PDA

View Full Version: Решени Всеки един трябва VBET работи с Nginx като прокси

bhanuprasad1981
13-06-10, 13:33
по препоръките на vb.com аз имам Nginx инсталирани на сървъра положително, това е натоварване е от 25 + до 5 нещо лошо е сайт преводи, спря да работи напълно, аз съм принуден да премахнете мод, който си купих, за да се подобри моя трафик: (

моя сайт подробности: -

Еврофутбол 4.0.3 най-новите
vbseo 3.5.0 предварително освобождаване
Apache 2.2.x
прокси сървър Nginx, за да служат на статично съдържание

благодаря предварително:)

bhanuprasad1981
14-06-10, 18:05
няма значение, аз имам да работят, някои промени, направени в сървър от моя сървър админите:)

vBET
14-06-10, 21:00
Радвам се, че обработват това - така или иначе за другите: Да vBET работи с Nginx (потвърдени от клиента форум). В следващия правила за освобождаване ще се прилага в пакет. За сега използват тези (трябва да се приеме, за да за вашия нов форум директория):

location /forums/ {

rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last;

rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last;
rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last;

if (!-e $request_filename) {
rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last;
}

}

if ($request_filename ~ "\.php$" ) {
rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last;
}

bhanuprasad1981
14-06-10, 21:07
е това правило за Nginx като прокси?

vBET
14-06-10, 23:01
Това са правила за Nginx. Не знам има ли разлика, ако го използвате само като прокси. Както написах, ние имаме потвърждение форма на нашите клиенти, че работи ОК на Nginx. Имате ли някакви проблеми с тези правила?

bhanuprasad1981
15-06-10, 05:15
Мисля, че тези правила са за Nginx като основен уеб сървър, ние сме Nginx като прокси за Apache, за да служи на статично съдържание, по-рано, когато ударих превежда и използва, за да получите грешка на изчакване портал, techs ми го поправя:)

vBET
15-06-10, 17:25
OK така - съжалявам за объркването;) и страхотно, че сте се справили с нея. Можете ли да споделите вашето решение с другите? :)

bhanuprasad1981
16-06-10, 09:27
Nginx чакам времето въпрос, съжалявам, не мога да разкрие много, тъй като тя била поета от управляващо дружество, които просто отговорил: "тя е била фиксирана" хаха:)

Vetall
01-09-17, 08:00
Добър ден!

Имам Nginx като пълномощник на Apache, посочените правила не работят, получавам съобщение за грешка 500.

vBET
02-09-17, 10:00
Моля отворете нова тема за проблема си и даде повече подробности - които правила Използвахте ли?
Използвате ли щанд - Nginx и Apache? Ако имате Apache did ти опитвам употреба .htaccess?

Моля опишете го в отделна тема - това е за друг клиент въпрос и той вече е решен.
(в този момент виждам преводи работят добре на вашия форум - моля, също така URL счупени страница)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1