مشاهده نسخه کامل : در حال حاضر انجام می شود چگونه به جست و خیز <code>کد </ code>؟
میهمان گرامی ، من تازه با فعال تصدی هستم ، و من یک انجمن برنامه نویسی.. و همه ی مبحث های <code>کد </ code> بر روی آن و من می خواهم به ترجمه که جست و خیز..
ایده؟
انجمن من : WWW نقطه programmershere dot com ارائه میشود
kamilkurczak
18-06-10, 08:40
من می توانم مشکل را بسازند ، شاید من یک نسخه قدیمی تر از انجمن. لطفا نوشتن من چه شما باید نسخه دقیق از اصلی ، و من سعی کنید آن را بر روی نسخه از VB مانند انجمن شما تکثیر.
این مشکل این است که احتمالا با حذف نظر ارسالی توسط یک پلاگین (-- tranlated نمی زمینه -- برای توصیف این زمینه بدون ترجمه فعال تصدی NTA نظر استفاده می کند) ایجاد می شود.
سعی کنید به خاموش کردن این افزونه (برداشت (حذف) نظرات).
لطفا سعی کنید تضاد با مدها دیگر برای پیدا کردن. برای این کار ، غیر فعال کردن هک و ترک تنها فعال تصدی است. در صورتی که خطا رخ نمی دهد ، سوئیچ و مدها به نوبه خود بیشتر است که در آن مناقشه است.
اضافه شده در :
لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی پشتیبانی پرش CODE ، PHP و HTML ترجمه bbcodes. اگر آن را در فروم شما کار نمی کند ، و سپس به احتمال قوی شما در ceaning از نظر HTML (مانند قبل) ، آنچه ممنوع است تبدیل شده است ، چرا که توسط نظرات HTML فعال تصدی نشانه قطعات خروجی (NOS) فرض کنید که به ترجمه (ما آن را تماس نمی ترجمه منطقه -- NTA).
تشکر kamilkurczac ، اما نه یک مشکل..
من می خواهم به جست و خیز ترجمه محتوای HTML در داخل تگ <code>
به عنوان مثال :
در حال حاضر : <؟ تابع پی اچ پی زیر و بم {اکو $ زیر و بم ؛}> <code>کد </ code>
در حال حاضر : فعال تصدی ترجمه که به همه زبان ها.. من می خواهم که به زبان انگلیسی و بدون ترجمه
درک؟
من می خواهم فعال تصدی SKIP تمام متن است که در داخل <code>کد </ code> برچسب ها
سلام. با عرض پوزش برای سردرگمی. اصلی پشتیبانی از رمز و شما در حال نوشتن در مورد تگ کد HTML غیر فعال -- است که منبع سوء تفاهم است.
اگر شما با استفاده از کد تگ HTML در قالب ، و سپس ویرایش آن قالب ها (Templates) و قرار دادن محتوای کد کامل در داخل منطقه ترجمه نشده است -- پس آن را بین and
اگر شما با استفاده از تگ کد HTML غیر فعال در پست ، پس لطفا کسانی که پست و تغییر کد تگ HTML را به BBCode در کد ویرایش شده.
لطفا بگویید که این مسئله شما را حل.
می تواند شما را یک نگاهی به انجمن من
برنامهنویسان در اینجا (http://www.programmershere.com)
آن را تا 220.000 پست با <code>، چگونه من که همه آنها را ویرایش کنید؟ : D
هر راه حل دیگری وجود دارد؟
نگاه کنید به عنوان مثال در اینجا
questions-answers/219881-creating-image-php-display-works-saving-file-does-not.html programmershere.com
در این لحظه فعال تصدی این کار را پشتیبانی نمی کند ، اما ما می توانیم. من در حال حرکت پست های خود را به ویژگی های درخواست.
بنابراین در حال حاضر فعال تصدی خواهد ourputs از پی اچ پی ، کد و bbcodes HTML است ترجمه نمی کنید. درخواست برای کد HTML غیر فعال تگ "ترجمه قبل از ما هیچ نداشته. به دلیل عملکرد آن قابل تنظیم است. شما قادر خواهد بود تا بر روی گزینه ای که به محتوای تگ از کد HTML در برابر ترجمه محافظت به نوبه خود. آن خواهد شد در نسخه بعدی عبارتند از :) به دلیل پیچیدگی (ما فقط همین برای اسکریپت تگ های HTML و سبک) خواهد شد قادر به ارائه راه حل های فوری قبل از آن -- با عرض پوزش شما باید برای آن صبر کنید. اما ما در حال برنامه ریزی جدید فعال تصدی های 3.x انتشار این کتاب / کتاب هفته آینده و در کنار فعال تصدی 4.x آزاد در هفته اول از ماه آینده ، بنابراین امیدواریم که شما می توانید این مدت کوتاه صبر کنید :)
-- خواهد بود در نسخه بعدی عبارتند از :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):