Naposledy upravil vBET; 13-09-10 na 14:13. Důvod: BBCode
Jsem kontrolu tyto odkazy právě teď. Pelase říct, máte zablokovala přístup k irelevantní stránek robots.txt (tj. členské stránky a tak dále?)? Pokud tomu tak není naleznete zde: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508
Všechny stránky z těchto odkazů jsou rozděleny - v zápatí therea je hodně vidět kódu JavaScript. A zdá se, na každé straně si na forum. Prosím, řekněte si, co potřebujete Asist se tento problém - pokud ano, uveďte podrobnosti hodin přístupu. Nejsem si jistý, může to být důvod, proč této zprávy Google, ale to může být spojené.
Naposledy upravil vBET; 13-09-10 na 14:21.
OK - myslím, že to může být spojené, a to může být příčinou tohoto problému. Vezměte prosím na vědomí, že všechny stránky tvoří tyto odkazy mají malé množství obsahu, tak většinou součástí textu je z této rozbité skriptu. To je důvod, proč Google vidí všechny tyto stránky jsou velmi podobné. Řešení tohoto problému by měla vyřešit Google![]()
\u003cbr /\u003e Dobrý den, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Děkujeme vám za vaši kontrolu. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Poslal jsem vám správce Přístup přes PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Díky! \u003cbr /\u003e
Chystáte se během několika málo minut.
Právě jsem příslušné přístupové údaje, přišel tam, a není tam žádný problém. Je to prostě pryč - já jsem nic kanalizace ... V tuto chvíli nejsem schopen reprodukovat problém. Zdá se, že již neexistuje. Nevím, že některé změny v konfiguraci provedl adminů.
Budete-li vidět tento problém znovu, prosím napište zde. V tuto chvíli je považováno za vyřešena.