Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Kurulum sorunu
HI sorunun yüklemeniz gerekir. Habs vBSEO ve bir şekilde şeyleri bir araya boyunca alamadım orada bana yardımcı olabilir birisi?
ReadMe.html dosya vBSEO entegrasyon bölümüne gidin ilk 2 vBSEO dosyaları (tüm açık bir şekilde açıklanmıştır) düzenlemeniz gerekir. Sonra kurulum gerisini.
Bunun gelecekteki herhangi bir sorun varsa bize bildirin.
Eh, artık yönetilen ve vBulletin ile entegrasyon başardık. SEO URL sadece küçük bir sorun var. Bağlantı Türü: VBSEO_URI uzlaşma (yani '/ tr / adresi') Forum Rehberi göre URL SEO bağlantı oluşturun: ayarlarında Aşağıdaki kurdum Yine / forum bu wm-apps.de/forum URL yardım istiyor çalışmıyor teşekkür ederim:)
Bunu. Htaccess değiştirdi yaptım ve şimdi çeviri bu kadar! Da üst istatistikleri için kullanılabilir mi? Eğer öyleyse, bu nasıl işlenir? Teşekkür ederim, yardım edin)
Bu çeviri ile oldukça iyi çalışıyor sürece. Ben yazarak bir Alman forum sonrası İngilizce Ancak bu ne yazık ki tercüme değil, özgün sürümü gösterilir. Ben dil olarak İngilizce geçmek ve yapmak istiyorsanız bu otomatik olarak kök dizin / bağlıdır çünkü bir katkı çekilmiş olamaz. Forum Ben ben yanlış ne ayarladığınız değişti ayarlarında / BB forum yatıyor? Belki bir şey bile htaxx olarak değiştirilmesi gerekir?
Bunu. Htaccess değiştirdi yaptım ve şimdi çeviri bu kadar! Da üst istatistikleri için kullanılabilir mi? Eğer öyleyse, bu nasıl işlenir? Teşekkür ederim, yardım edin)
Sizinle ilgili hangi istatistiği yazıyoruz? :)
Bu çeviri ile oldukça iyi çalışıyor sürece. Ben yazarak bir Alman forum sonrası İngilizce Ancak bu ne yazık ki tercüme değil, özgün sürümü gösterilir. Ben dil olarak İngilizce geçmek ve yapmak istiyorsanız bu otomatik olarak kök dizin / bağlıdır çünkü bir katkı çekilmiş olamaz. Forum Ben ben yanlış ne ayarladığınız değişti ayarlarında / BB forum yatıyor? Belki bir şey bile htaxx olarak değiştirilmesi gerekir?
Mesajı başka bir dilde yazılmış ise BBCode ile işaretlenmiş olması gerekir. Böyle bir bbcode, onun varsayılan dil seti kullanıcı için otomatik olarak eklenecektir. Ayrıca otomatik dil algılama açabilirsiniz - Google mesajın dili hakkında istenecektir.
Tercüme görünümü mesajların oluşturulması ile ilgili sorunu: BB, hangi sürümünü kullanıyorsunuz? htaccess içeriği nedir? Mesaj oluşturulduğunda ya da sadece yönlendirme olur yapar? BB ana ayarlar forum rehberi mi?
Bu çeviri ile şu anda çalışıyor gibi görünüyor. Ama daha sonra farklı bir dil, hiç görüntü tesisleri vb görüntülenir seçeneğini belirleyin ve konu yok oluşturulur. Forum / forum vBSEO içinde Oldu ve vBET331 htaxx gibidir:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
Bu çeviri ile şu anda çalışıyor gibi görünüyor. Ama daha sonra farklı bir dil, hiç görüntü tesisleri vb görüntülenir seçeneğini belirleyin ve konu yok oluşturulur. Forum / forum vBSEO içinde Oldu ve vBET331 htaxx gibidir:
Yanlış ayarlanmış htaccess kuralları:) Bu durumda forumu ilk 2 kurallarını değiştirmek için URL altdizin kullanır eğer açıkça açıklanmıştır. Bu bir kontrol edin:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):