PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: vBOptimise pro 2.0.1 BB çatışmaları

StarBuG
23-04-10, 14:47
Selam

Pro 2.0.1 (http://www.dragonbyte-tech.com/vbecommerce.php?do=purchase&act=product&id=1) yüklü vBOptimise

Bu benim forum için vazgeçilmez bir ürün.
Workes mükemmel ama tercüme sayfaları tam olarak gösterildiği veya hataları getirmek ya da garip davranmaya yok.

Çatışma vBOptimise gelen misafirler için tam sayfa önbelleğe yatıyor.
Ancak bu,% 500 kadar misafirler için yeni bir sürüm hız pageload girmiş en büyük avantajlarından biridir.

Tür Decepter (Programcı) (http://www.dragonbyte-tech.com/members/7-Deceptor) mümkün olduğunca çabuk bir çözüm lütfen.

Şu anda BB sayfası etkin önbelleğe alma ile kullanışlı değildir!

StarBuG

ps: çok onların forumda yayınlayacağız

vBET
23-04-10, 18:38
Decepter zaten bizden o zaten soracak tüm bilgiler olsun. Biz onunla bu çatışmayı ortadan kaldırmak için işbirliği yapacaklardır:) entegrasyon bölümüne taşımak, büyük olasılıkla bu onun yan ürünü düzeltme gerektirecektir.

Biz bu standında ürün sağlamak için hayata geçirilecek bizim tarafımızda olası güncelleştirmeler hakkında Decepter ipuçları alırsanız hala işbirliği:)

tavenger5
24-04-10, 05:20
Bu iki mods birlikte çalıştık bu harika olurdu çevrilen bir sayfanın önbelleğe sonra eskisinden daha hızlı hatta yük!

StarBuG
24-04-10, 11:38
Teşekkür adam.

I siz güvenebileceğimi biliyordum:)

Smiggy
24-04-10, 21:30
Michal, er daha sonra bir çözüm sunabilir umuyoruz.

Sürer ne kadar süre düşünüyorsunuz?

vBET
25-04-10, 00:10
Sorunu vBOptimise tarafta bana sor. Bizim e-posta olarak hızlı bir şekilde tüm Decepter sorular için cevap veriyoruz.

StarBuG
25-04-10, 15:36
Sorun Deceptor tarafından çözüldü.
Düzeltme şimdi 2.0.1 versiyonu dahil. Sadece redownload ve kurun:)

tavenger5
26-04-10, 15:23
StarBug, ben vB4 burada yayınlanan hata doğrulayabilirim? Çerez olduğunu BB setleri ile ilgili bir şey gibi görünüyor. (BB vB4 için ilgisiz olabilir)

DragonByte Tech Forum

tavenger5
26-04-10, 17:09
Aslında, biz URL tercüme olmadığı için yukarıdaki vB4 olmaz olacağını anladım.

BB varsayılan dil URL yönlendirmeleri önce önbellek yükleme çünkü bu oluyor gibi görünüyor.

Michal çevrilen bir sayfa gelen varsayılan dil yönlendirir kodu? Böylece yürütme amacıyla vbOptimise önbellek önce değiştirilmesi gerekiyor.

vBET
26-04-10, 23:19
Aslında, biz URL tercüme olmadığı için yukarıdaki vB4 olmaz olacağını anladım.

BB varsayılan dil URL yönlendirmeleri önce önbellek yükleme çünkü bu oluyor gibi görünüyor.

Michal çevrilen bir sayfa gelen varsayılan dil yönlendirir kodu? Böylece yürütme amacıyla vbOptimise önbellek önce değiştirilmesi gerekiyor.

Vbr URL'ler altında tercüme edildiği not Plrase - vB dostu URL'ler ve vBSEO URL'ler için.

Yönlendirme hakkında Teknik Detaylar - PM bakın.

linuxtuts
17-06-10, 20:48
Sadece satın alınan BB ve markalaşma ücreti, bu hala bir sorun Mates değil lütfen söyle ...

Teşekkürler,

vBET
18-06-10, 10:18
VBOprimise Pro Sahibi, sorunu çözmek için (bu konuda kendi taraflarında) ipuçları hakkında uzun süre önce bizimle iletişime oldu. Biz uzun süre temasını hiçbir soru vardı, bu yüzden çözüldü olduğunu varsayalım. Yine de biz, bu yüzden lütfen bu konuda vBOprimise Pro personel sormak, ya da belki bazı kullanıcıların bunu teyit edecektir emin olmak için, bizim forum bu mod değildir.

linuxtuts
18-06-10, 14:12
"BB optimize Pro 2.3.0 kullanıyorum ve kendimi herhangi bir hata görmedim.

Mate sayesinde,

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1