مشاهده نسخه کامل : حل هر یک فعال تصدی کار با nginx به عنوان پروکسی
bhanuprasad1981
13-06-10, 13:33
به عنوان توصیه های هر vb.com من nginx نصب شده بر روی سرور مثبت این بار از 25 + تا 5 چیز بدی است ترجمه سایت کار به طور کامل متوقف ، من مجبور به حذف وزارت دفاع که خریدم برای بهبود ترافیک من : (
من جزئیات بیشتر به سایت : --
صفحه اصلی 4.0.3 آخرین
بایگانی 3.5.0 قبل از انتشار
آپاچی 2.2.x
آخرین پروکسی nginx برای خدمت به مطالب ایستا در نظر
پیشاپیش سپاسگزاریم :)
bhanuprasad1981
14-06-10, 18:05
ذهن هرگز من آن را به کار ، برخی از تغییرات در سرور توسط مدیران سرور من :)
خوشحالم شما به کار گرفته می -- به هر حال برای دیگران : بله فعال تصدی در حال همکاری با nginx (تایید شده در فروم مشتری). در قوانین نسخه بعدی خواهد شد در بسته بندی استفاده شود. در حال حاضر استفاده از آن نیاز به اتخاذ به دایرکتوری سایت شما :
location /forums/ {
rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last;
rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last;
rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last;
if (!-e $request_filename) {
rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last;
}
}
if ($request_filename ~ "\.php$" ) {
rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last;
}
bhanuprasad1981
14-06-10, 21:07
این قاعده برای nginx به عنوان پروکسی است؟
این قواعد nginx است. من نمی دانم که وجود دارد تفاوت که اگر شما با استفاده از آن را فقط به عنوان پروکسی. همانطور که من نوشت : فرم تایید یکی از مشتریان ما که آن را OK در nginx در حال اجرا است. آیا شما هر گونه مشکلات را با این قوانین است؟
bhanuprasad1981
15-06-10, 05:15
من فکر می کنم این قوانین برای nginx به عنوان وب سرور اصلی ، ما nginx به عنوان پروکسی را به آپاچی برای خدمت به محتوای استاتیک ، قبلا وقتی که من ضربه ترجمه من استفاده می شود برای بدست آوردن دروازه خطا ایست ، techs من آن را ثابت :)
OK تا -- متأسفم برای سردرگمی ؛) و بزرگ است که شما آن را به کار گرفته است. آیا می توانید راه حل خود را با دیگران به اشتراک گذاری؟ :)
bhanuprasad1981
16-06-10, 09:27
nginx صبر مسئله زمان بود ، با عرض پوزش من نمی تونم از آن توسط شرکت مدیریت که فقط پاسخ داد : "ثابت شده است" LOL رفتار شد افشای :)
سلام، من است Nginx به عنوان پروکسی، آپاچی، این قوانین کار نمی کند، من یک خطای 500.
لطفا تاپیک جدید برای مشکل خود را باز و وجود اطلاعات بیشتر--به من بدهید که قوانین به شما استفاده از?
غرفه - Nginx و آپاچی استفاده می نمایید؟ اگر شما از آپاچی شما امتحان استفاده .htaccess?
لطفا آن را در تاپیک جداگانه توضیح دهید--این یکی را برای مسئله مشتری دیگر است و در حال حاضر حل شده است.
(در این لحظه می بینم ترجمه در حال کار خوب در انجمن شما - لطفا در همچنین ارائه URL را به صفحه های شکسته)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):