PDA

View Full Version: Lahendatud Probleem stiile ja vBET

Santori
15-08-10, 18:13
Tere: ma kirjeldada oma setup. VBulletin-4.0.5 ja ma olen installinud uusima iTunes'i versiooni vBET. "Mul on vbseo töötab, kuid ei ole integreeritud vBSEO vBET. Ma muutsin faile ja vBSEO sitemap vBSEO foorum ja ma kadunud. Nii et ma jätsin originaalid. "Ma ei ole muutunud. Htacess kas. Vbeta tundub toimivat hästi ilma integreeritud vBSEO, corrígame kui ma eksin, palun. Minu probleem:-Mul on kolm erinevat stiili valida kasutaja valib neid usuario.El ja kõik on hästi. -Mul on mitmeid foorumite vaikimisi stiili, nii et kui sisestate saab seda stiili. -On aktiveeritud vbeta ei tööta. Ma ei saa seostada foorumid stiile. Palun öelge, kuidas seda probleemi lahendada. Suur aitäh.

Santori
16-08-10, 20:41
Palun, ma vajan lahendus.

vBET
16-08-10, 22:34
Pidage meeles, et te ei ühendada vBET koos vBSEO, siis see töö, kuid lingid ei tõlgita. Ii on parem teie SEO, et integreeruda ja on sidemeid tõlgita, nii me poole sellest. Kui teil on küsimusi integratsioon - kõigepealt veenduda, sa tegid kõik nii, nagu see kuvatakse. Seejärel avage uus teema bug raport selle eest. Samuti palun kirjutage mis vBSEO versiooni sa kasutad.

Umbes default stiili foorumites. Esiteks - palun rääkige see ka ei tööta, kui külaline cache on keelatud. 2. - kirjeldada, kuidas sa paari default stiili alafoorumisse? Kas mõned vBuletn konfiguratsioon (kus) või see on tehtud mõned mod. Meil on vaja andmeid, et oleks võimalik uuesti esile kutsuda ja seda lahendada. Samuti on meil vaja teada on see tõesti bug või mingi integratsiooni küsimus.

Santori
17-08-10, 00:48
Tere:

Muudan valik: Kasuta mõõtu vahemälu külalist (BETA!) nr

I set vaikimisi stiile by vBulletin normaalseid funktsioone. ei Modifikatsioonid.

Saate testida seda: Mine admincp-Forum ja moderaatorid.

Võta foorumi ja pane personaalset stiili tahes foorumisse.
Set Rewrite valimiste kasutaja: yes

Kui sisestate seda foorumit stiili muutusi. Ükskõik mis stiil te kasutate praegu.

Nüüd Vahet, t töötab.

Thanks a lot

Santori
18-08-10, 15:14
Tere, veel infot: mul on installitud vBulletin 4.0.6. Ei nigún mod või vBSEO. Ei saa lisada iga stiili igal foorum vbeta

Santori
19-08-10, 10:32
Palun vaata mind see on normaalne funktsioon vBulletin mis mitte.

kamilkurczak
19-08-10, 11:00
sa mõtled. foorumi stiil chosing kasutaja? Pean olema sisse logitud või mitte?

Santori
19-08-10, 13:47
Ei, see pole vajalik.

Sa näed seda minu lehel:

aquaterraria.com - Inicio (http://www.aquaterraria.com)

See lehekülg on kolm üldist stiili, saavad kasutajad valida, kui:

valge
Roheline
Pruun

Kui te lähete forum:

Dendrobates (http://www.aquaterraria.com/dendrobates)

Stiili muutusi (värv, päise ...). See stiil on ainult see foorum ja kasutaja ei saa valida seda.

Kui ma aktiivne Vber, pole teos.

kamilkurczak
20-08-10, 18:17
Kas teil on vBET actived nüüd? või mitte? sest olin saidil ja see stiil on workng ainult peamine kohas.

Santori
20-08-10, 21:28
Muidugi ma ei ole aktiveeritud! Ma ei saa sisse vBET kuni see bug!

Santori
20-08-10, 21:50
Ma selgitan veel, et näha, kas saad aru. See on minu site: Home: valge, roheline või pruun. Kasutaja saab valida rohkem meeldib. aquaterraria.com (http://www.aquaterraria.com/forum.php) See on foorum: roheline värv. Erinevad logo. See on automaatne. Kasutaja ei saa valida. või seda muuta. Dendrobates (http://www.aquaterraria.com/dendrobates/) See on normaalne funktsioon vBulletin. Kui aktiivne vBET, see foorum on vaikimisi stiili kogu foorumis. Tundub valge. Tundub roheline. Ma ei saa panna vBET, sest mul on mitmeid foorumeid kohandatud stiile ja kui ma panen oma programm näeb kõike.

vBET
21-08-10, 16:56
OK - ma arvan, et tean nüüd küsimus. Aga palun kinnitage (vBulletin on väga suur - olen foorumeid aastat ja ikka ei kasutanud enamik võimalused).

Jaoks alafoorumi, kuhu punkti valisite default stiil - seda ei saa muuta kasutajate poolt ja see on seatud seda foorumit by default. Nii et kui keegi läheb sinna automaatselt lülitub selles stiilis. Ja kui keegi on seal ta ei saa minna stiil. Kas see on õige?

Palun ütle meile, kus saame selle võimaluse, suudame uuesti esile kutsuda.

Samuti palun ütle meile see lakkab töötamast, kui vBET Külaline Cache on keelatud, lubatud või putka juhtudel. Kui ta töötab Külaline Cache keelatud, siis palun lülita vBET ja lihtsalt blokeerida Külaline Cache kuni me ei lahenda probleemi.

Santori
21-08-10, 22:56
Valige OK tänu vastamise.Koos külalistele lubatud vahemälu: ei tööta.Koos keelatud vahemälu Külalisi: ei tööta.Parim viis katsetada selle e:1. Looge uus laad, laadi, uut laadi midagi asutuse või on logo.3 värvi muutmiseks defecto:2. poolt. Kindlaks, et laadi ei ole käsklusega on usuarios.4. Mine "Foorum & Moderaatorid": minge: Admin foorumite valige mis tahes foorum ja stiilisuvandid minna. Valige: Laad eest kõnealune foorum: kasutusele uus laad. Valige ümberkirjutamine kasutaja valitud laadi: Jah. Kui te lähete kõnealune foorum laadi muutused. Ma arvan, et see.

kamilkurczak
23-08-10, 14:27
Tänu selle kirjeldus, nüüd võin paljundada. Kinnitatud ja fikseeritakse.
Tänud veel kord. :)

Santori
24-08-10, 02:08
Pole tänu väärt. See on haruldane, seda võtit kasutada. Ma olen rahul oma toodet ja ma loodan, et see on lahendatud kiiresti. Tervitused!

vBET
24-08-10, 04:24
Lahendatud ja ilmub järgmine versioon. Sest kiirparandus palun:
1. Mine Admin CP -> Plugin Manager
2. Leia ja muuda plugin "vB Enterprise Tõlkija - ümbersuunamine"
3. Leia there:

$this->load_style();
4. Pane enne:

$this->read_input_context();

Santori
24-08-10, 17:52
Tänu! Works täiuslik: D

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1