PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş BB 3.8.6 PL1 sonra çalışmayı durdurdu

hmspain
19-08-10, 18:50
Ben sunmak için daha fazla tanısal bilgi olsaydı. BB sadece :-) çalışma durdu.

Bayraklardan birine tıklarsanız, hiçbir şey olmuyor. Tekrar bayrağı tıklarsanız elde edersiniz:

Bulunamadı

Talep edilen URL / vbulletin / vbet_flag / vbulletin / showthread.php bu sunucuda bulunmadı.

---

Biz son BB 3.3.6 ama aynı davranışı yükseltti.

Herhangi bir fikir?

kamilkurczak
20-08-10, 08:00
Bu not için teşekkür ederiz. Şimdi, bizim vB yükseltme test ve düzeltmek gerekir.

hmspain
20-08-10, 16:05
Bu not için teşekkür ederiz. Şimdi, bizim vB yükseltme test ve düzeltmek gerekir.

Benim sistem yardım erişim misiniz?

kamilkurczak
20-08-10, 17:01
Bu vB pl1 ana forum çalışıyor. Bu konu burada yeniden miyim?
pl1 sürüm BB güncelleştirme normal çalıştı önce?

hmspain
20-08-10, 19:23
Ben yaptığımız bir şey şüpheli benim patron onu ;-) denemeye karar verdi kadar BB iyi çalışıyor.

Kullanıcı benimsenme oranının çok düşük olduğu (maalesef), bu yüzden çalışmayı durdurdu sadece zaman iyi bir boncuk zorunda değilsiniz, üzgünüm.

Ben bu sorunun yol açmış olabileceği düşüncesi bile çok sisteme son büyük değişiklik 3.8.6 PL1 oldu.

Beklendiği gibi forum, mükemmel bir şekilde çalışmaktadır. Ben benim sistemine giriş yapmadan sorun bulabilirsiniz şüpheliyim.

kamilkurczak
23-08-10, 13:39
BB hala çalışmıyor?
Burada. Htaccess dosyanıza yapıştırın miyim?

hmspain
23-08-10, 15:52
Biz bir htaccess dosyası yok; tüm erişim yerel olarak tasarlanmış bir kullanıcı adı / parola kimlik doğrulama sistemi yoluyla.

vBET
23-08-10, 17:30
Merhaba. Ben zaten (e-posta ile) bir kez bu sorunu vardı hatırlıyorum. Global_complete BB idam değil çünkü.

Kendi mod yüklü olan global_complete kullanıyor ve gelecekte yürütme durur - Bazı özel var. Bu yüzden BB durur ve çevirmek için izin vermez. Çok yous mod son yürütecek ve daha sonra yürütülmesini durdurmak - Çözüm büyük ki 1000 (BB 1000 kullanarak) Bu mod ve global_complete kanca ve yürütme düzeni değiştirmek için eklenti bulmak için. Sadece kendi eklentisi için - başkaları için değil. Gelecekte de bu konuda unutmayın:)

Lütfen yardımcı olur söylemek.

hmspain
23-08-10, 17:48
Ufff, kesinlikle doğru! 1001 eklenti yürütülmesi amacıyla değiştirdi ve BB şimdi mükemmel çalışır.

Üzgünüz, zamanı boşa harcadılar! VBulletin Admin (bu şeyleri belgelemek için güzel bir yer) kapsamlı notlar yaptı.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1