Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: Google Bot chyba

Člen
    Datum registrace
    11. 2009

Default Google Bot chyba

Text automatically translated from: German to: Czech
    Translated text
    Dobrý den,

Dostal jsem se na následující zprávu od společnosti Google Webmaster Tools od Google:
    Googlebot zjistil při procházení vašich stránek "http://www.2-wheel-planet.de/" problém.
    Googlebot zjistil na vašich stránkách extrémně vysoký počet spojení. To může znamenat problém ve struktuře URL svých webových stránek. Může být nutné Googlebot zbytečně procházení několika různých adres URL, které odkazují na totožný nebo podobný obsah, nebo procházet části webu, které nejsou ve skutečnosti určeny. To Googlebot nemůže index celý obsah vašich webových stránek nebo spotřebovávají výrazně větší šířku pásma, než je nutné.
    Pro více informací o tomto problému
    Zde je seznam vzorových adres URL, které by mohly způsobit problémy. Vezměte prosím na vědomí, že tento seznam nemusí obsahovat žádné problematické adresy URL na vašich stránkách.

Original text
    Naposledy upravil vBET; 13-09-10 na 14:13. Důvod: BBCode

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Jsem kontrolu tyto odkazy právě teď. Pelase říct, máte zablokovala přístup k irelevantní stránek robots.txt (tj. členské stránky a tak dále?)? Pokud tomu tak není naleznete zde: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508

Datum registrace
    10. 2009

Všechny stránky z těchto odkazů jsou rozděleny - v zápatí therea je hodně vidět kódu JavaScript. A zdá se, na každé straně si na forum. Prosím, řekněte si, co potřebujete Asist se tento problém - pokud ano, uveďte podrobnosti hodin přístupu. Nejsem si jistý, může to být důvod, proč této zprávy Google, ale to může být spojené.
    Naposledy upravil vBET; 13-09-10 na 14:21.

Datum registrace
    10. 2009

OK - myslím, že to může být spojené, a to může být příčinou tohoto problému. Vezměte prosím na vědomí, že všechny stránky tvoří tyto odkazy mají malé množství obsahu, tak většinou součástí textu je z této rozbité skriptu. To je důvod, proč Google vidí všechny tyto stránky jsou velmi podobné. Řešení tohoto problému by měla vyřešit Google

Člen
    Datum registrace
    11. 2009

\u003cbr /\u003e Dobrý den, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Děkujeme vám za vaši kontrolu. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Poslal jsem vám správce Přístup přes PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Díky! \u003cbr /\u003e

Datum registrace
    10. 2009

Chystáte se během několika málo minut.

Datum registrace
    10. 2009

Právě jsem příslušné přístupové údaje, přišel tam, a není tam žádný problém. Je to prostě pryč - já jsem nic kanalizace ... V tuto chvíli nejsem schopen reprodukovat problém. Zdá se, že již neexistuje. Nevím, že některé změny v konfiguraci provedl adminů.

Budete-li vidět tento problém znovu, prosím napište zde. V tuto chvíli je považováno za vyřešena.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •