PDA

View Full Version: Riješen problem

KaRiMoO
30-09-10, 10:05
halo svako tijelo
imam problem koji
Već sam instaliran moudle ali kad sam ući

/forums/de/
dati za mene

Invalid Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

jer ja ne unosite nikakve podatke u. Htaccess jer ja ne razumijem što znači

#Rules for SEO translation links with vbSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)

može bilo koji tijelo objasniti

vBET
30-09-10, 15:18
Molim Vas, dajte vaš forum link - ja ću ga vidjeti.

KaRiMoO
01-10-10, 15:40
Molim Vas, dajte vaš forum link - ja ću ga vidjeti.

redu it `s
releasehour.com / Forum /
ali ja onemogućiti proizvoda nakon problem riješen

vBET
02-10-10, 23:10
Moram vidjeti što rade - to nije problem s proizvoda, ali s vaše instalacije. Većina vjerojatno u krivu. Htacces pravila. Molimo omogućite vBET i onemogućiti zastave. Ja ću biti u mogućnosti staviti jezik kod u URL-rukom, i to neće utjecati na korisnike na sve (jer zastave će biti onemogućeno).

kamilkurczak
07-10-10, 21:09
bez odgovora - riješen. Ako ne, molimo pišite ovdje i ja ću otvoriti ovaj thread.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1