Επιστροφή στο Forum: Κατά την εξέταση Επιλογή για να επιλέξετε γλώσσα στο pull down σχετικά με την καταχώριση
Είμαι εργαζόμαστε για να κάνουμε τη σελίδα εγγραφής μου πιο εύχρηστο. Θα ήταν δυνατόν να έχουν τη δυνατότητα να τις γλώσσες σε ένα pull down μενού ή τα κουμπιά επιλογής; Τα κουμπιά επιλογής καταλαμβάνουν ένα σημαντικό ποσό του χώρου.
Μπορείτε να απενεργοποιήσετε μόνο σημαίες σε φόρμα εγγραφής και τότε θα είναι απλά επιλέξτε τον κατάλογο. Δεν είμαι σίγουρος ότι pull down μενού, όπως στο navbar μπορεί να υποστηριχθεί εν μέρει της φόρμας εγγραφής (μάλλον ναι).
Θα λάβουμε αυτό το αίτημα υπόψη.
Σκεφτόμουν μια πτώση μορφή μενού αντί για ένα, όπως στο navbar ...
Ναι:) Και εμείς θα το ελέγξουμε:) Δεν είναι αποδεκτό ακόμη μόνο και μόνο επειδή δεν είμαστε σίγουροι δεν VB Scripts, υπεύθυνος για αναπτυσσόμενο μενού στο navbar μπορεί επίσης να λειτουργήσει σε άλλα μέρη.
Γι 'αυτό και θα το ερευνήσει:) Το πιθανότερο είναι ότι αυτό το αίτημα θα γίνει δεκτό. Οριστικά, θα εργαστούμε για αυτό:) Ακόμα - χαμηλής προτεραιότητας.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):