PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Ha menet cím meghaladta feltöltés a langtitle dolgok szünet

tavenger5
12-09-11, 22:24
Észrevettem, hogy ha valaki küld egy szál más nyelven, hogy csak a min karakter téma címe, és az langtitle címkék megy át ezt a határt, ez a csavar ki a kijelző a szál forumdisplay, keresési eredmények, valamint a téma oldalon magát. Ugyanez, ha egy szál cím fordítása, aki válaszol a téma, és a "Re:" küld a poszt címe alatt a karaktert.

Nem mutatnak példát, mert azt kellett kijavítani az én fórumon. Biztos vagyok benne, ha lehet reprodukálni itt, ha meg egy címet csak a téma címe karaktert, amely lefordítva az alapértelmezett nyelv.

r.dziadusz
13-09-11, 11:04
Tudna mutatni nekünk a problémát, mert alig érthető, ha a probléma jelenik meg,

tavenger5
13-09-11, 16:44
A probléma az, amikor "langtitle" helyezünk a téma címe, hogy nem ismeri fel a téma címe karaktert. Ha a tag lesz vágva és nem zárt rendesen, hogy eltörik az oldalra, ahol a cím jelenik meg.

r.dziadusz
14-09-11, 10:05
Ok, de nem tudom reprodukálni ezt a problémát az én teszt fórum, én [langtitle] soha nem vágott.
Kérem, küldjenek részletes információt erről a problémáról. Mi a langtitle hossza korlátozza, és mennyi ideig a pontocska kellene (milyen nyelven), hogy megtörjük a vonalat?

tavenger5
17-09-11, 19:46
a cím hossza határt 85, de növelte 100-ra. Így például, ha a felhasználó be a címet, amelyet 95 karakter, akkor majd langtitle tag fog küldeni át a határt. A rendszer csonkolt a záró tag langtitle ami törés az elrendezés.

r.dziadusz
18-09-11, 20:01
Ok sikerült reprodukálni ezt a problémát, és most már dolgoznak rajta

vBET
20-09-11, 08:41
Szia. Tudtam reprodukálni. Ezt nagyon nehéz reprodukálni, és azt tette véletlenül dolgozik valami mást. Nehéz volt, mert vBulletin bug. vBET használ vBulletin funkciót vbchop, ami tegyük fel, hogy csökkentsék szöveg szerint a kívánt hossz biztonságos (szem előtt tartva kódolt karakter). Sajnos vBulletin a bug ott és üzenetek, amelyek a biztonságos kódolt UTF-8 (karakterek, mint a & # kód;) ad megfelelő eredményeket.

Küldünk hibajelentést az vBulletin (vBulletin bug (http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-13177)), és létrehozta a tűzoltás vBET oldalon. Tehát most vBET érzékeli, ha vbchop vissza többé eredmény és vágások, hogy a kívánt egyet. Is van az egyszerű felismerés, hogy ellenőrizze nem levélben kódolt formában & # CODE, nem vágja a közepén, és ha igen, akkor utolsó szó is vágja (csak a megtalálása utolsó hely). Kérjük, gyors javítás alatt.

Quick Fix:

Open / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
Keresés:

$title = vbchop($title, $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]';
Csere szerint:

$desiredLength = $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
$title = vbchop($title, $desiredLength);
if (strlen($title) > $desiredLength) {
$title = substr($title, 0, $desiredLength);
$lastOpen = strrpos($title,'&');
$lastSpace = strrpos($title, ' ');
$lastClose = strrpos($title,';');
if ($lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace < $lastOpen) && ($lastOpen > $lastClose)) {
$title = substr($title, 0, $lastSpace);
}
}
$title .= '[/langtitle]';

Ez tartalmazni fogja következő kiadásba.

vBET
20-09-11, 23:02
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a korábbi elküldeni az üzenetet szerkesztette, hogy a kifinomultabb gyors javítás (megoldásának kérdését vágott közepén levélben formátumban & # kód;). Tehát, ha már alkalmazza az előző megoldás, akkor úgy használni a tényleges egy, vagy csak várni az új kiadás:)

tavenger5
22-09-11, 01:49
Köszönöm Michal - Tudtam, hogy valami készül. Vajon a gyors javítást is figyelembe válaszokat is? Néha a "re:" küldte át a határt.

vBET
22-09-11, 09:34
Nem ellenőrizze. Ha azt találjuk, hogy probléma továbbra is fennáll ebben az esetben kérjük lépjen kapcsolatba velünk itt, és mi kezelni ezt:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1