PDA

مشاهده نسخه کامل : حل پس از بروز رسانی -- هیچ چیز دیگر کار می کند

wowglider.de
12-04-11, 14:05
سلام، من با استفاده از: صفحه اصلی 3.8.7 وی بی 3.6.0 علم و تکنولوژی سیاسی طلا و 3.4 بتا از آنجایی که من به روز شده ام علم و تکنولوژی سیاسی هیچ چیز کار می کند. (نگاه کنید به تصویر) ImageShack آلبوم - 2 تصاویر (http://img163.imageshack.us/g/90349832.jpg/) پرچم ها را به درستی (یا نه در همه بیشتر) نه نشان داده شده است. من همه چیز را geuploaded و "محصول vbenterprisetranslator.xml" وارد شده، من نیاز به انجام کاری بیشتر؟ . htaccess تغییر نام دهید من به نظر می رسد، مثل این:

RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.glider-forum\.de$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://wow.glider-forum.de/$1 [R=301,L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

wowglider.de
12-04-11, 14:20
همچنین های Readme.html شما "خنده دار" پیدا دلار vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text (TTL)؛ "نیست.

خوب ، من تمام مراحل نصب redid (اما آنها در حال حاضر انجام شد به درستی) من برای حلقه چک
additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.ini و برای iconv
Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*

پرچم نمایش داده می شود نه.. ترجمه کار نمی کند... چه کاری انجام دهید؟

kamilkurczak
12-04-11, 14:48
خوب ، لطفا تمام فایل های فعال تصدی از پوشه آپلود یک بار دیگر به روز رسانی :
-- vbenterprisetranslator_seo.php باید در پوشه اصلی

واردات یک بار دیگر product.xml فایل از انجام - - آپلود پوشه.

htaccess تغییر نام دهید شما خوب به نظر می رسد ، HMM reedit بایگانی خود را به شکل اصلی واصل
و بعد از تمام تغییرات -- بررسی فعال تصدی.

اگر هنوز کار نمی کند ، لطفا به من ارسال شده توسط PM admincp و جزئیات FTP خواهد شد و من آن را چک کنید

wowglider.de
12-04-11, 14:51
من در حال حاضر این 3 بار است. ارسال خواهد کرد که شما وارد بخش کاربری شوید.

kamilkurczak
12-04-11, 22:47
OK من منتظر اطلاعات خود کامل کنید.

wowglider.de
19-04-11, 17:08
چه مدت باید صبر کنم؟ سایت من deindexed ، تشکر از همه شما با ارسال اطلاعات!

این حمایت به worser و worser.... در صورتی که تا روز جمعه ثابت خواهد شد ثبت نام من حذف شده است.

kamilkurczak
19-04-11, 21:32
من یک بار آپلود شد دوباره تمام فایل های فعال تصدی -- هنوز کار نمی کند ، من چک htaccess تغییر نام دهید شما -- همه چیز خوب است ، اما هنوز کار نمی کند.
من فایل های بایگانی با فعال تصدی یکپارچه -- هنوز کار نمی کند.
پیکربندی فایل خوب به نظر می رسد. حالا من نیاز به چک کردن تنظیمات در admincp ، اما من می توانید اطلاعات مربوط admincp من از PM استفاده کنید -- می تواند به اطلاعات دسترسی من به شما به admincp خود را یک بار دیگر؟

در مرحله دوم ، شما می توانید سعی کنید برای غیر فعال کردن باشد و سعی کنید به استفاده از فعال تصدی ، شاید ما یک درگیری است.
من ویرایش فایل ها از هواپیمای بی موتور - forum.de ، آن را خوب است؟
پرچم در حال کار خوب در حال حاضر است. (ترجمه از آدرس ها بیش از حد)

متوجه شدم که گاهی اوقات تمام متن از بین می رود و گاهی اوقات متن خوب ترجمه. شاید ما باید یک موضوع را با اتصال به گوگل است.

wowglider.de
20-04-11, 11:42
در حال حاضر برنامه ریز آن ، من همان چیزهایی مثل شما ، اما کار خود را در حال حاضر.. فایل های بتا استفاده می کنید؟

wowglider.de
20-04-11, 12:24
اما می تواند نام تجاری شما را حذف دوباره؟

kamilkurczak
20-04-11, 16:04
اطلاعات فعال تصدی برداشته می شود.
بنابراین می تواند شما را تایید می کنند که در حال حاضر همه چیز خوب است؟

wowglider.de
24-04-11, 10:15
Chorme --> همه چیز خوب است.
INET اکسپلورر 9 --> چیزهای عجیب و غریب با پرچم happend... اما ترجمه خوب. (پس از برخی از مجدد آن به نظر می رسد به کار.. که می تواند شخصی تایید این؟)
فایرفاکس 4 --> همه چیز خوب است.

vBET
25-04-11, 21:26
Chorme --> همه چیز خوب است.
INET اکسپلورر 9 --> چیزهای عجیب و غریب با پرچم happend... اما ترجمه خوب. (پس از برخی از مجدد آن به نظر می رسد به کار.. که می تواند شخصی تایید این؟)
فایرفاکس 4 --> همه چیز خوب است.

اگر پس از مجدد پرچم OK سپس گمان می کنم این موضوع کش را در کنار اینترنت اکسپلورر بود. لطفا توجه داشته باشید که ما پرچم های جدید را در آزادی آخرین اضافه شده و همه پرچم ها واقعا در یک تصویر (بهینه سازی بزرگ برای انجمن خود را) ، پس اگر اینترنت اکسپلورر هنوز هم به حال یکی از قدیمی ذخیره سازی و سپس شما می تواند چیزهای عجیب (مانند پرچم های اشتباه برای لینکهای غلط ، برخی از پرچم کپی و یا چیزی شبیه به آن). ) : همه چیز خوب است -- این تنها مرورگر مشکل با فایل های قدیمی ذخیره سازی ، است که هم اکنون از بین رفته اند زیرا تصویر جدید را از سرور خود را گرفته شده است

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1