PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved Πρόβλημα με στυλ και vBET

Santori
15-08-10, 18:13
Γεια σας: Έχω περιγράψει setup μου. VBulletin-4.0.5 και έχω εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση vBET. «Έχω vBSEO τρέξιμο, αλλά δεν έχουν ενσωματωθεί με vBSEO vBET. Έχω αλλάξει τα αρχεία και vBSEO sitemap vBSEO φόρουμ και έχω εξαφανιστεί. Έτσι έφυγα από τα πρωτότυπα. «Δεν έχω αλλάξει. Htacess ούτε. Vbeta φαίνεται να λειτουργεί καλά χωρίς να έχουν ενταχθεί με vBSEO, corrígame αν κάνω λάθος, παρακαλώ. Το πρόβλημά μου:-Έχω τρία διαφορετικά στυλ για να επιλέξει ο χρήστης επιλέγει τους usuario.El και όλα είναι καλά. -Έχω πολλά φόρουμ με ένα προεπιλεγμένο στυλ, έτσι ώστε όταν μπαίνετε παίρνει αυτό το ύφος. -Με το να μην ενεργοποιηθεί vbeta εργασία. Δεν μπορώ να συσχετίσω φόρουμ στυλ. Παρακαλώ πείτε μου πώς να λύσει αυτό το πρόβλημα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Santori
16-08-10, 20:41
Παρακαλώ, χρειάζομαι μια λύση σε αυτό.

vBET
16-08-10, 22:34
Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν έχετε ενσωματώσει vBET με vBSEO, τότε αυτό θα λειτουργήσει, αλλά συνδέσεις δεν θα μεταφραστεί. Ii είναι καλύτερο για το SEO σας να ενσωματώσουν και να έχουν δεσμούς μεταφραστεί, γι 'αυτό συμβουλή αυτή. Αν έχετε προβλήματα με την ένταξη - βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε κάνει τα πάντα όπως εμφανίζεται. Στη συνέχεια, ανοίξτε νέο θέμα με αναφορά σφάλματος για αυτό. Επίσης, παρακαλούμε γράψτε το οποίο vBSEO έκδοση χρησιμοποιείτε.

Σχετικά με στυλ προεπιλογή για τα φόρουμ. Πρώτα - παρακαλείσθε να ενημερώσετε το κάνει αυτό επίσης δεν λειτουργεί όταν επισκεπτών cache είναι απενεργοποιημένη. 2ος - παρακαλούμε να περιγράψετε πώς συνδυάζεται προεπιλεγμένο στυλ με το φόρουμ; Είναι κάποιες ρυθμίσεις vBuletn (όπου) ή γίνεται από κάποιο mod. Χρειαζόμαστε στοιχεία για να είναι σε θέση να αναπαράγουν το θέμα και να λύσει αυτό. Επίσης πρέπει να ξέρουμε είναι πραγματικά ένα bug, ή κάποια στοιχεία της ένταξης.

Santori
17-08-10, 00:48
Γεια σας:

Μπορώ να αλλάξω την επιλογή: Χρήση Πλήρης Cache αρχείο για τους επισκέπτες (BETA!) αριθ.

I ορίσετε προεπιλογές στυλ από vBulletin φυσιολογικές λειτουργίες. Δεν mods.

Μπορείτε να ελέγξετε αυτό: Πηγαίνετε στο admincp-φόρουμ και οι συντονιστές.

Πάρτε όποιο φόρουμ και να θέσει εξατομικευμένες στυλ για οποιοδήποτε φόρουμ.
Ορισμός εκλογή Επανεγγραφή από το χρήστη: ναι

Αν πληκτρολογήσετε σε αυτό το φόρουμ οι αλλαγές στυλ. Δεν έχει σημασία τι στυλ χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή.

Τώρα doesn, t έργων.

Ευχαριστώ πολύ

Santori
18-08-10, 15:14
Γεια σας, περισσότερες πληροφορίες: Έχω εγκαταστήσει το vBulletin 4.0.6. Δεν nigún mod ή vBSEO. Ανίκανος να αποδοθεί σε οποιοδήποτε στυλ σε κάθε φόρουμ vbeta

Santori
19-08-10, 10:32
Παρακαλώ κοιτάξτε εμένα αυτό είναι μια φυσιολογική λειτουργία του vBulletin τι όχι.

kamilkurczak
19-08-10, 11:00
εννοείτε. φόρουμ στυλ chosing από το χρήστη; Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι ή όχι;

Santori
19-08-10, 13:47
Όχι, δεν είναι απαραίτητο.

Μπορείτε να δείτε αυτό στην σελίδα μου:

aquaterraria.com - INICIO (http://www.aquaterraria.com)

Αυτή η σελίδα έχει τρεις γενικές μορφές, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν:

λευκό
Πράσινος
Μπράουν

Αν πάτε στο forum:

Dendrobates (http://www.aquaterraria.com/dendrobates)

Οι αλλαγές στυλ (χρώμα, header ...). Αυτό το στυλ είναι μόνο για αυτό το φόρουμ και ο χρήστης δεν μπορεί να το επιλέξει.

Όταν ενεργό VBER, όχι έργα.

kamilkurczak
20-08-10, 18:17
Έχετε μια vBET actived τώρα; ή όχι; επειδή ήμουν στην περιοχή σας και αυτό το στυλ είναι workng μόνο στο κεντρικό site.

Santori
20-08-10, 21:28
Βέβαια δεν έχω ενεργοποιηθεί! Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω vBET μέχρι αυτό το σφάλμα!

Santori
20-08-10, 21:50
Εξηγήσει και πάλι, για να δείτε αν μπορείτε να καταλάβετε. Αυτό είναι μου κύριο sitio:pagina: λευκό, πράσινο ή καφέ. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ποια prefiera.aquaterraria.com (http://www.aquaterraria.com/forum.php) αυτό είναι το φόρουμ: πράσινο. Με διαφορετικό λογότυπο. Είναι αυτόματη. Ο χρήστης δεν μπορείτε να το επιλέξετε. ή να αλλάξει αυτό.Dendrobates (http://www.aquaterraria.com/dendrobates/) αυτό είναι ένα φυσιολογικό χαρακτηριστικό της Vbulletin. Όταν ενεργό VBET, αυτό το φόρουμ μοιάζει με το προεπιλεγμένο στυλ για όλα τα φόρουμ. Ασπρισει. Δεν είναι πράσινη. Δεν μπορώ να θέσει VBET επειδή έχω διάφορα φόρουμ με προσαρμοσμένα στυλ και αν βάλω εμφάνισή σας πρόγραμμα όλα τα ίδια.

vBET
21-08-10, 16:56
OK - Νομίζω ότι καταλαβαίνω τώρα το θέμα. Αλλά σας παρακαλώ να επιβεβαιώσετε (vBulletin είναι τεράστια - Έχω φόρουμ για χρόνια και ακόμα δεν χρησιμοποίησε περισσότερες από τις επιλογές).

Για το subforum που σας σημείο που έχετε επιλέξει προεπιλεγμένο στυλ - δεν μπορεί να αλλάξει από τους χρήστες και έχει οριστεί για αυτό το φόρουμ από προεπιλογή. Έτσι, όταν κάποιος πηγαίνει υπάρχει αυτόματα αλλάζει σε αυτό το ύφος. Και όταν κάποιος δεν υπάρχει δεν μπορεί να αλλάξετε το στυλ. Είναι σωστό αυτό;

Παρακαλώ πείτε μας, όπου μπορούμε να ορίσετε αυτή την επιλογή, ώστε να μπορέσουμε αναπαραγάγετε το ζήτημα.

Επίσης, πείτε μας δεν θα σταματήσει να λειτουργεί όταν vBET Cache Guest είναι απενεργοποιημένη, ενεργοποιημένη ή σε περιπτώσεις περίπτερο. Αν δουλεύει με άτομα με ειδικές ανάγκες Cache Σχόλια τότε παρακαλούμε ενεργοποιήστε vBET και μόλις απενεργοποιήσετε Σχόλια Cache μέχρι που θα λύσει το ζήτημα.

Santori
21-08-10, 22:56
Το OK χάρη για να ανταποκρίνεται.Με μνήμη cache που είναι ενεργοποιημένη για Επισκέπτες: δεν λειτουργεί.Με μνήμη cache απενεργοποιημένη Επισκέπτες: δεν λειτουργεί.Ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσετε αυτό e:1. δημιουργήσετε ένα νέο στυλ από το στυλ από defecto:2. του νέου στυλ για να αλλάξετε κάτι σαν το χρώμα του οργάνου ή της logo.3. Καθορίζει ότι το στυλ δεν είναι επιλέξιμα από το usuarios.4. Πηγαίνετε στο "Φόρουμ & συντονιστές": μετάβαση σε: Admin φόρουμ Επιλέξτε οποιαδήποτε φόρουμ και μεταβείτε στο "Επιλογές στυλ". Επιλογή: Στυλ για αυτό το φόρουμ: θέσει το νέο στυλ. Επιλέξτε επανεγγραφή στυλ που έχει επιλεγεί από το χρήστη: Ναι. Όταν μεταβείτε σε αυτό το φόρουμ της αλλαγές στο στυλ. Πιστεύω ότι αυτό είναι.

kamilkurczak
23-08-10, 14:27
Ευχαριστώ για αυτή την περιγραφή, τώρα μπορώ να το αναπαράγει. Επιβεβαιώθηκε και θα είναι σταθερό.
Ευχαριστώ για άλλη μια φορά. :)

Santori
24-08-10, 02:08
Παρακαλώ. Είναι σπάνιο χρησιμοποιήσετε αυτή την επιλογή. Είμαι χαρούμενος με το προϊόν σας και ελπίζω ότι αυτό θα επιλυθεί σύντομα. Χαιρετίσματα!

vBET
24-08-10, 04:24
Λυθούν και θα κυκλοφορήσει σε επόμενη έκδοση. Για γρήγορη λύση παρακαλώ:
1. Πηγαίνετε στο Διαχειριστή CP -> Διαχείριση Plugin
2. Να βρείτε και να επεξεργαστείτε plugin "vB Επιχειρήσεων Μεταφραστής - Ανακατευθύνσεις"
3. Εύρεση εκεί:

$this->load_style();
4. Βάλτε ΠΡΙΝ:

$this->read_input_context();

Santori
24-08-10, 17:52
Ευχαριστώ! Λειτουργεί τέλεια: D

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1