КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае праблема

KaRiMoO
30-09-10, 10:05
прывітанне кожным целе
у мяне ёсць праблема, якая
я ўжо ўстаноўлены moudle але калі я увядзіце

/forums/de/
гэта дае для мяне

Invalid Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

таму што я не ўводзіце ніякіх дадзеных. Htaccess таму што я не разумею, што маю на ўвазе

#Rules for SEO translation links with vbSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)

можа любы орган, растлумачыць

vBET
30-09-10, 15:18
Калі ласка, дайце ваш форум спасылку - я буду бачыць гэта.

KaRiMoO
01-10-10, 15:40
Калі ласка, дайце ваш форум спасылку - я буду бачыць гэта.

добра гэта `ы
releasehour.com / форум /
але я адключыць прадукт пасля праблема вырашана

vBET
02-10-10, 23:10
Мне трэба ўбачыць яго працы - гэта не праблема з прадуктам, але з вашай усталёўкай. Хутчэй за ўсё, няправільна. Htacces правілаў. Калі ласка, уключыце vBET і адключыць сцягі. Я буду мець магчымасць паставіць моўнай код у URL ўручную, і гэта не будзе ўплываць на вашы карыстачы наогул (таму што сцягі будуць адключаныя).

kamilkurczak
07-10-10, 21:09
няма адказу - вырашана. Калі няма, калі ласка, напішыце тут і я адкрыю гэтую тэму.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations