КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Якщо потік назва перевищено вставки langtitle речі перерву

tavenger5
12-09-11, 22:24
Я помітив, що якщо хто-нитка повідомлення на іншій мові, тобто трохи менше хв символів нитка назву і langtitle теги перейти цю межу, це мружить відображення потоків в forumdisplay, результати пошуку, і в потоці сторінку себе. Те ж саме, якщо нитка назва перекладається, хтось відповість на потік, і "Re:" посилає повідомлення титул на її символів.

Я не можу показати приклад цього, тому що я, щоб виправити це на мій форум. Я впевнений, якщо може бути відтворена в даному випадку, якщо ви введете назву трохи менше характер нитку назва межі, що в перекладі з мови за замовчуванням.

r.dziadusz
13-09-11, 11:04
Не могли б ви показати нам проблеми, тому що я навряд чи можна зрозуміти, коли виникає проблема

tavenger5
13-09-11, 16:44
Проблема в тому, коли "langtitle 'вставляється в потік назви, це не визнаючи характер нитку назва межі. Якщо тег отримує відрізати і не закрита належним чином, він розпадається на сторінку, де назва з'являється.

r.dziadusz
14-09-11, 10:05
Добре, але я не можу відтворити цю проблему на моєму тестовому форумі, мій [langtitle] ніколи не вирізати.
Не могли б ви вислати мені детальну інформацію про цю проблему. Яке ваше langtitle межа довжини, і як довго риса повинна бути (на якій мові), щоб розірвати рядок?

tavenger5
17-09-11, 19:46
мій титул довжина межа була 85, але я збільшив його до 100. Так, наприклад, якщо користувач вставив назву, яка було 95 символів, то тоді langtitle теги б відправити його на межі. Система усіченою закриває тега langtitle в результаті чого розрив макета.

r.dziadusz
18-09-11, 20:01
Добре, ми змогли відтворити цю проблему, і тепер ми працюємо над цим

vBET
20-09-11, 08:41
Привіт. Я був в змозі відтворити його. Це було дійсно важко відтворити, і я зробив це випадково працюємо над дещо ще. Це було важко, тому що це VBulletin помилка. vBET використовує VBulletin функції vbchop, які припускають скоротити рядок відповідно до бажаної довжини в безпечному шляху (маючи на увазі, закодованих символів). На жаль VBulletin має помилку там, і для повідомлень, які кодуються в безпечні UTF-8 (символи, такі як & # код;) дає неправильні результати.

Ми надсилаємо повідомлення про помилку на VBulletin (VBulletin помилка (http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-13177)) і створив швидко виправити на vBET сторони. Так прямо зараз vBET виявляє, якщо vbchop повернувся більше результату і скорочення його до шуканої. Також у нас є просте виявлення і перевірити цей лист, кодованих у форматі & # код; не було скоротити в середньому і якщо так, то останнє слово є також скоротити (просто знайшовши останнього місця). Будь ласка, дивіться швидко виправити нижче.

Quick Fix:

Відкрити / входить / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
Пошук по сайту:

$title = vbchop($title, $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]';
Замінити на:

$desiredLength = $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
$title = vbchop($title, $desiredLength);
if (strlen($title) > $desiredLength) {
$title = substr($title, 0, $desiredLength);
$lastOpen = strrpos($title,'&');
$lastSpace = strrpos($title, ' ');
$lastClose = strrpos($title,';');
if ($lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace < $lastOpen) && ($lastOpen > $lastClose)) {
$title = substr($title, 0, $lastSpace);
}
}
$title .= '[/langtitle]';

Ця інформація буде включена в наступний випуск.

vBET
20-09-11, 23:02
Зверніть увагу, що попередній пост був відредагований, щоб забезпечити більш швидке вирішення складних (вирішення питання про вирізати в середині листа у форматі & # код;). Так що якщо ви вже застосовують попереднє рішення ви можете розглянути використання фактичних один, або просто чекати нового релізу:)

tavenger5
22-09-11, 01:49
Завдяки Міхал - Я знав, що щось вгору. Чи швидко виправити також рахунки для відповідей, а? Іноді "Re:" послав його на межі.

vBET
22-09-11, 09:34
Ми не перевіряли його. Якщо ви виявите, що проблема все ще існує в такому випадку, будь ласка, зв'яжіться з нами тут, і ми будемо звертатися з цим:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations