PDA

View Full Version: Решени Ако нишка заглавието е надвишен с поставяне на langtitle неща пауза

tavenger5
12-09-11, 22:24
Забелязах, че ако някой публикува нишка в друг език, който е малко под мин. знака за заглавие на конец, и langtitle тагове над тази граница, това винтове нагоре дисплея на конеца в forumdisplay резултати от търсенето, и на страницата на конеца себе си. Същото важи и ако нишка Заглавието е преведено, някой отговори на тема, и "Re:" изпраща след заглавието над своя характер лимит.

Не мога да покажа един пример за това, защото трябваше да го поправим на моя форум. Сигурен съм, че ако могат да бъдат възпроизведени тук, ако въведете заглавие, просто под заплахата ограничение на главната героиня, която е в превод от езика по подразбиране.

r.dziadusz
13-09-11, 11:04
Бихте ли ни покаже проблем, защото аз едва ли може да се разбере, когато проблемът се появи

tavenger5
13-09-11, 16:44
Проблемът е, когато "langtitle" се добавя в заглавието на нишката, тя не е признаването на резбата на главната героиня. Ако етикет са отрязани и не е затворен правилно, то се разпада на страницата, където се появява заглавието.

r.dziadusz
14-09-11, 10:05
Добре, но не мога да възпроизведе този проблем на моя тест форум, ми [langtitle] никога не се реже.
Бихте ли моля да ми изпратите подробна информация за този проблем. Каква е вашата langtitle лимит за дължина, и колко дълго чертичка, би трябвало да бъде (на какъв език), за да се прекъсне линията?

tavenger5
17-09-11, 19:46
лимит за дължина на заглавието ми е на 85, но аз го увеличи до 100. Така например, ако потребителят добавя заглавие, което е 95 знака, след това след това langtitle тагове ще го изпратим над лимита. Системата пресечена langtitle затварящ таг, което води до нарушаване на оформлението.

r.dziadusz
18-09-11, 20:01
Добре бяхме в състояние да възпроизведе този проблем, и сега ние работим върху него

vBET
20-09-11, 08:41
Здравейте. Аз бях в състояние да го възпроизвежда. Това беше наистина трудно да се възпроизвеждат и аз случайно се работи върху нещо друго. Трудно беше, защото това е Еврофутбол бъг. vBET използва Еврофутбол функция vbchop, които предполагам, за да намалят низ, според желаната дължина по-безопасен начин (имайки предвид кодирани знаци). За съжаление Еврофутбол има бъг там, и за посланията, които са кодирани да безопасно UTF-8 (символи като & # код;) дава грешни резултати.

Ние изпращаме доклад за грешка (бъг Еврофутбол (http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-13177)) Еврофутбол и създава бързо решение на проблема на vBET страна. Така че точно сега vBET открива дали vbchop върна дълъг резултат и го реже до желания. Също така имаме лесни за откриване, за да проверите ли писмо, кодирани във формат & # код; не е бил отрязан по средата и ако отговорът е "да", а след това последната дума е също така да изрежете (просто чрез намиране на миналата пространство). Моля, вижте бързо решение на проблема по-долу.

Бързо Fix:

Отворете / включва / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
Търсене:

$title = vbchop($title, $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]';
Заменя се с:

$desiredLength = $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
$title = vbchop($title, $desiredLength);
if (strlen($title) > $desiredLength) {
$title = substr($title, 0, $desiredLength);
$lastOpen = strrpos($title,'&');
$lastSpace = strrpos($title, ' ');
$lastClose = strrpos($title,';');
if ($lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace < $lastOpen) && ($lastOpen > $lastClose)) {
$title = substr($title, 0, $lastSpace);
}
}
$title .= '[/langtitle]';

Това ще бъде включен в следващата версия.

vBET
20-09-11, 23:02
Моля, имайте предвид, че предишния пост е редактирани, за да осигури по-сложни бързо решение на проблема (решаване на въпроса за рязане в средата писмо във формат & # код;). Така че, ако вече прилага предишните решение може да обмисли да използва действителната, или просто чака за нова версия:)

tavenger5
22-09-11, 01:49
Благодарение Михал - Знаех, че нещо е. Ли бърз корекция сметка за отговорите, както и? Понякога "Re:" я изпрати над лимита.

vBET
22-09-11, 09:34
Ние не го проверите. Ако вие ще откриете, че проблемът все още съществува в такъв случай, моля, свържете се с нас тук и ние ще се справим с това:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1