пытання.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):