PDA

View Full Version: vBET osoblje odsutnosti za 2 radna dana

vBET
07-07-10, 11:28
Pozdrav:)

Imajući u Ming najboljem interesu naših kupaca Htio bih najaviti da oficially tim vBET suport će biti odsutan u 8.-11. srpnja. To je 2 radna dana + 2 dana vikenda. Molimo vas da ne planiraju ažuriranja u ovom trenutku - mi neće biti u mogućnosti da Vam pomoći u slučaju nekih pitanja.

Želim žao za takve situacije što će se dogoditi prvi put u povijesti vBET. Znam da to nikada ne bi trebalo dogoditi, ali Kamil već planirao i plaćene odmore prije nego što je pridružite nam se i bio sam planiranje moj odmor imajući u vidu da ću imati zamjenu. Ukratko riječima: Ja scrued, a ja sam stvarno žao za to. Kao isprike ćemo dati dodatnih 1 mjesec besplatno promjenama na svim našim klijentima.

Danas ću zatvoriti što više pitanja kao što ću moći prije napustiti. Ostatak će se nositi Kamil - on će biti na forumu od ponedjeljka. Ja ću biti na moru pa ću imati mogućnost uopće rukovati bilo pitanje - Molim vas, nemojte mi PM. Pisanje na forumu, te Kamil će biti u mogućnosti da vam pomogne.

Za sve naše klijente: Još jednom jako žao, i nadam se da od 1 mjeseca bonus besplatna ažuriranja osjećat ćete se da nam je stalo do vas.
Za sve moje prijatelje: Želja mi je velik vrijeme! :)

Živjeli
Michal

PS.
Dat ću additinal 1 mjesec promjenama nakon povratka. Ja ću natrag iz mora 19. srpnja. Slobodno me podsjeti ako ne vidjet će dodatne mjesec dana nakon 20..

kamilkurczak
13-07-10, 13:15
Bok,

Naš forum je raditi opet.
Ja sam sam, ali sada ću pokušati pomoći svima!

StarBuG
14-07-10, 15:37
Sretan put

vBET
19-07-10, 07:25
Pozdrav:)

JA pravedan ištanje to pustiti te znati da sam opet:) Čuo sam, da je neki server problem, ali to je riješeno Kamil. Ja ću odgovor na sva sati i postova potrebna moja pomoć, odmah nakon rukovanja nekoliko poslovnih stvari me čeka nakon odmora - tako brzo dovoljno.

Putovanja je bio prekrasan i još uvijek - dobro da se vrati:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1