PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Amikor tiszta a cache-én egy kis hibát

dgparent
26-10-10, 19:33
az oldal tetején a vBulletin

Figyelem: Illegal offset type az isset vagy üres az [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 107

Figyelem: Illegal offset type in [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 109

Figyelem: Illegal offset type in [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 114

moman
27-10-10, 02:22
Te töröljük a gyorsítótár használata az admin felületen script? Ez a figyelmeztetés dobni, ha egy tömb kulcs nincs beállítva.

kamilkurczak
27-10-10, 14:37
Helló,
Megnéztem, és ez a figyelmeztetés a ezt a funkciót:
vbet_useCache
Általában azt át, hogy ez a funkció csak egy elenent - például a "PL"
de miután cache tisztítás - ez egy tömb, de Array nem lehet a kulcs a tábla.
Most dolgozunk a megoldás az Ön számára.

kamilkurczak
27-10-10, 16:17
Helló,
Mint írtam az előző post - Tudjuk, hol van a probléma, de meg kell, hogy egy korrekció néhány helyen fájlt.
Mi teszi ezt a corections, de szerepelni fog a következő relase.

Van egy megoldás, hogy csak rejteni ezt a "figyelmeztetést", így:
1. szerkeszteni a fórum root / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php fájl
2. megtalálni és megjegyzés:

define('VBET_USE_CACHE_FOR_ACTUAL', vbet_useCache($_REQUEST['language']));
3. beillesztés után, hogy:

define('VBET_USE_CACHE_FOR_ACTUAL', @vbet_useCache($_REQUEST['language']));
4. fájl mentése

Ne feledje - ez nem megoldás - csak te tudod elrejteni ezt a figyelmeztetést most.

Kérjük után ellenőrizze a webhely (fordítások, hivatkozások, stb) és erősítse meg itt.
Én mozogni ezen szálra szűkíthető be a Hibajelentés területen.
Megerősített és azt rögzíteni kell a következő relase.

kamilkurczak
28-10-10, 09:37
Kész. Én szerkesztett two vBET files.it Lesz includet a következő relase.
:)

scottct1
12-12-10, 11:30
Bár elrejti a figyelmeztetést, hogy nem oldja meg a problémát, mint a cache nem törli.

mateuszr
13-12-10, 10:58
Ne feledje - ez nem megoldás - elrejtheti ezeket a figyelmeztetéseket most
Ezek a figyelmeztetések jelennek meg, mert a szerver beállításai a megjelenítéshez.
Van egy kész megoldás ebben a kérdésben, de azt kell alkalmazni, a következő kiadásba.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1