Επιστροφή στο Forum: Solved μετά από ενημέρωση - τίποτα δεν λειτουργεί πια
wowglider.de
12-04-11, 14:05
Γεια σου, είμαι χρησιμοποιώντας: vBulletin 3.8. 7vBSEO 3.6.0 χρυσό undvBet 3.4 BetaSeit, τα οποία ενημερώνονται vBet λειτούργησε περισσότερο. (δείτε φωτογραφίες)Άλμπουμ ImageShack - 2 εικόνες (http://img163.imageshack.us/g/90349832.jpg/) επίσης οι σημαίες είναι πλέον εκπροσωπούνται σωστή (ή υπερβαίνει σε όλα).Εγώ είμαι έτοιμος να ξεκινήσει και η "vbenterprisetranslator.xml προϊόντος" εισάγονται, πρέπει να κάνω οτιδήποτε άλλο;.Htaccess μου μοιάζει με αυτό:
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.glider-forum\.de$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://wow.glider-forum.de/$1 [R=301,L]
#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
wowglider.de
12-04-11, 14:20
Επίσης σας Readme.html είναι αστείο, "Εύρεση: $vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ ttl)," δεν είναι.
Εντάξει, redid όλα τα βήματα της εγκατάστασης (αλλά ήταν ήδη γίνει σωστά) i ελέγχεται για την μπούκλα
additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.ini και για την iconv
Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
Οι σημαίες δεν εμφανίζονται .. μετάφραση δεν λειτουργεί ... τι να κάνω;
kamilkurczak
12-04-11, 14:48
ok, παρακαλούμε να ενημερώσετε όλα τα vBET αρχεία από το φάκελο ανεβάσετε για άλλη μια φορά:
- Vbenterprisetranslator_seo.php πρέπει να είναι στο κύριο φάκελο
εισαγωγή πάλι product.xml αρχείο από μη--ανεβάσετε φάκελο.
htaccess σας φαίνεται καλό, hmm παρακαλούμε να συντάσσω πάλι vBSEO σας κατατεθεί στην αρχική του μορφή
και μετά όλες οι αλλαγές - ελέγξτε vBET.
Εάν ακόμη δεν λειτουργεί, στείλτε μου με PM admincp σας και FTP λεπτομέρειες και θα το ελέγξουμε
wowglider.de
12-04-11, 14:51
Το έκανα ήδη 3 φορές. Θα σας στείλουμε login.
kamilkurczak
12-04-11, 22:47
ok Περιμένω τα στοιχεία σας.
wowglider.de
19-04-11, 17:08
Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω; Το site μου είναι να πάρει deindexed, ive σας στείλουμε όλες τις πληροφορίες!
Αυτή η υποστήριξη είναι να πάρει worser και worser .... αν αυτό δεν είναι σταθερό μέχρι την Παρασκευή θα Διαγράψτε τη συνδρομή μου.
kamilkurczak
19-04-11, 21:32
Ανέβασα μια ακόμη φορά όλα τα αρχεία vBET - εξακολουθεί να μην λειτουργεί, έλεγξα htaccess σας -. Όλα είναι εντάξει αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί.
I ολοκληρωμένη vBSEO αρχεία με vBET - εξακολουθεί να μην λειτουργεί.
Όλες οι διαμορφώσεις αρχείων φαίνεται καλό. Τώρα πρέπει να ελέγξω τις ρυθμίσεις στο admincp, αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω admincp τα στοιχεία μου από μμ - μπορείτε να ελέγξετε τα στοιχεία εισόδου μου στο admincp σας άλλη μια φορά;
δεύτερον, μπορείτε να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε vBSEO και προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε vBET, ίσως έχουμε μια σύγκρουση.
I επεξεργαστεί αρχεία από ανεμόπτερο-forum.de, είναι εντάξει;
Σημαίες λειτουργούν καλά τώρα. (Μετάφραση των urls πολύ)
Παρατήρησα ότι μερικές φορές εξαφανίζεται όλο το κείμενο και μερικές φορές το κείμενο μεταφράζεται καλό. Ίσως έχουμε ένα θέμα με σύνδεση με το Google.
wowglider.de
20-04-11, 11:42
Τώρα εργάζεται προστίμου, έκανα τα ίδια πράγματα όπως και εσείς, αλλά τώρα λειτουργία της .. Χρησιμοποιείτε beta αρχεία;
wowglider.de
20-04-11, 12:24
αλλά θα μπορούσατε να αφαιρέσετε branding και πάλι;
kamilkurczak
20-04-11, 16:04
vBET πληροφορίες αφαιρεθεί.
Έτσι, μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι τώρα όλα είναι εντάξει;
wowglider.de
24-04-11, 10:15
Chorme -> όλα εντάξει.
Inet Explorer 9 -> παράξενα πράγματα happend με τις σημαίες ... αλλά μετάφραση εντάξει. (Μετά από κάποια Ανανεώσεις φαίνεται να λειτουργεί .. μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει;)
Firefox 4 -> όλα εντάξει.
Chorme -> όλα εντάξει.
Inet Explorer 9 -> παράξενα πράγματα happend με τις σημαίες ... αλλά μετάφραση εντάξει. (Μετά από κάποια Ανανεώσεις φαίνεται να λειτουργεί .. μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει;)
Firefox 4 -> όλα εντάξει.
Εάν μετά από σημαίες Ανανεώσεις είναι εντάξει τότε υποθέτω ότι αυτό ήταν το θέμα cache στον IE πλευρά. Παρακαλώ σημειώστε ότι προσθέσαμε νέες σημαίες στην τελευταία έκδοση και όλων των σημαιών είναι πραγματικά σε μια εικόνα (μεγάλη βελτιστοποίηση για το φόρουμ σας), οπότε αν δηλαδή είχαν ακόμα cached παλιό τότε θα μπορούσε να δει περίεργα πράγματα (όπως το λάθος σημαίες για λάθος συνδέσεις, μερικές σημαίες αναπαραχθεί ή κάτι τέτοιο). Είναι μόνο ζήτημα του προγράμματος περιήγησης με παλιά cached αρχείο, το οποίο έχει πλέον φύγει, διότι νέα εικόνα λήφθηκε από το διακομιστή σας - τα πάντα είναι εντάξει:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):